mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala curice, fala, učim pomalo od vas, dan mi je prekratak, da ga produlje za još 12 sati ne znam da li bi mi bio dovoljan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice
![]() Baš ti zavidim na povrću ![]() ![]() Puzajući aster sam selila na proljeće, i od silnih pretumbavanja nisam znala što je to. Čekala sam kod neke čudne biljke cijelo ljeto da se pokaže tko je, srećom sam strpljiva pa nije odletila u kompost ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa kolekcija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za predivne biljke
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sve što je lijepo i srečom se zove,neka te prati godine ove, a sve što je ružno i nemir stvara,nek ti odnese godina stara. Sretna Nova Godina! ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretna i cvjetna nek ti je cijela Nova godina!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo mene obične pure. Rijetko stignem u vrtove, a kad tam imam kaj vidjeti. Curice su me posjetile, a ja nemam pojma . Puno fala na posjeti.
Dobre želje, nek vam svaka stopa vašega vrta ove godine cvjeta! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA TI BILA 2012. GODINA...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Konačno sam došla i do tvog vrteka. Onaj za papati mi se posebno dopada.
Usput - jesi presadila osmantus u vrt ili ga/ih još uvijek držiš u teglicama? Moj je u vrtu i lijepo napreduje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasne su ti sobne biljke, zelene i zdrave
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
prije svega hvala svima na posjeti i na dobrim željama koje uzvračam.
@Anabistrica osmanthusa sam imala tri i posadila ih u živicu koja je još u povojima. Na brijegu sadim živicu kombinaciju zimzelene i cvatuće živice. Trebati će par godina da to počne ličiti na živicu, a duga bude 30 metara. Za nesreču jedan osmanthus mi je voluharica pojela. Zato se više neću igrati i kupiti ću facirol, pošto se ne boje ni mačaka ( ima ih susjed ) a ni prirodni preparati ne djeluju ( lukovičasto bilje, češanj, mlječika obje sam imala). |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ah, i ja vodim borbu s voluharicama. Meni su se naselile u povrtnjak i bezobrazno jedu povrće meni iza leđa. Zato, jedna je platila svoju drskost životom. Bila sam brža od nje. Pretpostavljam da taj facirol nije pogodan za povrtnjak. Ili možda je?
Za živicu mi se čini već sada da će biti interesantna i prilično neformalna, raščupana kaj je najljepše, barem meni. One pravilne su mi malo dosadne.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Meni se isto sviđaju rasčupane živice. Ne daju mi takvu na novom vrtu, rekli su nek na bregu delam kaj hoću.Onda bu tam po moji i oni moraju čkometi.
Facirol je tekučina sa kojom se namoće žitarice i postavlja se po zemlji, pokrije se sa žljebastim crijepom i čeka da se mali vrageki najedu. Mislim da za vrt ne bi bilo dobro, ja ću postaviti u voćnjak. Na 1 m kvadratnih ima više od deset rupa, zemlja je tako izrovana da mi noga prepadne u rupu. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
brrrr
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |