Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 20212223> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja kad vidim đurđice odmah se raznjezim,tako su slatke....krasni radovi primavera.-majstorice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja mogu samo citirat saritu!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kutijica je tako lijepa da bi sama za sebe mogla biti poklon. Mogu samo zamisliti kakva su očekivanja onoga tko otvara ovu kutijicu...što je unutra?
A tamo prekrasan broš! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hahaha dobro da si i ti digla nogu
![]() ![]() ![]() a za kutijicu se slažem,naravno da nisi mogla samo tako dati komad nakita u ruku......nego kak se šika napraviti i dostojnu ambalažu........a ambalaža je predobra,đurđice su se krasno smjestile i razbaškarile na poklopcu a shabby na kutiji baš po mom ukusu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...drage moje djevojčice Elza B., Biljana, Sarita, MaredelM., Otok, Mare N..... hvala vam puno, puno, puno
![]() @draga Elza, da to je crno-bijela salveta... etui koji je bio neke bljak boje prvo sam namazala primerom jer nisam znala kako će primati bilo kakvu boju, pa kad se osušio na njega sam natupkala spužvicom bijelu boju, stavila isječke salveta, a onda fini kist u ruke u sve pobojala jakom crnom akrilnom bojom, na kraju sve polakirala prozirnim auto-lak sprejom, vratila onaj umetak unutra i bila presretna što djetetu nisam upropastila etui
![]() @draga Sarita, i ja obožavam đurđice, no zateknem samu sebe da tako pomislim kod bilo kojeg cvijeta, valjda sam zato i tajanstvenim silama privučena ovom forumu
![]() @draga moja Mare N.... vidim svi rade etuije, na Flori su bili traženi, pa rekoh kaj ne bi i ja probala, mogu samo upropastiti ovaj jedan
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Čitam postupak kojim si uredila etui, neznam šta je "premazala primerom" oprosti ako gnjavim i hvala ti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala ti na odgovoru i pojašnjenju, to će mi pomoći , ako poželim raditi na nekim za mene novim podlogama, gdje ste mnoge od vas prave majstorice.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga vrijedna Primavera,moje pohvale za posljednje radove,drama su.Hvala i od mene za pojašnjenja.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Draga Primavera,jako mi je drago što sam te upoznala i još više žao što se u onim uvjetima na Flori nismo mogle više podružiti,bile smo suprotna smjena.Prekrasne đurđice u oba oblika i sad hitam u tvoju drugu galeriju da napasam oči!!!
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Predivni radovi!Četke su odlične,kutije presavršene pogotovo klasična,etui je jednostavan a poseban,zeleni komlet neobičan a broš i kutija
![]() |
|
![]() |
|
![]() ... draga Nirvana, hvala ti puno na vremenu utrošenom za pregled moje galerije, decoupage mi je jako drag, a ujedno je i jedini način da "mašem" kistom jer nemam "ono nešto" potrebno za slikanje... više sam orijentirana na izradu nakita i dekorativnih predmeta od polimerne gline, pa mi svaki kompliment upućen mojim decoupage izletima daje dodatni poticaj.... hvala vama svima još jednom...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smatina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 12 |
Stvarno mi se sviđa sve što sam vidjela u ovoj galeriji, a kutijice su mi posebno lijepe. Ja sam jedna od onih koje obožavaju dekupaž! Za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
uvjek kad uđem u tvoje galerije-oduševiš me i bacaš na koljena!prelijepo je-kutijica ,broš,etui!i ti to nazivaš pokušajem a etui je samo za poželjeti!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica sa đurđicama je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
...uf, i ja sam zakardašila s odgovaranjem...molim za oprost
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smatina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 12 |
Np. draga Primavera, ni ja nisam bila vrijednija ni po kojem pitanju u ovim sparnim danima koji su sada prošli...pogledam ja i tvoj blog i divim se svemu što radiš :) pusa
|
|
![]() |
|
Hvala ti što si strpljivo pročitala moj podulji članak o mom radu sa svilom,da pojasnim od rubova prema sredini, obično dosta namočim svilu i dok čekam da se malo prosuši radim "izvan" motiva jer u samam motivu ipak treba malo kontrolirati boju i držati je pod kontrolom
|
|
![]() |
|
...hvala ti puno draga Smatina
![]() ...draga Nado, hvala još jednom, kako ne bi pročitala, ja "gutam" sve savjete, a tvoji su više nego korisni
![]() ...đurđice su me nekako obilježile ovu godinu, ali ne bunim se, i ja ih jako volim pa mi je gušt raditi taj prelijepi motiv... danas dvije kutijice radjene po želji uz dva broša koja ćete moći vidjeti u mojoj galeriji u podforumu Ručni radovi i izrada nakita, tj. ovdje: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3396&PID=425867#425867
...ovalna kartonska kutijica, uz salvete i boje, korišteno i malo crackle-efekta, patiniranje zlatno-zelenom bojom i otisak gumenog pečata...
![]() ![]() ![]() ![]() ...i pravokutna, takodjer kartonska, ista salveta, slične boje, takodjer korišteni gumeni pečati, ali i jedna mala šablonica u donjem lijevom kutu ispunjena istom kremastom zlatno-zelenom bojom...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odmorih oci na ovim lijepim kutijama sa djurdjicama i divnoj scenografiji, cestitam Primavera
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 20212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |