Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
fritillarie-narančaste su cvjetale a žute nisu
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
nove bugice--nadam se da će biti nešto od njih,stajale su u dvorištu trgovine na kiši i kad sam ih presađivala pola korijenja sam bacila jer je bilo trulo.Držim im fige ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
da se pohvalim,konačno imam ogradu na balkonu ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
ovo su današnje slikice
![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
tulipani
![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
malo moga bućkuriša
![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E pa neka si se napokon javila i to u velikom stilu. Cvijeće ti je krasno.
Nadam se da je kod tebe sve u redu i da dječica rastu vesela i zdrava. |
|
![]() |
|
još malo fritilarija
![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hvala Otok
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ljepotice, pored svih događanja važno je da si se vratila. Nadam se da su cure u redu i da ste svi ok. Slikice su ti dobre, cvijeće super. Dakle još nađeš vremena i za to, bravo. Velika pusa svima od mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
baš mi je drago da si se vratila draga naša slavonka
![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super da si opet tu...pusa curama...slike su sve rekle, uživaš u proljetnom šarenilu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pozdrav i od mene,cviječe ti je prekrasno,oči su mi ostale na fritillariji,prošle godine sam kupila žutu i naranđastu u Sloveniji,žuta nije ni nikla a narančasta ovog proljeća nije nikla ili je nešto popapalo ili se smrzla a najgore je što u sarajevu nigdje ne dođe u prodaju tako sam
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro došala Slavonka
![]() Lijepo ti je rascvjetano, fritilarija je karasna, a bugenvilie nemoj previše zaljevati, neka bude vlažno, ali ne premokro i stavi ih na sunce, baš su lijepe boje... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa od kad ovdje nisam bila ----a baš sam se
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Uživala sam u pogledu na tvoje prelijepo cvijeće....ograda je podigla izgled kuće za 100%...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš sam se pitala gdje si zimus nestala!
Dobro se vratila!
![]() Pa ja kao praktična baka prvo
![]() ![]() ![]() A proljeće kod tebe ušlo na "velika vrata". Imaš svega!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
puno lijepog cviječa, prekrasni tulipani, ograda super izgleda, a vidim da je već dobila i stanare
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |