Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 243> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene tek cvatu tulipani i narcisi ,aaaaaaaaaa kod tebe šarenilo cvijeća i boja .
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Svaka ti čast, u tebe nema šta nema!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Osim pčelica koje vrijedno posjećuju moj vrt, vi ste moji najdraži posjetitelji. Hvala vam na divnim riječima. Skoro svaka biljka već ima pločicu s natpisom, ali kad sve budu imale, pobrojiti ću vrste, koje rastu u mom dvorištu baš da vidimo koliko ih ima.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Draga Trisha, vidim da si se krasno ponovila, a bogme imaš impresivnu zbirku cvjetajućih trajnica. Posebno mi se sviđaju tvoji pakujci i nadam se da ćeš skupljati sjemenčice.
![]() Ono maleno šareno izgleda da imam i ja, sad barem znam kako se zove, još kad bih zapamtila, gdje bi mi bio kraj! ![]() Božur ti je prekrasan, jel tako lilast ili je do fotića? ![]() Ps. Srce mi na mjestu jer vidim da je ipak u Buzetu ostalo još dosta toga, srećom vas je bilo više u autu, pa nije stalo ![]() ja svoju pošiljku čekam poslije Uskrsa. |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo je prava raskos
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
melem za dušu i za oči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Triša - prekrasno, baš sam uživala, a moram pohvaliti i nove biljke u vojoj zbirci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odabir novo nabavljenog je odličan.
Vrt je prekrasan, raznolik, šaren i skladan. A onaj crni sukulent.... ovako ide priča. Pinus je stavio sliku svoje echeverie, a Triša je napisala: Hej Pinus, onaj "black prince" me bacio u očaj, gdje se to može nabaviti, mrak je. A Pinus je odgovorio: Black prince je krasna echeveria sa lijepim cvjetovima. Čini mi se da ih Otok ima 4 kom. u onoj grupi. I sad, kad me već Pinus izdao, a da mi Triša ne bude očajna, čupaj i šalji ... ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene u malom veselom vrtiću!! Vidim da je ovog puta i četveronožna ljubimica pozirala pa ju vidimo na par fotkica. Uživa u svojem cvjetnom domu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasan je, moj tek pupa, prebrzo je rastao od početka klijanja pa su mu i listovi i stabljike još smeđkasti. Nadam se da će biti barem malo nalik na tvoj, mada sam ga (je li to pogrešno?) posadila u veliku lončanicu
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
divno, divno, divno!!!!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kod tebe cvijeća već u izobilju
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Krasno dvorište puno šarenila
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala, hvala, hvala.
Waterlily zato ja stavljam plastične oznake kraj cvijeća i uživam svaki puta pročitati kako se zove koji cvjetak, a tako sam naučila mnoga imena.
Niho, dovuci tu svoju golu
![]() Gio, Vanja, Moon, drage moje dođite mi opet!
Otok, da tako je to bilo, ali ni u ludilu nisam mislila da ću "tako lako" doći do njega. Moj crni princ, obožavam ga!
Anaida, Misty, Kamilica, Duda, Magnolia, vrt je možda malo pretrpan, ali drago mi je da vam se sviđa.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti se rascvijetalo, meni je najdraži klematis!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Antonija, klematis je zaista predivan. Cvijet je veličine manjeg tanjurića, sigurno 10 cm u promjeru, a tek boja.....
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
I meni kao Baki nikako nije jasno kako to uspijevaš na tako malom prostoru naći mjesta za toliko biljčica i to skladno ukomponirati.
![]() ![]() ![]() Mnogo biljčica koje kod mene /a tako smo daleko ![]() ![]() ![]() ![]() I da ne zaboravim, druga biljka na vrhu/koja tek proviruje/, je moja Aclepias tuberosa. Gdja Angelina mi je poklonila u zamjenu za lani nabavljenu koja je otpirila....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Sve ti se razbujalo,a kaktusići,dali im znaš broj?Prekrasnio!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
dakle triša šarenilo i krasota
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |