Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 36>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 19:36
fala curice, fala, učim pomalo od vas, dan mi je prekratak, da ga produlje za još 12 sati ne znam da li bi mi bio dovoljan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 11:07
Predivne biljčicesmile99

Baš ti zavidim na povrćuEmbarrassed. Moje je bilo loše ovu godinu. A o krastavcima, paprikama i kupusu samo mogu sanjati. Još mi zemlje nije dovoljno hranjiva za takve kulturu, treba je još doraditi jer je čisti pjesak. A i klima usporava razvoj biljaka, paprika je možda 3 cm bila visoka( stabljika)Cry

Puzajući aster sam selila na proljeće, i od silnih pretumbavanja nisam znala što je to. Čekala sam kod neke čudne biljke cijelo ljeto da se pokaže tko je, srećom sam strpljiva pa nije odletila u kompostSmile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 22:36
Hvala draga. Ovo ste kod mene već sve vidjeli, ali danas sam imala malo fraj vremena, pa sam se igrala po kući :

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 22:41
Lijepa kolekcija Clap, vidim sve si ih lijepo utoplila. Baš razmišljam koje su to suprotnosti u našim klimama, meni je ovo ljeto ona mirišljava pelargonija (što je imaš pored kaktusa) skoro potpuno osušila od vrućine, porezala sam je i sad buja vani kao velika, a ti svoju moraš staviti unutra.
život je more
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 22:42

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 22:50

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 18:04
za predivne biljke
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 11:54
Glitter%20Text%20Generator
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 12:02

Sve što je lijepo i srečom se zove,neka te prati godine ove,

a sve što je ružno i nemir stvara,nek ti odnese godina stara.

Sretna Nova Godina!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 17:56
Sretna i cvjetna nek ti je cijela Nova godina!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 09:05
Evo mene obične pure. Rijetko stignem u vrtove, a kad tam imam kaj vidjeti. Curice su me posjetile, a ja nemam pojma . Puno fala na posjeti.

Dobre želje, nek vam svaka stopa vašega vrta ove godine cvjeta!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 01:49

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 03:49
SRETNA I VESELA TI BILA 2012. GODINA...
sutra je novi dan
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2012 u 21:20
Konačno sam došla i do tvog vrteka. Onaj za papati mi se posebno dopada.
Usput - jesi presadila osmantus u vrt ili ga/ih još uvijek držiš u teglicama? Moj je u vrtu i lijepo napreduje.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 20:09
krasne su ti sobne biljke, zelene i zdraveThumbs%20Upsmile162
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 20:52
prije svega hvala svima na posjeti i na dobrim željama koje uzvračam.

@Anabistrica osmanthusa sam imala tri i posadila ih u živicu koja je još u povojima. Na brijegu sadim živicu kombinaciju zimzelene i cvatuće živice. Trebati će par godina da to počne ličiti na živicu, a duga bude 30 metara.

Za nesreču jedan osmanthus mi je voluharica pojela. Zato se više neću igrati i kupiti ću facirol, pošto se ne boje ni mačaka ( ima ih susjed ) a ni prirodni preparati ne djeluju ( lukovičasto bilje, češanj, mlječika obje sam imala).
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 21:21
Ah, i ja vodim borbu s voluharicama. Meni su se naselile u povrtnjak i bezobrazno jedu povrće meni iza leđa. Zato, jedna je platila svoju drskost životom. Bila sam brža od nje. Pretpostavljam da taj facirol nije pogodan za povrtnjak. Ili možda je?
Za živicu mi se čini već sada da će biti interesantna i prilično neformalna, raščupana kaj je najljepše, barem meni. One pravilne su mi malo dosadne.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 22:08
Meni se isto sviđaju rasčupane živice. Ne daju mi takvu na novom vrtu, rekli su nek na bregu delam kaj hoću.Onda bu tam po moji i oni moraju čkometi.

Facirol je tekučina sa kojom se namoće žitarice i postavlja se po zemlji, pokrije se sa žljebastim crijepom i čeka da se mali vrageki najedu. Mislim da za vrt ne bi bilo dobro, ja ću postaviti u voćnjak. Na 1 m kvadratnih ima više od deset rupa, zemlja je tako izrovana da mi noga prepadne u rupu.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 17:06
Moj vrt pod snijegom :

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 17:11
brrrrsmile168
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.