Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425>
Korisnik
Poruka
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:58
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:59
fritillarie-narančaste su cvjetale a žute nisu

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:04

nove bugice--nadam se da će biti nešto od njih,stajale su u dvorištu trgovine na kiši i kad sam ih presađivala pola korijenja sam bacila jer je bilo trulo.Držim im fige Smile

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:12

da se pohvalim,konačno imam ogradu na balkonu smile188

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:16
ovo su današnje slikice Embarrassed
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:20
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:28
tulipani

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:34
malo moga bućkuriša Wink

čovjek uči dok je živ
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:38
E pa neka si se napokon javila i to u velikom stilu. Cvijeće ti je krasno.
Nadam se da je kod tebe sve u redu i da dječica rastu vesela i zdrava.
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:39
još malo fritilarijaSmile

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:43
Hvala Otok smile78,svašta se kod mene zadnji par mj. događalo,cure su super ali nisu baš dobre što se tiče slušanja,puno posla oko njih a i imam problema sa internetom a i laptop mi je bio na servisu!
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:17
Hej ljepotice, pored svih događanja važno je da si se vratila. Nadam se da su cure u redu i da ste svi ok. Slikice su ti dobre, cvijeće super. Dakle još nađeš vremena i za to, bravo. Velika pusa svima od mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:20
baš mi je drago da si se vratila draga naša slavonka smile73
cvijeće ti je prekrasno, vjerujem da si imala pomagačice kad je tako lijepo,  bravo majstoriceClap
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 21:26
Super da si opet tu...pusa curama...slike su sve rekle, uživaš u proljetnom šarenilu Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 22:23
pozdrav i od mene,cviječe ti je prekrasno,oči su mi ostale na fritillariji,prošle godine sam kupila žutu i naranđastu u Sloveniji,žuta nije ni nikla a narančasta ovog proljeća nije nikla ili je nešto popapalo ili se smrzla a najgore je što u sarajevu  nigdje ne dođe u prodaju tako sam Cry
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 22:25
Dobro došala Slavonka smile73
Lijepo ti je rascvjetano, fritilarija je karasna, a bugenvilie nemoj previše zaljevati, neka bude vlažno, ali ne premokro i stavi ih na sunce, baš su lijepe boje...Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 22:32
Pa od kad ovdje nisam bila ----a baš sam sesmile99 sad nauživala kod tebe .ma prekrasno je nemam rijeći
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 00:20
  Uživala sam u pogledu na tvoje prelijepo cvijeće....ograda je podigla izgled kuće za 100%...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 07:45
Baš sam se pitala gdje si zimus nestala!
Dobro se vratila!Big%20smile
Pa ja kao praktična baka prvoThumbs%20Up za balkonsku ogradu. Lijepa je ali i curičke su sigurne!Wink Još veliš ak' ne slušaju....LOL
A proljeće kod tebe ušlo na "velika vrata". Imaš svega!ClapClapClap
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 07:49
puno lijepog cviječa, prekrasni tulipani, ograda super izgleda, a vidim da je već dobila i stanare smile169
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.