Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 44> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sretno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Joooj, nemogu se dočekati da se vratiš s puta puna dojmova, lijepih slika i naravno, debelooog novčanika!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
puno uspijeha ti zelim,nestrpljivo cekamo slike
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Primavera vidim da si se ulogirala, pa sam potrčala vidjeti tvoje radove, znaš da sam nogu izvrnula trčeći
![]() ![]() Ajde sada se lijepo iskuliraj i izvoli nam staviti radove i opisati dojmove, ali brzo, brzo!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Priča započinje....na samom ulazu u predivno zdanje Doma hrvatskih branitelja velikim plakatima poziva se pučanstvo na 7. Hand Made Fest, a sam Dom više izgleda ko kazalište ili luksuzni hotel izvana nego kao mjesto okupljanja kreativaca...
![]() ![]() ...ovako je izgledao štand nakon uredjenja prve, točnije nulte večeri uoči otvorenja, a rihtali smo ga od 7 navečer do negdje pola noći...a kasnije još doradjivali....
![]() ...i konačno petak, dan otvorenja, naprijed u foajeu navodno je gradonačelnik Pule muzao kozu
![]() ![]() ![]() ![]() ...i začas se odnekud stvorila organizatorica Handa s tv ekipom i opet sam morala davati intervju i objašnjavati tehniku rada
![]() ![]() ...sljedeći dan...subota, dok smo čekali da, "navale" kupci
![]() ![]() ...oko podneva je iz Umaga pristigla moja prijateljica s jednog drugog foruma, koju sam jedva nagovorila da donese svoje čarobne 100-godišnje tavelice i kanalice (stari crijep s istarskih kamenih kućica) koje uredjuje salvetnom tehnikom i 3D efektom u das masi i to prečarobno... u pozadini prve slike, iza nas, čuči MM i nekaj traži
![]() ![]() ![]() ![]() ...i na kraju, nedjelja, zadnji dan, samo dobivam i dijelim poklone, to je lijepi običaj na HMF-u, fotkamo se skupa i polako opraštamo...osim ovih dragih cura s jednog drugog foruma koje su igrom slučaja bile i moje prve susjede, upoznala sam našu dragu Orcu, koja me nadarila k'o da je Božić, prevrijednu i požrtvovnu Leonardu, dragu i simpatičnu Sashu, našu mladu članicu i još brdo drugih simpatičnih ljudi, ponovo vidjela "stare" poznanike, a nakon Pule s cijelom familijom upriličila i 2-dnevni izlet u malo pitoreskno selo Petroviju kod Umaga i provela dva prelijepa dana s mojom prijateljicom...sve u svemu, predivan doživljaj s puno novih uspomena...
![]() ![]() ![]() ...na slikama rastanka jedini muški je naravno MM, a na zadnjoj slikici cura s trenirkom Pariza je moja predobra kćer, a mlade djevojke su susjede na štandu i su-forumašice s nakitiličkog foruma...
...slikala sam se i s Leonardom, ali tu slikicu mislim da ima ona u svom aparatu, pa ju molim neka ju stavi ako može ovdje u moju galeriju, stavit ću još par slikica s Festa vjerojatno sutra da malo "osjetite" atmosferu i vidite čega sve ima u ponudi...vidjela uživo predobre Luline radove i puno još drugih koje nisam uspjela ni popamtiti...molim sve da mi to oproste jer sam Fest sam obišla jedva dva puta, sve slikice su djelo mojeg "pratećeg benda" MM i MPK...
Eto, za danas toliko o ovoj temi, a slijede i nastavci u radovima i još pokoja fotka s Handa....puse svima
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....evo meeeeeeee šefice
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Draga sretno nam se vratila!!!
![]() Vidim da je bilo sretno i berićetno u Puli ali sve ćeš ti to nama potanko....
Nedostajala si nam na forumu
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Knačno si se vratila! Vidim da vam je bilo prelijepo!!! Slike su prava priča, ima svega kad se malo zagledaš!
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() još slikica prosim lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala ti što si nam ovim krasnim fotkama popraćenim iscrpnim opisima prenijela barem mali dio ovog krasnog festa gdje ste sigurno svi uživali! Štand ti je bio pravi proljetni, jako vesel i lepršav, a vidim da si imala asistente posvuda! Još da znamo u kojoj emisiji ćeš hrvatskom narodu pokazati svoje vještine salvetne tehnike - uuuuuuuu!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
primavera uzivala sam gledajuci slike,i nestrpljivo cekam ostatak..osijeti se da ste uzivali u druzenju i hvala sto si nam prenijela bar dio atmosfere
![]() |
|
![]() |
|
....hvala puno drage moje vjerne pratiteljice: Mare, Monna, Tajčica, Izzy, Kaća, na lijepom dočeku
![]() ![]() ![]() ![]() ...no, dosta brbljanja, red je da vidite i nešto od nakita, ipak se sa štanda baš i ne vidi kako treba... prvo dvije cuff narukvice, opet naravno sve od polimerne gline iliti fima, u kombinaciji s pasent naušnicama, a može i bez njih, kako ko voli...
...royal plava cuffica u kombinaciji s malo zlatno-bakrene polimerne gline i chatoyant efekta ("mačje oči")...
![]() ![]() ![]() ![]() ...crna cuffica i naušnice s efektom lažnog vulkanskog kamena i lažnog tirkiza...
![]() ![]() ![]() ![]() ...a može i zajedno...
![]() ![]() ...za danas toliko, slijedi još fotki, a vi budite stroge i pravedne, jednako kao i pohvale vesele me i kritička mišljenja, pomažu u otklanjanju grešaka...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo sve bi se dalo jako dobro iskoristiti u nekom od budućih nastavaka Star Treka! Svemirski dobro!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ajmeee, kako su dobre!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlično,prekrasno,predivno
![]() A crna narukvica s tirkizima je savršena
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
lijepo i prekrasno
pohvale stižu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
A nakit ...opala sam u tri nesvijesti...fenomenalno....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Baš kako Lula kaže.... da padneš u nesvjest od toliko prekrasnih radova. Uopće nije moguće nešto posebno izdvojiti. Sve je toliko savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |