Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 215216217218219 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma da ga ne ureknem, sada radi pi-pi u svoju kutiju s pjeskom !!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kao da snjega nije ni bilo, sve se zeleni kao u proljeće, a cirkusantu valjda vruće pa se raširio , bolje tako nego van na hladnoću , evo mu prijateljice u sličnoj pozi Uploaded with ImageShack.us
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Istina, sve je opet zeleno !! Al sam morala pošišati i orezati gaure i trave, a tak su još bili lijepi !! Baš ih je snijeg uneredio !!
![]() A naše mice....baš im je teško s nama !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
|
![]() |
|
Fany, znači .... pišem...reznice hibija (orezivanje u veljači !) !!
![]() ![]() Meni je fenomenalna...... tvoja roza brugsmanija !! E, sad mi reci, jel zbilja tako jako roza i u živo ili samo optička varka ?? Jer moja je ...tek malo roskasta !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, sretan Božić tebi i tvojima!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free sretan Božić i sve najbolje tebi i obitelji!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puno, puno, srečice i sitnih životnih radosti u cijeloj novoj 2013., od srca vam želi vaša Free !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepa je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,još je ljepša ako se zna da je cijelo ljeto i jesen živjela vani a unesla sam ju nakon snijega, kada sam vidjela da se napunila cvjetnim pupovima !!
Hvala na posjeti , draga Mari !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Eee, kada ću Free ja imati ovako lijepi vrt... pa to je arboretum, a ne vrt. Prvu ljubav prema biljkama mi je usadio moj deda, Gusti. Međimurski geni.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Stvorila si sebi prelepu cvetnu oazu...božanstveno
![]() Šta sve vredne ruke mogu postići ![]() Uživala sam ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Draga Free, tebi u novoj godini želim slijedeće:
- neka ti biljke zablistaju punim sjajem, kao nikada do sada... - neka ti se dvorište pretvori u botanički vrt - kako si krenula, želim ti da imaš i ZOO-vrt... - želim ti najljepšu kolekciju kamenja na tvom " imanju"... - i želim ti što prije unučad da ti sve to pomognu pospremati... i na kraju, tebi i tvojoj obitelji, želim svu sreću ovoga svijeta ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Sretnu Novu, puno zdravlja, sreće , uspjeha i cvijeća
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 215216217218219 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |