Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 223224225226227 251> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
proljeće stiglo a Free nemiruje ona putuje bravo draga
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
[Ajama, draga, tebi s velikim povjerenjem ostavljam svoj vrtek na čuvanje !!
![]() ![]() možda ću se onda dokopati onog mačića kojeg si mi davno obećala
![]() ![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mačić samo što nije krenuo iz zemljice, a kad izađe ..... juri pravac k tebi !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nadam se da će jedan mačić dojuriti i u Hercegovinu!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da se javim i da kazem blago tebi na ovim prelepim biljkama,i Kamelie i Cikas su prelepi...a maca
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cikasica je stvarno prekrasna, a kako tebi sve uspjeva vjerujem i u Opatiju bajnu.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Cure nemoj te se šaliti, kod naše Free je sve za 5+ ali ovo u paketu? slatko stvorenje i ja bih primila, tako umiljato gleda da je poželiš,moja bijela bezobraznica tako gleda samo kad je ujutro dajem hranu jer zna da se prva ustajem
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Se razme !!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E, Lantana moja draga, ne uspijeva baš sve, bilo je mnogo ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aralija, ovog zla se treba pod hitno riješiti !! Sredila mi je sve novozapelcane ruselije !! Duga tegla joj je bila taman za popodnevnu sijestu, još obasjana i suncem !! Veliki hibić taman za penjanje !! I još svašta !! A sada ima 6 kila i ubrzo leti van !!! |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Hej Free, kada se vraćaš s puta ?? Pazi, čekat ću slike, nemoj me iznevjeriti.... napuni baterije fotića, obriši nepotrebne slike ... i uživaj. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
A danas smo se baš zaigrale !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sada laka vam noć jer i ja odoh mrvicu ubiti oko !! |
|
|
|
![]() |
|
Ako ne završim u bolnici puknutog srca, u nedjelju jako rano sam doma !!Se razme, slikam sve i sva, baterija napunjena, sve slikice do kraja obrisane s fotića !! Svih 7000 slikica za ove 3-4 godine s vama !! Ali ću ga zato u Pardenoneu dobro napuniti !!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Mislim na tebe i Lovru koje se prvi put tamo. Znam da ćete biti oduševljene!
Nestrtpljivo vas čekam!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Negdje sam pročitala da Lovro nije bila oduševljena Pordanoneom, valjda zato kaj u šopingu u Portogrueru nije skoro pa nikaj našla pametnoga od garderobe pa ni nikaj kupila ! A da je kupila cvijeće, imala bi krila, kak imam ja !! Mislila je samo na krafne u Trojanama !! A ja sam kupila ono kaj tražim i pelcam bezuspješno tko zna koliko puta, ili nemogu nabaviti kod nas jer svugdje dođem prekasno !! Evo mojih novih ljubimica !! ![]() ![]() ![]() Hardenbergija, bijelu i roza nisam ni pogledati htjela !! ![]() Ceanotus I ja sretan kao malo prase !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ajme!!!! Koje su to ljepote!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
ajme ovo je da ti srce stane
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasna ponova
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasan ulov
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
mogu si mislit kako si sretna, izbor ti je za 10
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 223224225226227 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |