Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Saara, Rose !!
Gotov je danas i privjesak "Proljetno srce"
![]() "Klimtov vrt" je prelakiran..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma što više reći!!! majstorice, svaka ti čast!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala bubi!!!
"Šumska vila"...sutra krećem u potragu za mahovinom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
mahovine imaš za kupiti u nb-netu....evo link - http://www.nb-net.hr/maloprodaja/index.html
potraži pod dekorativni materijal, pa zatim opet klikneš dekorativni materijali i tamo ćeš ju naći...imaju dvije vrste...jedna je Mahovina nordijska 70409 DEK-263 Pakiranje: cca 80 gr Cijena 25.50 kn a druga... Mahovina nordijska 80017 DEK-252 Cijena 20 kn. |
|
![]() |
|
Bubamara hvala na obavijesti!
Konačno je gotova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mona, predlažem ti da preimenuješ
monina radionica-sve i svašta u npr
svijet iz bajke, monina remek djela, umjetnica mona ili nešto slično
Bravo, prekrasno
|
|
![]() |
|
Hvala Otok! Drago mi je da ti se sviđa ova mala ljenivica
![]() Za sada neka ostane ovdje na forumu "moja radionica", imam neki osjećaj da ću još svašta raditi...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
privjesak u obliku srca i jos roze boje :aaa: :aaa: predivno a vile,nemam riječi!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
Počela sam raditi nešto novo...još malo pa gotovo!
![]() (Vila i mali zmaj )
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sinoć sam završila malog zmaja, ostalo još nije gotovo...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
|
![]() |
|
Hoćeš jabuku?
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Monna, da mene oduševljavaju tvoji radovi, to valjda ne trebam ponavljati.
Ali pokazala sam ih svom sinu (on se ponekad zabavlja sa fimo masom i radi nekakve face, životinje i sl. i dosta mu dobro ide) i on se oduševio zmajem
|
|
![]() |
|
Hvala Otok!
moraš staviti sliku njegovih umjetnina!
![]() |
|
![]() |
|
vise neznam sta da napisem, jer odlično,super,fantastično nije dovoljno napisati pored ovakvih divota!
|
|
![]() |
|
Hvala rose! Drago mi je da tise sviđa!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |