Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera - salvete i drugi papiri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera - salvete i drugi papiri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 20212223>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 17:51
ja kad vidim đurđice odmah se raznjezim,tako su slatke....krasni radovi primavera.-majstorice.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 19:56
Ja mogu samo citirat saritu!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 22:31
Kutijica je tako lijepa da bi sama za sebe mogla biti poklon. Mogu samo zamisliti kakva su očekivanja onoga tko otvara ovu kutijicu...što je unutra?
A tamo prekrasan broš!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 22:05
hahaha dobro da si i ti digla nogu WinkLOL......etui je odličan.....znaš mene kad vidim crno i bijelo odmah mi oči zaigraju smile39.......
a za kutijicu se slažem,naravno da nisi mogla samo tako dati komad nakita u ruku......nego kak se šika napraviti i dostojnu ambalažu........a ambalaža je predobra,đurđice su se krasno smjestile i razbaškarile na poklopcu a shabby na kutiji baš po mom ukususmile71smile78............
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 11:50
...drage moje djevojčice Elza B., Biljana, Sarita, MaredelM., Otok, Mare N..... hvala vam puno, puno, puno na vašim divnim komentarima....

@draga Elza, da to je crno-bijela salveta... etui koji je bio neke bljak boje prvo sam namazala primerom jer nisam znala kako će primati bilo kakvu boju, pa kad se osušio na njega sam natupkala spužvicom bijelu boju, stavila isječke salveta, a onda fini kist u ruke u sve pobojala jakom crnom akrilnom bojom, na kraju sve polakirala prozirnim auto-lak sprejom, vratila onaj umetak unutra i bila presretna što djetetu nisam upropastila etui Embarrassed

@draga Sarita, i ja obožavam đurđice, no zateknem samu sebe da tako pomislim kod bilo kojeg cvijeta, valjda sam zato i tajanstvenim silama privučena ovom forumu

@draga moja Mare N.... vidim svi rade etuije, na Flori su bili traženi, pa rekoh kaj ne bi i ja probala, mogu samo upropastiti ovaj jedan Wink ...no, sve mi se čini da ću krenut' u potragu za njima smile61
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:45
Čitam postupak kojim si uredila etui, neznam šta je "premazala primerom" oprosti ako gnjavim i hvala ti.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:00
Smile ...ma ne gnjaviš draga Nado, uvijek treba pitati, a ovdje si moramo pomagati... primer je sredstvo kojim se premazuju površine koje nisu porozne i ne upijaju boju poput ovog etuija, stakla, plastike, a ja čak i neke drvene predmete njime premažem jer onda trošim i manje boje... efekt je da boja bolje prianja, na staklenim flašama nema "curenja" i sl... ima ga u različitim pakovanjima, čak i u spreju, no ja se koristim malom flašicom talijanskog proizvođača koju sam kupila u Lumosu (Zgb)... isti proizvođač radi i one čuvene 2K crackle lakove... i stvarno mi je jako koristan i toplo ga preporučam...
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:14
Hvala ti na odgovoru i pojašnjenju, to će mi pomoći , ako poželim raditi na nekim za mene novim podlogama, gdje ste mnoge od vas prave majstorice.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 13:32
Draga vrijedna Primavera,moje pohvale za posljednje radove,drama su.Hvala i od mene za pojašnjenja.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 10:58
Draga Primavera,jako mi je drago što sam te upoznala i još više žao što se u onim uvjetima na Flori nismo mogle više podružiti,bile smo suprotna smjena.Prekrasne đurđice u oba oblika i sad hitam u tvoju drugu galeriju da napasam oči!!!
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 13:00
Predivni radovi!Četke su odlične,kutije presavršene pogotovo klasična,etui je jednostavan a poseban,zeleni komlet neobičan a broš i kutija smile227.Ali čestitka sa filmom  tako orginalna  nešto takvo nisam nikad vidila!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 14:02
 Valentine%20artist ...hvala vam svima drage moje vjerne curice... Nado, Kika, moramo si pomagati, i ja neizmjerno puno učim od sviju vas... Maslina, draga moja, upravo si onakva kakvu sam te zamišljala - divna, smirena, draga, topla osoba, istina je da svačiji rad poprilično govori o autoru...
... draga Nirvana, hvala ti puno na vremenu utrošenom za pregled moje galerije, decoupage mi je jako drag, a ujedno je i jedini način da "mašem" kistom jer nemam "ono nešto" potrebno za slikanje... više sam orijentirana na izradu nakita i dekorativnih predmeta od polimerne gline, pa mi svaki kompliment upućen mojim decoupage izletima daje dodatni poticaj.... hvala vama svima još jednom... Thank%20YouThank%20YouThank%20You
Na vrh
smatina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smatina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 00:14
Stvarno mi se sviđa sve što sam vidjela u ovoj galeriji, a kutijice su mi posebno lijepe. Ja sam jedna od onih koje obožavaju dekupaž! Za tebe Clap
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 21:11
uvjek kad uđem u tvoje galerije-oduševiš me i bacaš na koljena!prelijepo je-kutijica ,broš,etui!i ti to nazivaš pokušajem a etui je samo za poželjeti!Thumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 15:37
kutijica sa đurđicama je prekrasna! smile89
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 01:06
...uf, i ja sam zakardašila s odgovaranjem...molim za oprost smile143 rastegnuta sam na više strana, a sparine su me dodatno ubile, bilo je dana kad nisam uopće funkcionirala... hvala vam svima što i dalje marljivo trošite svoje vrijeme i posjećujete moje galerije... draga Smatina, dobro nam došla, počašćena sam tvojim komplimentima Thank%20You ...Slavice draga, komplimenti od majstorice imaju još posebniji prizvuk, hvala ti puno Thank%20You ...Rose naša draga, hvala ti od srca Thank%20You
Na vrh
smatina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smatina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:35
Np. draga Primavera, ni ja nisam bila vrijednija ni po kojem pitanju u ovim sparnim danima koji su sada prošli...pogledam ja i tvoj blog i divim se svemu što radiš :) pusa
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:59
Hvala ti što si strpljivo pročitala moj podulji članak o mom radu sa svilom,da pojasnim od rubova prema sredini, obično dosta namočim svilu i dok čekam da se malo prosuši radim "izvan" motiva jer u samam motivu ipak treba malo kontrolirati boju i držati je pod kontrolom
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 10:45
...hvala ti puno draga Smatina smile78

...draga Nado, hvala još jednom, kako ne bi pročitala, ja "gutam" sve savjete, a tvoji su više nego korisni smile78

...đurđice su me nekako obilježile ovu godinu, ali ne bunim se, i ja ih jako volim pa mi je gušt raditi taj prelijepi motiv... danas dvije kutijice radjene po želji uz dva broša koja ćete moći vidjeti u mojoj galeriji u podforumu Ručni radovi i izrada nakita, tj. ovdje: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3396&PID=425867#425867

...ovalna kartonska kutijica, uz salvete i boje, korišteno i malo crackle-efekta, patiniranje zlatno-zelenom bojom i otisak gumenog pečata...

...i pravokutna, takodjer kartonska, ista salveta, slične boje, takodjer korišteni gumeni pečati, ali i jedna mala šablonica u donjem lijevom kutu ispunjena istom kremastom zlatno-zelenom bojom...

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 11:15
odmorih oci na ovim lijepim kutijama sa djurdjicama i divnoj  scenografiji, cestitam Primavera smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 20212223>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.