Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 56> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rad se zaista slabo vidi, iako nešto boljenego na prethodnim slikama, ali kako je već jedna od nas rekla, poznavajući tebe, ovo je zasigurno vrlo lijep rad uživo...ja najviše od svega, ovoga puta pohvaljuje inovativnu ideju igre sa stihovima i materijalom na kojem je rađeno...ne volim standarde i stereotipe, volim kada se igramo, improviziramo i smišljamo nešto svoje, vlastito....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo nešto kao što je pravila Izzy za Ženske situacije držat u banji
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Haha, "ženske situacije" - jako zgodna šifra! A tek kutijica što je zgodna...! Jako mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je zakon,odlična je! bravo saraa
|
|
![]() |
|
Hi hi hvala ti. Evo ima još jedna, a ideja je ionako tvoja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rose
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
jaooo...ovo je predivno!
|
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
Koliko vas je u ove kasne sate. Vauuuuuuuu. Drago mi je da ti se sviđa.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično saraa!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivnoooooooo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno. Sve za 5+!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
one u kasne sate, ja ću u rane ju8tarnje sate reći samo ovo
![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
izvrsno saro..super ideja ja volim uporabljive stvari a kutijice su ti preslatke ..ja evo već jutros ofarbala plastičnu kutijicu od rafaelo kuglica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |