Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 89> |
Korisnik | |||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
vjerojatno je to to..
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
mislim da znam na koju mislis,ta je samo jedan motiv preko cijele salvete.dosta sam s njom radila,i da kupila je upravo u kauflandu
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
eee, onda nisam sigurna da mislimo na istu salvetu. mada sam ja viđala iste salvete u oba oblika.
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nazalost imala sam samo jednu,dobila je od listek.nije bila okrugla.na jednoj cetvrtini se nalaze ove tri ruze
|
|||
![]() |
|||
||
pomoglo bi mi kad bi ju vidjela cijelu, ali mislim da sam takve vidjela u Kauflandu. okrugle su
|
|||
![]() |
|||
||
molim postovane forumasice za pomoc,ako tko zna gdje ima kupit ovu salveticu,trebalo bi mi vise komada
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
leonarda, draga, ma np. znam da sam ostala duzna, ali da me upucas ne znam vise kome :( pa radije zamolim da me pogode pmom (aj radije nego kamenom) kaj sam zaboravila kome i kaj :(
|
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
buby i tebi sve saljem sutra.......
|
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
curke, znam da sam nekima od vas ostala duzna salvete u razmjeni (hvala na razumijevanju i strpljivosti), no molim vas da mi na pm posaljete adrese (jer sam se pogubila kome kaj i da li trebam slati, pls fala). spakirala bih to danas pa sutra ujutro svima poslala.
|
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
mda ti slučajno nebi i računala, a koliko si ih ti meni donijela, ajd ne zekaj. .donesem ti ih. .
![]() |
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
zapravo od tih koje imaš dupliće nemam nijednu, pa možeš uzeti da ih otkupim od tebe
![]() |
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
čuvam draga, hoćeš još kaj, pa da ti donesem, valjda u srijedu, još ti točno javim. .
![]() |
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
cleo, daj molim te, čuvaj i meni jednu s motivom grožđa i vina
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
poslah ti pp
|
|||
![]() |
|||
||
Sunce Ri pun ti je inbox, ne mogu ti poslati poruku. .
|
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Prosim fino šafraneke, kanticu za mlijeko sa plavom kockastom kuhinjskom krpom i onu prvu, crno bijelih motiva. Adresa ti je na pp
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Ako može ja bi gore onu sa vadičepom, grožđem i čašom, pa onu sa ptićicom kos,i sa zadnje - kanticu za mlijeko i teglice za cvijeće (kao i shasha) ako nisam sebična po dvije (ako može,ak ne onda se zna).Hvala unaprijed
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |