Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 243> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma Triša vrt nikad nemre biti natrpan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, puno je obaveza pa nisam stigla ni zahvaliti što ste mi bile u vrtu, tolike lijepe riječi zaista potiču čovjeka da moam stavit slikicu ruža koje su počele, ali još nisu dostigle svoj vrhunac. Radi se o penjačicama, druge čekaju maj.
crveno-žuta kombinacija ruža penjačica bila je "pun pogodak"
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auu ružice su kraasne i ja volim kombinirat možda to kaj veliš nekom zgleda natrpano al meni je baš če če
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tražim te, tražim... vidim da si uglavnom off...
Drago mi je da si stigla bar pokazati ove fantastične ruže.... Zbillja su predivne...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala drage moje, ruže su zaista prekrasne, uživam u njima.
Baka sve je u redu, MPK je doma, a kamen tko zna gdje, ali niš ne boli, pa to je najvažnije.
Duda
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
alaaaaaaaaaa neka komšija
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, niho, znala sam da nećeš izdržat i da ćeš morat pomirisat moje ruže...
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Izgleda da ruze nagraduju tvoj trud, predivne su
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
He,he, ljepotice doći ćeš ti k mene, nadam se, onda ćemo raspraviti o komšiluku, jedva čekam
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
RUŽE SU TI JAKO LIJEPE !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Uživala sam u tvojim ružama,moje još nemaju pupoljke,zaista su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
:Išla sam podosta unazad, i dobila sve komplekse ovog svijeta. Pa onda po sistemu"kiselo je grožđe" zaključila sam da ti mora izgledati lijepo jer je vrt malen opa je sve na okupu. Moš mislit.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe uvijek noviteta, novih rasporeda cvijeća, a ruže oduševljavaju.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
He-he drage moje, volim kad dođete k meni, jer djelimično se trudim i zbog vas. Kad nešto slažem po vrtu, uvijek mislim - "što će moje cure na ovo reći", ili mislim lako njima one imaju prostora, kao napr. Vera ili Sarajka, ili imaju bolje uvjete, kao napr. Lantana, pa se onda sjetim Blankinih predivnih cinija i razmišljam kuda bi još njih ugurala. Vjerujte mi puno je toga u mom dvorištu, a vjerujem i u vašima zbog ovog foruma i vas
![]() Osim toga moje je dvorište puno cvijeća dobivenog posredstvog ovog foruma i svih vas, a to je ono pravo, jer kad kupiš neku biljku nije to takvo veselja, kao kad dobiješ malu biljčicu od nekog i gledaš je kako napreduje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ohhhoho koja ljepota kod tebe draga triša, razbolit ću se na ovaj prizor ruže su ti prelijepe nemam rijeći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kakav divan ulaz u dom! Nadkriven ružama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ruže su ti jako lijepe. Super kombinacija! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |