Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 218219220221222 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 15:48

Jučerašnja kavica sa našom dragom Lantanom, donijela mi je veselja, nebrete ni zamisliti koliko !! Još lani sam pitala Lantanu kaj bi željela da je ne ugnjetavamo sa nečim kaj ne želi, i sada sam sva sretna kaj sam našla ono kaj je ona izrazila želju! Prekrasan pieris, krcat sa puno cvjetnih pupoljaka ! Dakle, isplatilo se čekati godinu dana !! Nažalost, nisam slikala pieris koji je Lovro ukrasila sa prekrasnom crvenom mašnom !!

Ali sam zato slikala danas ono čime sam sama sebe razveselila, nakon godina i godina čekanja da je kupim negdje za sitnu paru, čekanje se napokon isplatilo !!

http://www.zaslike.com/files/9brkiovh64od2ml0r1ec.jpg
Prekrasna vanda, ne jedna nego 2!!  I to za nevjerojatnih 20kn svaka !!   Rekla sam malom kaktusu, Bog blagoslovio šašavu šeficu MBM-a i njezinog muškog prodavača kojeg je stavila na to radno mjesto !!  Ili sam se ja pretvorila u ženu koja će uvjeriti u nemoguće nekoga na nešto !! 

68i3i951gh1g3yprvm2s.jpg

Ovaj sukulent mi je sam skočio u ruke !!Big%20smile 

jrd3u1e74um155jvui5c.jpg

Kalatea ! Kad vidim ovu biljčicu, ovo mi je ime koje mi preleti kroz glavu, a vrijeme će pokazati jel to točno ime !!

Dan je bio prekrasan !!! Daj bog ove godine što više takvih !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 17:39
predivno.. smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 21:08
Free, ona biljka je, ja mislim,  Aeschynanthus ili možda Columnea krakatau...
Mimar mi je objasnila jednom da su iz  familije Gesneriaceae, pa mi zato deluju iste.
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 21:11
Olalala,lijepo si se ponovilasmile71
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 17:35
Niho i Lovvro ......Embarrassed

Mali kaktus...sljedeći put ćemo se "ponoviti" zajedno !!LOL

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:04

Vandu za samo 20 kn, mmm jako dobar ulov. S obzirom da sam te kroz cif upoznala kao dragu, lijepu, veselu, rječitu ... i ne znam kako još, vjerojatno si ih na brzinu šarmirala i uvjerila ih na nemoguće. Zato jedva čekam da orhideje procvjetaju i da vidimo kako izgledaju. Moja prijateljica je ima i cvjet joj je bio sav čipkast, izvana bijeli, sredina plava. Ali   čini mi se da ona nije znala uvjeriti nekoga na nemoguće, platila ju je 120 kn, pa si ti misli.   

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:05
Idem ja sad u dućan, možda i meni nešto skoči u ruke ili u kolica smile156
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:58
Kaj nebu zabune, pod šašavom šeficom mislimo pozitivno!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 20:08
Baš sam se lijepo prošetala tvojim vrtekom i odmorila, ali i napasala oči u tvojem zimskom vrteku. Tongue
Pa kod tebe prava džunglica, a hibići prekrasni.
Tko čeka, taj i dočeka! Clap za Vande, i još za tako malo novaca.
Uživala sam u tvojim cvjetićima i pod snijegom.
Mogu zamisliti kako je sada kod tebe smile119.
Puno pozdrava ti šaljem iz kišnog Omišlja. smile92
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 20:55
Prošetala i ja i odmorila oči na tvom krasnom bilju.Vidim da i kod tebe tegle same uskaču u kolica,odmah mi je lakše kad imam istomišljenike.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 21:30
Znaju biljke kome treba skočiti u košaricu, pa nebuju valjda nekome ko ih ne voli.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:10
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Vandu za samo 20 kn, mmm jako dobar ulov. S obzirom da sam te kroz cif upoznala kao dragu, lijepu, veselu, rječitu ... i ne znam kako još, vjerojatno si ih na brzinu šarmirala i uvjerila ih na nemoguće. Zato jedva čekam da orhideje procvjetaju i da vidimo kako izgledaju. Moja prijateljica je ima i cvjet joj je bio sav čipkast, izvana bijeli, sredina plava. Ali   čini mi se da ona nije znala uvjeriti nekoga na nemoguće, platila ju je 120 kn, pa si ti misli.   

Draga, baš si me uveselila ovim tvojim riječima ! Nadam se da ću ti takva i ostati u sječanju ! Jer 2 osobe na cif-u o meni ne misle da sam nekaj od toga, što mi je jako žao ! Nisam ni Angry, ni Ouch, ni Dead ali ni Evil%20Smile! Neću se pretvarat ni da sam smile222 jer to nitko od nas, koji hodamo po zemlji...nije ! Samo sam žena koja voli pomoći - iako joj se to obije o glavu! Ali možda naučim i šarmiranje žena!Embarrassed

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:12
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Idem ja sad u dućan, možda i meni nešto skoči u ruke ili u kolica smile156

Idem u tvoju temu vidjeti kaj ti je uspjelo  skočiti u kolica !!Star

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:16
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Kaj nebu zabune, pod šašavom šeficom mislimo pozitivno!

Lovrek, imaš prav, mene se uvjek krivo shvati !!  A da nisam pisala pozitivno, nebi napisala BOG BLAGOSLOVIO.....!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:21
Originalno poslano od člana Silvy Silvy napisao:

Baš sam se lijepo prošetala tvojim vrtekom i odmorila, ali i napasala oči u tvojem zimskom vrteku. Tongue
Pa kod tebe prava džunglica, a hibići prekrasni.
Tko čeka, taj i dočeka! Clap za Vande, i još za tako malo novaca.
Uživala sam u tvojim cvjetićima i pod snijegom.
Mogu zamisliti kako je sada kod tebe smile119.
Puno pozdrava ti šaljem iz kišnog Omišlja. smile92

Primam kišne pozdrave iz dragog Omišlja a šaljem snježne !!  Pa da se ne čudiš odkuda snijeg sutra kod vas, malo sam vam poslala !!smile61  Meni ga je ipak sad već malo preveč !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:25
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prošetala i ja i odmorila oči na tvom krasnom bilju.Vidim da i kod tebe tegle same uskaču u kolica,odmah mi je lakše kad imam istomišljenike.

Draga, bojim se da smo sve koje smo ovdje...jednake crveno-zeleno-istomišljenke !!!Big%20smile

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:28
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Znaju biljke kome treba skočiti u košaricu, pa nebuju valjda nekome ko ih ne voli.

Ana, kaj ima i takvih ???   Ja takvu ni jednu ne poznam !LOL

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:39
aapitd1xk0kh0kefdbv.jpg

Samo da vidite koliko snijega je na mojim jadnim biljčicama !!

t0if1zlo128kyh5ojros.jpg

Ovakvih ležečih policajaca...pun mi je vrt !!!

bou9jyxo1un87ftci1r.jpg

Neki čudni snješko mi je ušao u vrt !!

http://www.zaslike.com/files/o2209nu394glkyt5xsfr.jpg

Čempres stabace debla nema, glumi grm !!

t3jcb41n5q5af683x20.jpg

A ovo vam je moja klupa, tak da, ak ne mislite smočiti guzicu, vani sjesti nemate...nikam !!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:47
Uh koliko snijega imaš... smile66

Ulovi su ti za +10!
Rijeka

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:51

Iskreno, još nisam stigla sve "pohvatati" pa i nisam primjetila da netko nekome nije simpatičan. Ali baš te briga, mogu se samo mučiti. A vidim da imaš i dobru ekipu ti, mali kaktus i Lovro. Ma cure uživajte.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 218219220221222 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,906 sekundi.