Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 251> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Javi se kad ideš po kabel pa navrati na
![]() ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free drago mi je da su biljčice i sjemenje sretno stigle i da smo te paketom razveselile i čestitale rođendan sa malim zakašnjenjem. Ja se nadam da ću doći na Smrčkijadu i da ćemo se onda vidijeti i družiti u tvom prekrasnom vrtu . Nadam se također da će snijeg do onda i proći...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Radosno je kod tebe!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Free, vidim da snijega imaš za izvoz kao i ja, nove rođendanske biljčice su ti prekrasne, a koliko si samo sjemenja, reznica.... dobila
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anaida, pa znaš da cvjetne prijateljice samo šire radost, i radost i još više radost !!! ![]() ![]() Sunceee je došlo u moj vrtić !! Hura, sada će otopiti snjeg i konačno ćemo poćeti sa radovima !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Već 3 dana sanjam "Sjetveni kalendar " !!! ![]() ![]() Markirat ću sa nastave kada se bude pisao test !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ajde se ti još malo odmori i sanjaj Borana ionako se ne može u vrt-zar nije premokro!? |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Anđelkad nije mokro već zatrpano snijegom a i predviđaju još pa draga Free sjetveni kalendar ostavi po strani a Borana gledaj a sanjaj proljeće koje uskoro stiže
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Što mi radiš ovih dana, draga Free?
Jesu li krenuli cvjetno-proljetno-pripremni radovi?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free ovih dana piše šalabahter kaj kupiti u Pordenoneu...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Nije me dugo bilo,ali uvijek kad dođem radno, radno
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Aaaa, znači još malo i vas dvije put putujete!!
![]() Uživajte, drage moje, u svakom pogledu i slikajte i za nas.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
NEMA ŠALABAHTERA !!! JA idem napuniti dušu i oči !! ![]() Krajem mjeseca idem ....daleko, daleko !! Iz naručja majčice u Međugorju jurim u naručje jedne dobre dušice !! Već mi sada krenu suze radosnice kad se sjetim koji joj zagrljaj nosim !! ![]() I da, konačno imam svoj data kabel !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Brojim dane i nestrpljivo čekam 22.03.2013.!!!!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
oli ćete se vas dvije naći 22.03.2013.!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Dakako, draga Antonija ! Dvije godine sanjam taj dan, i ako sve bude OK, to će biti naš dan ! I ako bude potrebno, zaboravit ću i kako se zovem, samo ću uživat u tom posebnom danu !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uživat ćemo i za tebe, draga, u tim cvjetnim pašnjacima, i naravno "naslikavati se" kao velike !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Par slikica biljčica koje su prezimjele na pretoplome !! ![]() Mirin spatifilum ! ![]() Kristov trm od malog kaktusa !! ![]() ![]() Moji achimentesi ! ![]() Malo boc-boc ! ![]() ![]() Dejica od malog kaktusa ! ![]() Jedna od tri dipladenije !! ![]() Posebna cvečkica u mom zimskom vrtu, pa me sada pitajte zašto se ne zove Lili !! ![]() Miro, a vidi kaj mi je ispalo iz tvog paketa !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Ovogodišnje prvo šišanje smo preživjeli !! ![]() Palisandra od Anabistrice - preživjela zimu !! ![]() Prvi ovogodišnji krokus ! Tek koji dan od kada se otopio snijeg sa njega !! ![]() Jedna jedina, musava i blatnjava, ali tu je, prva visibaba !! ![]() Crvena mlječika od Otok, preživjela i ovu zimu !! ![]() Ova kombinacija se pokazala jako izdržljiva !! Pupići na rodiću i bezbroj cvjetova na zimskom jasminu ! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |