Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 55>
Korisnik
Poruka
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 131
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:24
anika
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:27
anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:30
anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:33
anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:41
anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:44
anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:47
Originalno poslano od člana ANIKA ANIKA napisao:

anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:52
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Anika, super su. Umjetnost !!!!!

hvala hoya al imam ja i jaslice aha ha!!!!!
od lani su ove

anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:56

od lani su ove

a ove su od prije dva tjedna za ovaj božić i u drugom djelu dvorišta!!!!!

anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 10:00

od lani su ove

a ove su od prije dva tjedna za ovaj božić i u drugom djelu dvorišta!!!!!

anika
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 10:15

kliknite na ovu slikicu!!!!!!

anika
Na vrh
eve007 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje eve007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 10:15
Hoya,divne jaslice i odlicna mi je ova ruza na aranzmanu,jel bi se od nje mogao napraviti brosSmile?
Anika,bez rijeci sam,koliko truda je ulozeno u sve ovo!Zanima me,na aranzmanu sa bijelim svijecama,jesu li ovo okolo zirevi?Svi su mi lijepi,a favorit mi je ovaj sa smedjim svijecama,volim takve boje,ma krasnosmile55
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 10:33
Originalno poslano od člana eve007 eve007 napisao:

Hoya,divne jaslice i odlicna mi je ova ruza na aranzmanu,jel bi se od nje mogao napraviti brosSmile?
Anika,bez rijeci sam,koliko truda je ulozeno u sve ovo!Zanima me,na aranzmanu sa bijelim svijecama,jesu li ovo okolo zirevi?Svi su mi lijepi,a favorit mi je ovaj sa smedjim svijecama,volim takve boje,ma krasnosmile55

eve 007 samo dva žira ostalo su lješnjaci, a na slici se baš lješnjaci vide!
anika
Na vrh
eve007 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje eve007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 10:46
Da,sad i ja vidim,zbunjena malo,u svakom slucaju,divni vjencici!I da vam pokazem nas od prosle godine,treba promjeniti zelenilo,grancice i tako:

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 11:32
eve007 super su ti i sada. Ja godinama vrtim iste ukrase - malo boje ponešto novo i dobro je.

Anika, nekidan sam gledala tvoje jaslice na otvorenom. Ja bih to rado učinila, ali mojima već idem na živce sa mojim fiks idejama.
Neprekidno nešto smišljam, napravim, naučim i idem dalje na opet nešto drugo.
Nije im lako - ali mene to čini sretnom !!!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 11:39
Evo i mojih jaslica za pretprošli Badnjak
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:33
Jos jedan pokusaj.Ovo su moji bozicni radovi

Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:35
nastavak slijedi:

Na vrh
svea View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 00:35
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Zanima me kako si ovo tako efektno obojala, izgleda mi kao da si ovlaš prešla spužvicom s crvenom bojom?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 10:41
Reno, radovi su ti predivni, mogla bi se baviti cvjećarstvom ili nečim sličnim...Najljepši mi je onaj aranžman s anđelom, na komadu breze...neobično, elegantno, prekrasno! Naravno i svi otali su jako, jako lijepi...moram iskoristiti pokoju ideju, nadam se da nemaš ništa protiv.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.