Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma daaaaaj, a ja kod tebe stalno gledam onu kombinaciju s vrijeskom io razmišljam gdi bi tak nekaj napravila. To mi se baš jako jako sviđa. Gdi si kupila sadnice vrijeska, to je erika, ne?
Fotić je Sony automatik od kojeg ima puno puno boljih. Al imam dobrog učitelja
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bila sam sinoć u tvom vrtu,i mislila sam da sam ostavila trag,a nigdje ga ne vidim.Ja sam tek ove godine posadila jorgovan,upravo zato što si mislim,kakav je to međimurski vrt bez njega
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrijes je calluna, a ovo su erice - crnjuše. Imam ih već godinama i stvarno se više ne sjećam od kuda su. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Ancika , ovom slicicom ti zahvaljujem za prekrasnu setnju tvojim vrtekom i saljem ti veliku veliku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Molim, molim, bilo mi je to lijepo provedeno vrijeme, makar je bilo hladno. Drugi puta dobiš drugačiji buketić za ovu svoju bakicu. Ili je to mala Gute Fee?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan je bijeli jorgovan, a đurđice, već osjetim miris
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene ponovo u šetnji tvojim vrtom, imaju cure pravo kad ti hvale fotke, divno su napravljenje, a prikaz tulipana kroz koje onako ide sunce ... baš
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
đurđice
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasan ti je jorgovan pa te molim da mi, ak' imaš koju mladicu poneseš jednu na sljedeću kavu, fali mi bijeli... [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, drago mi je da si navratila, a vjerujem da će tvoj novi jorgovan uskoro cvasti. To znaš da mu moraš zaprijetiti izbacivanjem iz vrta ako ne procvate? To sam rekla i prijateljici pa mi se smijala, ali mu je ipak (pred menom) zaprijetila. I jorgovan je procval. Pa ti sad reci da sam praznovjerna (a i jesam Medo, ima mladih za dilanje. Ma kaj za dilanje, ima i za sapun (ti se toga ne sjećaš, pitaj mamu)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
navratim,uživam,divim se,a bjelo srdašce mi je posebno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prošetala sam tvojim vrtom, vidim da se proljeće razmahalo na sve strane. Cvjetovi japanske dunje me svaki put oduševe!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Blago vama sa ovim prostranim dvorištima i plodnom zemljom! Imate svega i svačega. Zavidim ti na japanskoj dunji, prekrasna je! A tek ruže.........
![]() |
|
![]() |
|
Mari, Sarajka, Lucy, Cikas, hvala na posjeti, uvijek ste dobro došle
![]() Cikas, okućnica je prostrana, ali zemlja je teška jer je glinena pa je treba stalno razrahljivati. Kad je mokra možeš je modelirati kak je kompaktna i masna, a kad je suha onda je tvrda ko kamen. Ne možeš je samo tak zdrobiti nego je moraš razbijati.
|
|
|
|
![]() |
|
Jučer popodne smo Carol i ja bile kod Horti, a prije podne smo prošetale Zagrebom (ko pravi turisti) i svratile u botanički vrt. Bilo je tak toplo da nam je bilo čak i vruče.
Kod Horti smo pak prošetale njenim vrtom u kojem smo imale kaj razgledavati. Prekrasnog bilja ima, a imala ga je i puno dok nismo mi došle i poharale vrt ko uragan. Evo rezultata: Ako vam se čini da je toga malo, da pojasnim. U gajbici su biljke jako stisnute, a složene su na dva kata. Horti,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo ste se ponovile
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Bilo je lijepo ponovno prošetati tvojim vrtom, uvijek s ljubavlju švrljam po njemu posebno su mi se svidjele bijele boje u tvom vrtu..
![]() A biti će tu i novih biljčica jedva čekam nove sličice. |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Danas sam opet imala opet pune ruke posla, nisam stigla napraviti niti jednu slik pauzu. Došla mi je Camellia s puno novih sadnica koje sam odmah smjestila u gredicu. Vjerujem da će ovog ljeta biti raskošna zahvaljujući dragim forumašima.
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jedva čekam slike rascvjetane gredice
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |