lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 49> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Piramido...
Drage moje...malo ću vas napustiti...odoh na g.o...budite mi vrijedne kao do sada. Želim vam puno inspiracije...i puno lijepih radova. Pusa.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sretan put ,ugodan odmor i mnoštvo inspiracija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
majica za Klaru, posuda za kišobrane , "gejše" na kutijama tek je mali dio koji sam stavila u svoje favorite gledajući tvoje radove
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uuuu,koliko odličnih radova na jednom mjestu! ali moram izdvojit škrinjicu sa motivom ruže
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Preeeeekrasno!!! Gle onu kutijicu na zelene štrafe - jako dobro! Kako me veseli vidjeti unikatne radove ovako na okupu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rose i Izzy....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni,pravo dječiji i veseli
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lavanda? poklon je jako jako ljep
|
|
![]() |
|
Da ...Rose, za jednu malu preslatku Lavandu.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Vidi ko se to nama vratio sa GO:)
Prelepi radovi Lula:) Iako cu izdvojiti onaj poklon set za kosu... Davno sam obilazila sve kineze u kraju ne bi li nashla neshto bar slichno tome, ali nisam imala uspeha... U svakom sluchaju zaista si ga vrhunski uradila :) |
|
![]() |
|
Primavera
![]() Lilian
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Radovi su Zaista prekrasni! Vrlo lijepo, uredno i maštovito.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Draga @lula,kao prvo .dobro došla natrag,baš si bila vrijedna i baš ti je "išlo"!!!
Odmah sam u toj masi prekrasnih radova uočila boce i tanjurić s maslinama i molim te slike posebno(što vidim da či)niš.Najljepše su.
Boca za tvoju kuhinju,iako nije moj motiv,predobra je ,ideja originalna...
Jako sam vesela da si tu...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasni radovi,i meni zapela za oko kutija na zelene rige
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |