hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej tea hvala ti
![]() anastazija, možemo započeti novu temu "Razmjena muževa i materijal!!!! a obavezno je nuditi muža uz brusni papir ili nešto slično u čemu je dobar
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() tak me dobro nasmijala ova cijela priča o tvom mužu, njegovim jajima i "ženama s foruma".
ne pokazuj više njegove radove, njega pogotovo... vidiš da se komadi otimaju. kao posudili bi ga... moš mislit!!!
a da otvore temu za razmjenu i posudbu muževa. kao ono moj dobro šmirgla, jel treba kome?
a možda ovo i nije tako loša ideja!?
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Andrea, mogu ga posuditi do poslije Uskrsa......... ups, pa to je do jučer hehe
![]() franjice, neiskustvo... manje od godine smo u braku... učim! (čekajte do slijedeće godine, ništa nećete vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hej ženo, pa nemoj tako javno objavljivati uratke svog muža, mogla bi ostati bez njega. Jaja su fantastična!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlična su
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A da ga malo posudiš, samo koji dan!!!!
![]() Baš su dobro ispala jajčeka!!!! ![]() |
|
![]() |
|
najbolji suprug na svijetu je bojao jaja danas, pa evo linka
kaže "jedva čekam da čujem šta će žene reći" - to je termin koji upotrebljava za sve na forumu
![]() ja mislim da su odlična, a vi?
|
|
![]() |
|
ma i ja sam mišljenja da je svaka pojedinačno dobra, ali sve zajedno je ipak malko previše detalja... ali neću je dirati niti nešto prepravljati...
hvala puno na komplimentima, baš mi znače puno
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I ja imam nekakvu običnu policu u kupaoni i već par dana je škicam i razmišljam kak da je promijenim.moja nema police,ali sad si mi dala ideju da se ipak da nešto napraviti.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Polica ti je superiška, baš je živahna i vjerojatno osvježi kupaonicu (baš bi mi jedna takva dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasno, nije ti polica uopće prešarena baš je došla do izražaja
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je plastična polica u kupatilu, malo je ispala prešarena... ali razbit će mi monotoniju smeđe u kupatilu...
![]() ![]() ![]() i jedna boca
![]() ps. kako dodati boju oko sitnih detalja (tapkanje spužvicom bi mi umrljalo i salvetu)?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jedno ljepše od drugog. Bravo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
baš je super čuti (pročitati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Mislim da cu ti "popalit" ideju s konopcem oko pitara...jako mi se svidja...nemoj me
![]() |
|
![]() |
|
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
lijepo, divno, krasno i sve 5
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |