Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 251> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
VESELA,RADOSNA,SRETNA I CVJETNA NOVA 2013.G.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Neka ti Nova 2013 godina bude godina sreće, zdravlja i blagostanja!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nešto kao što je Glikica zaželjela meni (hvala ti od srca i naravno istom mjerom ja tebi uzvračam!!) želim svim mojim dragim cvjetnim prijateljicama !!!! ![]() SRETNA SRETNA SRETNA SRETNA VAM BILA NOVA !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Free da u 2013 budeš zdrava ,vesela i sritna od srca ti želim!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Free, veselu, sretnu i cvjetnu 2013. godinu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Cure moje drage, cvjetne prijateljice ![]() Mrvica sreće, mrvica zdravlja i mrvica veselja....da se ostvari....od svih naših poslanih čestitki.......i svi zadovoljni !! A najviše zadovoljstva donose male stvari !!! Nova je došla, što će donjeti, vidjet ćemo, a vidjet ćemo i kaj ćemo mi od 2013. dobroga dobiti i uzeti !! Moj injasti i magličasti vrt...idemo sa novim sličicama i čekamo .....sunce, jer nam ono svima fali !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Broj krtičnjaka se opasno povečava !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo je sve ovako injasto
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Ali je i bljakasto bez sunca !!! Meni za život treba....sunčeka !!!
Ne volim ti ja ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Draga Free, kao prvo tebi, tvojoj obitelji i svima koje voliš želim:
Falen Isus i Marija: Na tom mladom letu si bili zdravi,veseli, tusti,debeli kak šumski jeleni. Daj vam bog konjiće, voliće, račiće, puriće, živinice, prašćiće. V štali ždrebice, u pojati telice, v kocu prasice a mej malo žganice. Jare jarine, črne hajdine, žarke pšenice, zlata i srebra. A dušnog zdravja i blagoslova Božjega največ. A vrt ti je i zimi vrlo privlačan. Bijelina inja daje mu posebnu draž. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |