Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 218219220221222 243>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 08:43
ma Triša vrt nikad nemre biti natrpan LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 08:56
Drage moje, puno je obaveza pa nisam stigla ni zahvaliti što ste mi bile u vrtu, tolike lijepe riječi zaista potiču čovjeka da moam stavit slikicu ruža koje su počele, ali još nisu dostigle svoj vrhunac. Radi se o penjačicama, druge čekaju maj.

crveno-žuta kombinacija ruža penjačica bila je "pun pogodak"

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 09:32
auu ružice su kraasne i ja volim kombinirat možda to kaj veliš nekom zgleda natrpano al meni je baš če če Big%20smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 09:46
Tražim te, tražim... vidim da si uglavnom off...
Drago mi je da si stigla bar pokazati ove fantastične ruže.... Zbillja su predivne...ClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 11:42
Hvala drage moje, ruže su zaista prekrasne, uživam u njima.
Baka sve je u redu, MPK je doma, a kamen tko zna gdje, ali niš ne boli, pa to je najvažnije.

Dudasmile79
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 13:35
Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 13:42
alaaaaaaaaaa neka komšija smile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 13:46
Niho, niho, znala sam da nećeš izdržat i da ćeš morat pomirisat moje ruže...
RIJEKA

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 21:36
Izgleda da  ruze nagraduju tvoj trud, predivne suThumbs%20Up.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 22:30
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Niho, niho, znala sam da nećeš izdržat i da ćeš morat pomirisat moje ruže...
:::TVOJEEEEEEEEEE..ja samo zna da ovo nije tvoje...ali d e šta ovi znaju na forumu čije ti slikašš..samo nastavismile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:38
He,he, ljepotice doći ćeš ti k mene, nadam se, onda ćemo raspraviti o komšiluku, jedva čekamsmile79
RIJEKA

Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:40

RUŽE SU TI JAKO LIJEPE !ClapClapClapClap
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:45
Uživala sam u tvojim ružama,moje još nemaju pupoljke,zaista su prelijepesmile79
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 23:24
:Išla sam podosta unazad, i dobila sve komplekse ovog svijeta. Pa onda po sistemu"kiselo je grožđe" zaključila sam da ti mora izgledati lijepo jer je vrt malen opa je sve na okupu. Moš mislit.Clap
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 23:33
Kod tebe uvijek noviteta, novih rasporeda cvijeća, a ruže oduševljavaju. Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 07:23
He-he drage moje, volim kad dođete k meni, jer djelimično se trudim i zbog vas. Kad nešto slažem po vrtu, uvijek mislim - "što će moje cure na ovo reći", ili mislim lako njima one imaju prostora, kao napr. Vera ili Sarajka, ili imaju bolje uvjete, kao napr. Lantana, pa se onda sjetim Blankinih predivnih cinija i razmišljam kuda bi još njih ugurala. Vjerujte mi puno je toga u mom dvorištu, a vjerujem i u vašima zbog ovog foruma i vas smile79.

Osim toga moje je dvorište puno cvijeća dobivenog posredstvog ovog foruma i svih vas, a to je ono pravo, jer kad kupiš neku biljku nije to takvo veselja, kao kad dobiješ malu biljčicu od nekog i gledaš je kako napreduje.
RIJEKA

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 10:17
ohhhoho koja ljepota kod tebe draga triša, razbolit ću se na ovaj prizor ruže su ti prelijepe nemam rijeći smile93smile71
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 10:58
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

He,he, ljepotice doći ćeš ti k mene, nadam se, onda ćemo raspraviti o komšiluku, jedva čekamsmile79
...jedvaaaaaaaaaaa čakammmmmmmmTongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 11:04
Kakav divan ulaz u dom! Nadkriven ružama!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 15:04

Ruže su ti jako lijepe. Super kombinacija!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 218219220221222 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.