Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 16:04
rodendron je stvarno smile39kada se kamenjarke razrastu to će biti nešto posebno Smile super anaida 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:53
Prekrasno je kod tebe, a rodondedron - moja tiha patnja.
Jednom sam ih vidjela na jugu Italije, krcati vrtovi, ogromni u svim bojama
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:49
Hvala vam Lantana i Fuksija. Rado navratim u vaše vrtove i puno sam o biljkama naučila otkako sam na ovom forumu. Sretna sam što svoje znanje mogu i drugima prenijeti - evo baš danas mama i ja idemo u rasadnik. Roditelji mi rade vani (U Austriji, u planinama) pa me mama angažirala za kupnju cvijeća za njihov mali vrtić pred kućom u Međimurju. A ja jedva čekam posjet rasadniku.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:28
Anaida, jako mi se svidja tvoj kamenjar, a i sve ostalo.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:21
Već se vidi kako su nove biljčice krenule. Sve je super, a rododendron je kralj vrta.
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:48
Baka, Smrcko, Nata07 - hvala vam na lijepim riječima, ja sam vam doma na samom vuglu lijepe naše, skoro pa u Mađarskoj LOLLOLLOL
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:39
prekrasno, di je to u Međimurju da dođem osobno vidjeti i diviti se!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:32
smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:31
Okrugla vaza je baš lijepa. Krasno si iskombinirala!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:27

Jučer navečer je malo, malo kišice palo kod nas. A prije podne sam slikala svašta, pa redom -

rododendron u vrhuncu cvatnje i uz novo zasađene prijatelje

Uz čemprese tu se nazire i dlanastolisni javor, bambus i susjedov voćnjak

Ljubičice, mini ruža, nekaj zeleno i posuda sa sjemenjem (mini rasadnik Smile)

Timijan u kamenjaru

Maćuhice sam premjestila, a na ulazu u kuću imam nove cveteke. U jednoj su posudi ljubičasti viseći ostići, a u drugoj (koju sam zaboravila slikati) s druge strane vrata bijeli. Uz to tu su i ivančice i još ovo srebrno kojem ne znam ime.

Kamenjar - biljkice se šire...

I na kraju - moj najnoviji cvjetnjak

Ovo je nanoviji darak smile72 - visterija, koja je svoje mjesto našla u kutu ograde (jooooj, kad jednom naraste.... Kakaav će to biti lijepi prizor)

Kerija u punom cvatu, svinula grane pod bujnim cvijetovima

Pokraj novog cvjetnjaka je od subote i pumpa, tako da mi ramena i ruke malo odmore od nošenja kanti i vjedara vode. Travu smo u potpunosti obnovili i sad čekamo da nikne nova, mlada - i nadamo se da korova više neće biti u onako ogromnoj količini. A uskoro ćemo imati još malo preinaka u vrtu, tj. premjestit ćemo one 4 zlatne tuje kod kamenjara koje sada nikako ne pašu na to mjesto... I, nadam se, to će ovog proljeća biti sve. Dalje samo održavanje i čekanje da sve raste, cvijeta, pjeva od ljepote...

BTW. Ovo je moj 500-ti post!!! ShockedShockedShocked
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 10:47

Imaš super idejica. Ovo mi se jako sviđa. Vidim da si bila jako vrijedna i pune ruke poslaClap. Moram se i ja pohvaliti, procvala mi azalea i liči na tvoj rododendronWink  smile57
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 08:48

Rododendron jeThumbs%20Up

Ali nemoj mi se smijati.... očarale su me kamenite stazice! Praktične i prelijepe.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 07:03
Ovih dana sam "dobila" još jedan prostor u mojem vrtu koji, od trave koja se zajedno s korovom, osušila kad smo ju pošpricali mogu pretvoriti u cvjetnjak... I tako je od ovog neuglednog kutka Embarrassed ...

.... nakon puno, puno kopanja, pljevljenja, dodavanja humusa, komposta i pijeska, nastalo ovo. Smile

Sad treba strpljenja i vremena da se sve to razraste, iako još nije gotovo nego čekam da mi narastu neke presadnice, pa da ih mogu u zemljicu ubaciti... Još su male, malecke, iza kuće u lončićima. Zato sam u novom cvjetnjaku ostavila zadnji red prazan, jer ću tu posaditi  po visini najviše cvijeće i nešto visokih začinskih biljčica (za kojima sam naprosto pošašavila ovog proljeća Confused ).

A usput ostavljam slikicu i novog mjesta za passifloru i dragoljube koje sam neki dan posadila (lani je tu bila predivna pampas trava koja se, na moju veliku žalost, smrzla i osušila zimus...).. To je moja treća passiflora, pa im sada samo mogu pričati i  čekati da narastu Smile

Pozdravček svima iz međimurske ravnice...
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 10:51
PrekrasnoClap. Imam azaleu, kameliju, sad želim i rododendron.Embarrassed
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 08:42
Lijepo je ovako uspoređivati slike a u samo par dana, kako se mjenjaju cvjetovi, nešto odlazi, nešto tek pupa a drugo u punom cvatu 
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 06:49
Nekoliko najnovijih..

Raspjevani ljepotan iz dana u dan ljepši...

Nepravedno zanemarena (jer vam ga uvijek zaboravim slikati) žuta ljepota grmića kojem ne znam ime...

Mijenjaju se perspektive - nešto novo cvate, nešto je ocvalo, nešto se zazelenilo usred

mog cvjetnog otočića

mog kamenjara

A ona, u kući, uvijek blista, uvijek oduzima dah...

P.Bosmans
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:50
super vrt
Sveee prekrasno.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 12:04
Anaida, fotke su super, a roda je neobičan posjetitelj lipo ju je viditi.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 09:07
Kad gledamo ove"proljetne" slike preko ljeta čini nam se jad i bijeda a sad se veselimo ne samo svakom procvalom cvijetu nego i kad neki od njih naraste koji cm.Obožavam u proljeće zavirivati u vaše vrtove a nikako da nađem vremena i sve ih pogledam.Ma uz ovako lijepo vrijeme ko bi bio uz komp.kad vani sve cvate,miriše,raste....
Ne trebam ni reći da ti cvijeće prekrasno izgledasmile71i ,kad već nisi ljenčina ko ja pa si više toga uslikala,samo ti ubaci i ostatak slika,nebude ih previšeWink
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 08:33
Lijepa rodica zna pozirati ,a izgleda da se nagledava tvojeg lijepog cvijeća .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.