Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 131> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ovo je moj najstariji hibi, imam ga 7 godina. Njega sam dobila na poklon od svojih prijatelja sa posla i tako je sve krenulo. Jako mi se svido hibi, pa sam pocela kupovati jedan za drugim. Kupujem ih jos uvijek, kada pronadjem onakav kakav nemam. Iduce godine planiram kupiti neke reznice od nase drage Nine. Jasinaaa, prekrasan ti je taj hibi. Vidim da su kod vas drugaciji hibiji u prodaji, nego kod mene, mada ima i istih. Hvala svima na lijpim rijecima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Trisa, to je osobina duplih, na vrucini se tako ponasaju. Pomaze ako su biljke jake, dakle gnojenje pomaze, i kad opadnu vrucine, to ce samo proci. Ponekad pomaze da biljku stavis u sjenu, na hladnije mjesto.
Ako su listovi kloroticni, takodjer odbacuju pupoljke, pa onda pomaze zeljezo. Dakle, biljka u punoj formi manje odbacuje na vrucini, biljka koja pati vise. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jasminaa, prelijep ti je, ocito mu prija u Sarajevu. Jako je lijepo narastao. Sad kad je krenuo, trebao bi cvasti i cvasti i cvasti, samo nemoj zapustiti gnojenje. Sta je sa drugim?
ciao, Nina |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto znala sam da ću dobiti pametan savjet. Jutros sam ih prihranila, u polusjeni jesu, lišće im izgleda prekrasno, ali dodat ću i željezo neće sigurno škoditi.
Hvala ti, a gnojila sam kako si me negde na početku savjetovala, no možda sam malo zapustila-more,sunce, ne mogu si pomoć, moram priznat da je dvorište u drugom planu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fuksija, ti si sve odlicno opisla u vezi sa zakorjenjivanjem. Ja kad imam zivaca zalijem malo sa fungicidom, jer to pomaze da ne istrunu, ali to nije mnogo bitno ako se vrsta lagano zakorjenjuje, i ako se zakorjenjuje od proljeca do kasnog ljeta, kad zakorjenjivanje ide lagano. To je bitnije kod ovih koji se teze zakorjenjuju, i ako se zakorjenjuje zimi, kad sve ide sporije.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trisa, neke vrste se jako lose drze na vrucini, i stalno odbacuju. Nadam se da tvoj nije takav. Kakve je boje?
ciao, n |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Evo i mene napokon u vaše društvo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
I meni je drago da je napokon procvjetao ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bez obzira na kišu prekrasni su, oduvijek sam voljela hibije ali gledajući ove tvoje preljepe primjerke naprosto sam se zaljubila
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
zaista su svi ovi hibići prekrasni
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo moje cvjetne druzine. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovo je moja ivana ponovo cvijeta
![]() a ovo je jedan novi kojeg sam proljetos zapelcala ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
krasno
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš su krasni neznam koji je ljepši ..baš im se sviđa kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Fuksija i bromelija hibiji su Vam
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kod mene svaki dan mnostvo cvjetova u prozorima. Divni prizori svakodnevno. Bromelija, hibije prskam samo mlakom vodom svako jutro. Razlicite su starosti; od godinu dana, pa sve do 7 godina. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moji rascvjetani ljepotani. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja cvjetna druzina. Duda-Lave kada sam slikala ove prije nekoliko dana je padala kisa, pa su slike bile malo mutne, vdis kako si ti to primjetila. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasni su hibići i sve mi se više sviđaju,posebno žuti!! Moram što prije do vrtnog centra!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stvarno su predivni. Ja nemam s njima sreće. Pupoljci za nametnu i onda neki procvjetaju , a većina otpadne. Morat ću nešto poduzete, a ne znam što.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |