Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 251> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam došla uživati u tvom cvjetnom ruhu i vedrom duhu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala vam , mile moje, na posjeti ali i lijepim riječima !! Anaida, Camellia i Anabistrica !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Drage moje, Free i Korijenko, neznam kak vi od Pedra, ocekujete podmladak ? Da je Pedrina mozda bi i nekaj bilo. Zimski vrtic je bogat svakojakim biljkicama.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
uopće nisi mene primjetila da sam ti po tvojim kamenčićima prošetala ?
cccccccc...... |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
često navratim ali danas moram nešto i napisati, toliko krasnih biljaka si skupila da ti moram odati priznanje, a tek zimski vrt, na njemu ti zavidim imam i ja nešto slićno ali manji prostor, u budučnosti ako bude mogučnosti želja mi je napraviti jedan veliki a do tada uživam u slikama tvog,za zmajevo krilo ako propadne ne brini ima kod mene sa korjenjem
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Majko mila, pa kak sam to mogla napraviti, Glikice draga, evo samo za tebe..... ![]() A kaj se tiće, Carol, podmlatka Korjenkovog Pedra, pa ako može moj Pero, možda bi mogo o Korjenkov Pedro !! Razlika je....samo jedno slovo !! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nona, hvala na lijepim riječima, drago mi je da si redovit gost iako i ne ostaviš uvijek trag, događa se to meni i u tvojem vrtu !! Pogotovo kada vidim tvoje plave krasotice !! Da znaš, kod njih uvijek padnem u neko ....tekuće stanje i razlijem se oko njih, i zaboravim ostaviti trag, .....ili od mene ostane samo slinavi trag !!
![]() Drago mi je da ti se sviđaju moje "male cvjetne prijateljice" u teglicama !! Za zmajevo krilce, hvala na ponudi, al ...ti mene radije stavi na popis za reznice plavih ljepotica !! Da budem slinava do kraja !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oprosti nisan skužila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma draga Bože zdravlja ali na proljeće moram barem vikend dolepršat do vas,da uživo vidim te ljepote i da se sita nauživam,naravno ako me primate
![]() |
|
![]() |
|
Mari, to je moj veliki uspjeh !! Njegovo veličanstvo 3 cvjetne grane cimbića, a biljčica je kupljena za 10 kn iako košta preko 100kn !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sa največim veseljem i otvorenog ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Naša dobra vilo, tvoje riječi.......melem za dušu !! Al cvjetnog duha sve više a vedrog duha sve manje !! Blagoslovljeni dani koji dolaze, da nahrane naše duše dobrim duhom !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Dugo nisam bila ali sve sam nadoknadila
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan, hvala na posjeti !!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga,je si li naručila ovako lijepi dan za subotnju kavicu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Jel ovo dovoljan mamac ???? |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ha,ha,ha,pa znaš da meni ne treba mamac
![]() |
|
|
![]() |
|
Ajme, moram sa vama podijeliti slike svog cirkusanta !! ![]() Da li ga možete pronači u krošnji hibiskusa ?? Al nije uvijek ovako hiper aktivan, imam ga i u crnogorskoj pozi !! ![]() ili je ova prava crnogorska !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SAmo ti njega slikaj dok se na naljutiš na njega,pogotovu kad radi pi-pi u tvoje teglice
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pri tebi sakaj lijepega i finega
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |