Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 55> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neču komentirati lijepe pisanice pogotovo one lila u srcu, jer je to iza nas,okrenuli smo se proljetnim cvijetnim vazama koje sa kutijama čine lijepe kompletiće.Dali je štand rasprodan da se kreče sa novim asortimanom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je savršen a motiv me odmah osvojio. svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Preslatki proljetni kompletići,uzorci rožica nikada mi na ničemu neće dosaditi.Zbog pogleda na tako vedre stvari ,sve je odmah ljepše.Mi bismo trebali ovaj forum prepisivati depresivcima(npr.ono tipa 3 X na dan slavicu,prije spavanja jednu Primaveru,a ujutro natašte mare-nostum.)odabir imena je slučajan
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala vam,drage ste sve od reda a ti Mima oduševila si me ,nasmijala i evo osvježila dan!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mima recept je odlican, moras jos dodati i Kacu, znaci dorucak, gablec, rucak, popodnevni obrok i vecer, meni se cini da jos koja i fali, ali brzo cemo to naci.
Slavice nemoj se ljutiti ako se malo zafrkavamo, ali radovi su super, ja sam kupila rizinm papir, ali jos nisam nasla gdje bi ga stavila. Dakle ne mora jelovnik, idemo na nastavni program, otvarajte tamo dolje skole,a ne da iz Zgba dolaze vas uciti. Slavice samo nastavi, suppppppppeeeeeerrrrr. ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Slavice i Uskršnji umor te nije ostavio bez inspiracije.Predivno.Kako ja da dođem do tog čarobnog rižinog papira i tih lijepih motiva?
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala Ttatjana,hvala Kike!Kike pokušala sam ti poslati poruku ali nisam uspjela,onaj papir sam kupila u Idee,R.K.Dobri,prizemno,oni uvjek imaju rižin papir ali ne znam imaju li trenutno i onakav,kupila sam ga već prije
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasna vaza! bravo slavice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Gledam...i gledam..i gledam.....naročito prvu sliku koja je šarenija...i nikako mi nije jasno kako si uspila ovo sve zalijepit na ove neravne oblike, pregibe....nije mi jasno! Nemrem belivit!!!
Ostat ću još malo proučavat ![]() a detaljno "pilanje" slijedi uživo.. Ma kako???? hm....??? ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ja cu ovu vazu doć vidit uzivo,ionako imam donit sjemenkice
![]() |
|
![]() |
|
Na ovaj rad sam strašno ponosna!možda vama i ne izgleda naročito ali to je kao što po obliku možete i vidjeti jedna stara vaza sa vrlo mnogo izbočina,udubljenja a ja sam je radila sa decoup.papirom koji ipak nije tako mek kao salveta i s druge strane s rižinim papirom koji je ipak podesniji za to,ispalo je jako dobro i to je razlog zbog čega sam tako zadovoljna ovim radom,čak sam se i potpisala,to sam i slikala da vidite! |
|
![]() |
|
vidi se potpis,vidi,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
ma kad ste prije upale dok još nisam niti stigla staviti objašnjenje,kao da me ćirite negdje iza ćoška,ajd svi u moju školu -ljepljenje decoup.papira po brdovitom Balkanu!Ha ha,jesam te Mare,jesam!ja pokušavala i prije sredit ovu vazicu,Rose mi je svjedok,vidjela ju je gdje se suši nakon pranja(tj.neuspjelog sređivanja)ali ovaj put uspjelo totalno! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Da vidi li se potpis?!Vidi, vidi!
![]() Da je meni ova vaza došla u ruke, ja bi se pripala ovih izbočina i neravnina i odustala. Ovo je oblik za hrabre i strpljive! Mene maltretiraju jaja, a di ne bi ovo ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
najprije sa se nasmijala komentarima......kaže mareD da ju muče jaja
![]() ![]() ![]() ![]() a sad dosta o meni ajmo malo na slavicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
A što je ovaj mali izazov za majstoricu Slavicu.Bravo.
|
|
![]() |
|
da,tko o čemu a mared o jajima,imaš pravo mareN-a gdje to molim te na jajima ima brda i dolina,pa mogla bi mareD malo za promjenu uzeti kako ti predlažeš natašte maruN a kakav je ona kapacitet jošbi mogla i jednu žlicu kaće a onda udri na jaja i ostale brdovite i valovite prepreke!e lako je tebi mareN kad si daleko ali kad se nakon ovoga ona mene doćepa,jadna ti sam!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |