Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 223224225226227 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 21:31
proljeće stiglo a Free nemiruje ona putuje bravo dragasmile219
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 08:38
[Ajama, draga, tebi s velikim povjerenjem ostavljam svoj vrtek na čuvanje !!WinkWink

možda ću se onda dokopati onog mačića kojeg si mi davno obećala
TongueTongueTongue
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:45

Mačić samo što nije krenuo iz zemljice, a kad izađe ..... juri pravac k tebi !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:50
 Nadam se da će jedan mačić dojuriti i u Hercegovinu!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 19:09
Samo da se javim i da kazem blago tebi na ovim prelepim biljkama,i Kamelie i Cikas su prelepi...a macasmile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:13
Cikasica je stvarno prekrasna, a kako tebi sve uspjeva vjerujem i u Opatiju bajnu. Clap
život je more
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:33
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Kad sam već zabunom poslala ovo.... ti mi ga vrati, vrati moju Lili Smile

wkhrf85ab4b39wy09tk.jpg

Cure nemoj te se šaliti, kod naše Free je sve za 5+ ali ovo u paketu? slatko stvorenje i ja bih primila, tako umiljato gleda da je poželiš,moja bijela bezobraznica tako gleda samo kad je ujutro dajem hranu jer zna da se prva ustajemLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:17
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Nadam se da će jedan mačić dojuriti i u Hercegovinu!

Se razme !!!Wink  A ti bi mogla malo aktivirati i papir i olovku !! Da ne nosim samo kamenje !!smile198

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:20
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Cikasica je stvarno prekrasna, a kako tebi sve uspjeva vjerujem i u Opatiju bajnu. Clap

E, Lantana moja draga, ne uspijeva baš sve, bilo je mnogo  smile224 !! Meni ih ne ubije zima nego ....smile46  u zimskom vrtu !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:23

Aralija, ovog zla se treba pod hitno riješiti !! Sredila mi je sve novozapelcane ruselije !!   Duga tegla joj je bila taman za popodnevnu sijestu, još obasjana i suncem !!  Veliki hibić taman za penjanje !!  I još svašta !!  A sada ima 6 kila i ubrzo leti van !!!

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:28

Hej Free, kada se vraćaš s puta ?? Pazi, čekat ću slike, nemoj me iznevjeriti.... napuni baterije fotića, obriši nepotrebne slike ... i uživaj.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:45

A danas smo se baš zaigrale !!!

tp8iq03oofgyuqnwjg20.jpg

http://www.zaslike.com/files/kaugcsav8rsqtwfz4z0.jpg

hxfab6uyzx1xvzm07b9k.jpg

46stbzvkqotu2lzyepm.jpg

rrqwo8mpyt2k1lptz9.jpg

defg24lbnjkhsvtygmo.jpg

gcow8wx3nk1drfnmr9qz.jpg

A sada laka vam noć jer i ja odoh mrvicu ubiti oko !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:56
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Hej Free, kada se vraćaš s puta ?? Pazi, čekat ću slike, nemoj me iznevjeriti.... napuni baterije fotića, obriši nepotrebne slike ... i uživaj.

Ako ne završim u bolnici puknutog srca, u nedjelju jako rano sam doma !!Se razme, slikam sve i sva, baterija napunjena, sve slikice do kraja obrisane s fotića !! Svih 7000 slikica za ove 3-4 godine s vama !!  Ali ću ga zato u Pardenoneu dobro napuniti !!!  smile69Jedva čekam !!smile219

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 21:07
Mislim na tebe i Lovru koje se prvi put tamo. Znam da ćete biti oduševljene!

Nestrtpljivo vas čekam!
smile79
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 15:38

Negdje sam pročitala da Lovro nije bila oduševljena Pordanoneom, valjda zato kaj u šopingu u Portogrueru nije skoro pa nikaj našla pametnoga od garderobe pa ni nikaj kupila ! A da je kupila cvijeće, imala bi krila, kak imam ja !! Mislila je samo na krafne u Trojanama !!

A ja sam kupila ono kaj tražim i pelcam bezuspješno tko zna koliko puta, ili nemogu nabaviti kod nas jer svugdje dođem prekasno !!

Evo mojih novih ljubimica !!

spm92gktwi7ydvq3d3yg.jpg

obqankorf8fy0kbtp5c8.jpg

xutscla35ezuz7l1w5tc.jpg

Hardenbergija, bijelu i roza nisam ni pogledati htjela !!

gpthre36ltwir2jpa5gt.jpg

Ceanotus
I ja sretan kao malo prase !!smile93smile93

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 17:22
Ajme!!!! Koje su to ljepote!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 17:46
ajme ovo je da ti srce stanesmile64
JELENA FRANIC
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 19:10
Prekrasna ponova Clap
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 19:31
Prekrasan ulov ,i ja bih to izabrala
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 20:48
mogu si mislit kako si sretna, izbor ti je za 10  smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 223224225226227 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,437 sekundi.