Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 221222223224225 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 00:01
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Anabistrica, sada je moj data kabel i punjač puno bliže tebi nego meni !! Dok snijeg ne ode prisilno je u Globočecu, podno tvojeg brega !!Embarrassed

Moram ti reči, tvoji-moji bambusi nisu polegli, stoje uspravno kao  manekeni, snijeg njima ne smeta, oni uživaju u zagrljaju lonicere koja ih pridržava za svoju brajdicu !!  A onaj mali koji leži u snijegu je Lovrin mladi bebač !

Javi se kad ideš po kabel pa navrati na smile142  A bambusima je očito dobro u tvom vrtu. Jednog dana bude i kod tebe šuma bambusova LOL
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 01:47
Draga Free drago mi je da su biljčice i sjemenje sretno stigle i da smo te paketom razveselile i čestitale rođendan sa malim zakašnjenjem. Ja se nadam da ću doći na Smrčkijadu i da ćemo se onda vidijeti i družiti u tvom prekrasnom vrtu . Nadam se također da će snijeg do onda i proći...
sutra je novi dan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 10:25

Radosno je kod tebe!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 11:31
Free, vidim da snijega imaš za izvoz kao i ja, nove rođendanske biljčice su ti prekrasne, a koliko si samo sjemenja, reznica.... dobila  smile39!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 18:08

Anaida, pa znaš da cvjetne prijateljice samo šire radost, i radost i još više radost !!!smile213    smile160

Sunceee je došlo u moj vrtić !! Hura, sada će otopiti snjeg i konačno ćemo poćeti sa radovima !!   smile46   Jedva čekamo !!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 18:17
smile62smile101smile179smile223smile209  Proučavati sjetveni kalendar ...
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 18:24

Već 3 dana sanjam "Sjetveni kalendar "  !!!    smile148  Dobit ću noćne more od njega !!!   Umjesto Borana sanjam kalendar !!  smile61

Markirat ću sa nastave kada  se bude pisao test !!Dead

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 18:33
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Već 3 dana sanjam "Sjetveni kalendar "  !!!    smile148  Dobit ću noćne more od njega !!!   Umjesto Borana sanjam kalendar !!  smile61

Markirat ću sa nastave kada  se bude pisao test !!Dead

Ajde se ti još malo odmori i sanjaj Borana ionako se ne može u vrt-zar nije premokro!?
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 20:08
Anđelkad nije mokro već zatrpano snijegom a i predviđaju još pa draga Free sjetveni kalendar ostavi po strani a Borana gledaj a sanjaj proljeće koje uskoro stižeWink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 13:13
Što mi radiš ovih dana, draga Free?

Jesu li krenuli cvjetno-proljetno-pripremni radovi?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 13:31
Free ovih dana piše šalabahter kaj kupiti u Pordenoneu...smile138al kaj će nam šalabahter, kad budemo tam uzdisale kraj svakog štanda i maštale kak bi bilo kad bi to naše bilo?!!?
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 21:05
Nije me dugo bilo,ali uvijek kad dođem radno, radnoSmile A tek slike zime na rančuClap
Neka se sve zeleni
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 09:23
Aaaa, znači još malo i vas dvije put putujete!! Smile

Uživajte, drage moje, u svakom pogledu i slikajte i za nas.
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 18:14

NEMA ŠALABAHTERA !!!   JA idem napuniti dušu i oči !! Big%20smile

Krajem mjeseca idem ....daleko, daleko !!   Iz naručja majčice u Međugorju jurim u  naručje jedne dobre dušice !! Već mi sada krenu suze radosnice kad se sjetim koji joj zagrljaj nosim !! smile81

I da, konačno imam svoj data kabel !! smile213

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 19:37
Brojim dane i nestrpljivo čekam 22.03.2013.!!!!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 19:44
oli ćete se vas dvije naći 22.03.2013.!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 22:22

Dakako, draga Antonija ! Dvije godine sanjam taj dan, i ako sve bude OK, to će biti naš dan !  I ako bude potrebno, zaboravit ću i kako se zovem, samo ću  uživat u tom posebnom danu !!  Hug

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 22:25
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Aaaa, znači još malo i vas dvije put putujete!! Smile

Uživajte, drage moje, u svakom pogledu i slikajte i za nas.

Uživat ćemo i za tebe, draga, u tim cvjetnim pašnjacima, i naravno "naslikavati se" kao velike !!  LOLLOL

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 22:39

Par slikica biljčica koje su prezimjele na pretoplome !!

fpfsoxm3ghm31llip33x.jpg

Mirin spatifilum !

svau1kcrypiw3mnkqqbc.jpg

Kristov trm od malog kaktusa !!

bv2krth1skhibdyxn80.jpg

xv7ibecyt9t1hwq4onv.jpg

Moji achimentesi !

biw2zfhtffigka6lqs08.jpg

Malo boc-boc !

8m5zdfjmcmeka66m1h7a.jpg

yhtuliuxrbr7xxgjkef.jpg

Dejica od malog kaktusa !

qbgd017fztob5xrhvvm.jpg

Jedna od tri dipladenije !!

mjnb8crek192p55wo0au.jpg

Posebna cvečkica u mom zimskom vrtu, pa me sada pitajte zašto se ne zove Lili !!

wkhrf85ab4b39wy09tk.jpg

Miro, a vidi kaj mi je ispalo iz tvog paketa !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 23:23

9eiosdv1n9dv6o6ktuwf.jpg

Ovogodišnje prvo šišanje smo preživjeli !!

sxb6u217r4mogek1xbkm.jpg

Palisandra od Anabistrice - preživjela zimu !!

gsaha1uqt0s7x36i6zc4.jpg

Prvi ovogodišnji krokus !  Tek koji dan od kada se otopio snijeg sa njega !!

jsyv3bsv1080runoc52u.jpg

Jedna jedina, musava i blatnjava, ali tu je, prva visibaba !!

gdy6qh9shca7awdpxswv.jpg

Crvena mlječika od Otok, preživjela i ovu zimu !!

m4w7f3qxja1m1sfbdjdq.jpg

Ova kombinacija se pokazala jako izdržljiva !!  Pupići na rodiću i bezbroj cvjetova na zimskom jasminu !

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 221222223224225 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.