Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja vrbica
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imala sam posjetu koja je uljepšala moj vrt prekrsanim biljčicama. Anaida je dobila posebno mjesto i sad je suvlasnik ljepote mog vrta.
![]() Iz svih kuteva ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti šetnju kroz moj nered
![]() Anastazija i batat i žbunići...sve se održalo ![]() Ančice pravi hladovinu, ali je veća beneficija zaštite od vjetra. Evo jučer sam tako žalosna bila, rasada dinja, koromača, krastavaca, sve je spaljeno ![]() Na jednu stranu je bilo otvoreno bez zaštite i nisam bila tamo da zaljevam. Kiša nije bila dovoljna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vanzemaljac je presladak, ali i ovo
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Smrckice jel ti taj tvoj burobran ne pravi veliku hladovinu ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Smrcko, evo i mene konačno tu kod tebe. Neznam kako mi je promaknuo ovaj novi vrt ![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bit će to u pravomsmislu aleje
![]() |
|
![]() |
|
Nešto sitno što sam slikala iz vrta
![]() Parking žednjaka. ![]() Jedna od dvije aleje hosta, hortenzija, festuča, zvončika.... Bit će obje duge oko 20 i nešto metara ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Curičke
![]() ![]() ![]() Vrt se tzove pun iznenađenja, zato što se i ja šokiram što vidim i zateknem nakon tjedan dana izbivanja. Znači nekad bi plakala od jada, a nekad se smješkam ![]() Eh Katice, cijeli tjedan rintam, subotu ležim dignutih nogu i vaćam krv u glavu i svađam se sa MM što je kuća neuredna i tko će napraviti jelo ![]() ![]() ![]() ![]() A nedelja na žalost radna od 9 u jutro do 9 noću, provela sam je na koljenima čisteći i sjeckajuć škarama travu. Izgorila sam i evo sad imam temperaturu ![]() Da ima grmova koji bi mogli kod mene, ali koji? Gaura mi je stara bila 2 godine i ovu godinu je uginula, močvarni hibiskus nije živ.... ![]() Uzela sam i neku drugu vrstu hibiskusa pa ću vidjeti... istraživanje i bacanje novaca do besvjesti ![]() Nataly na balkonu imam improvizirani plastenik više slojeva debelog najlona i kombinacija stiropora čvrstog i savitljivog. Mislim da lantana može do 0, bar mislim da je ovdje bilo tako imali smo i snijega. Bolje je sačuvana nego kad sam je držala u hodniku, gdje je imala manje svjetlosti od plastenika. ![]() HanaK u Lidlu imaju 2-3 vrste tradeskantije, koje ni ja nemam ali eto odolila sam da ih ne kupim ( jedva ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
super su mi oni puzavci, i zeleni i ljubičasti!
več neko vrijeme ih tražim ali ih ne nalazim za kupiti, kažu mi u cvjećarama da nisu moderne bilhjke pa ih ne naručuju.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,kod tebe caruje raznolikost,sto mi se dopada
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Priznajem da se malo pogubim gdje sam. Na balkonu, u kući, u vrtu... ali nije uopće ni bitno. Jer kod tebe caruje raznolikost, raskoš biljkica, na svakom koraku!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidiš, ona ljubica je od samog početka spora. Ja sam mislila da sam ja krivac jer joj nisam pridavala pažnje, ali ti si dala sve od sebe i - ništa.
Što kažu znalci?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirila na tvoj balkon, uvijek pun cvijeća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kako čuvaš lantane preko zime? S nekim biljkama nemam iskustva pa moram pitati susjedu... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kud god se okreneš, desno ili lijevo, bilo kuda Smrcko svuda, a s njom kao priljepci idu predivni cvjetići.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrckice, nakon duuugo vremena
![]() ![]() ![]() ![]() Jasmin kao ovaj tvoj sam ja lani kupila kao "cvijeće za vrt", a onda skužila da to ipak nije tako... cijelu zimu se dosta dobro držao na stepeništu, a onda se početkom proljeća počeo sušiti, no vidim da ipak tjera listiće... nije skroz propao.
Slažem se sa tobom kada kažeš da ono što ne ide, ne ide... nije mu mjesto u mom( ili tvom) dvorištu... ma u principu mi smo krivi... nešto nam se svidi u trgovini/rasadniku ili kod nekoga i naaaravno da poželimo imati, ali zato nekoj drugoj biljci paše i biti će prekrasna. Sigurna sam da ima jako puno cvijeća, drveća i grmova koji mogu kod tebe, samo treba otkriti šta može a šta ne...
|
|
![]() |
|
Tu su preživjele zebrice i moj prvi cvijet jasmina u dvije godine.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija vidi kako mi lijepo napreduju
![]() ![]() Desno od vrata. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |