Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 55>
Korisnik
Poruka
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 23:58
Neču komentirati lijepe pisanice pogotovo one lila u srcu, jer je to iza nas,okrenuli smo se proljetnim cvijetnim vazama koje sa kutijama čine lijepe kompletiće.Dali je štand rasprodan da se kreče sa novim asortimanom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 00:08
kompletić je savršen a motiv me odmah osvojio. svaka čast! smile211
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 09:34
Preslatki proljetni kompletići,uzorci rožica nikada mi na ničemu neće dosaditi.Zbog pogleda na tako vedre stvari ,sve je odmah ljepše.Mi bismo trebali ovaj forum prepisivati depresivcima(npr.ono tipa  3 X na dan  slavicu,prije spavanja jednu Primaveru,a ujutro natašte mare-nostum.)odabir imena je slučajan smile173 Svaka terapija jednako će biti efikasna.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:00
Hvala vam,drage ste sve od reda a ti Mima oduševila si me ,nasmijala i evo osvježila dan!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:10
Mima recept je odlican, moras jos dodati i Kacu, znaci dorucak, gablec, rucak, popodnevni obrok i vecer, meni se cini da jos koja i fali, ali brzo cemo to naci.
Slavice nemoj se ljutiti ako se malo zafrkavamo, ali
radovi su super, ja sam kupila rizinm papir, ali jos nisam nasla gdje bi ga stavila.
Dakle ne mora jelovnik, idemo na nastavni program, otvarajte tamo dolje skole,a ne da iz Zgba dolaze vas uciti.
Slavice samo nastavi, suppppppppeeeeeerrrrr.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:25
Draga Slavice i Uskršnji umor te nije ostavio bez inspiracije.Predivno.Kako ja da dođem do tog čarobnog rižinog papira i tih lijepih motiva?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:52
Hvala Ttatjana,hvala Kike!Kike pokušala sam ti poslati poruku ali nisam uspjela,onaj papir sam kupila u Idee,R.K.Dobri,prizemno,oni uvjek imaju rižin papir  ali ne znam imaju li trenutno i onakav,kupila sam ga već prije
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:21
Fantazija! Neznam šta je lipše, škrinjica ili vaza

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:18

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:19
krasna vaza! bravo slavice! ClapClap
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:23
Gledam...i gledam..i gledam.....naročito prvu sliku koja je šarenija...i nikako mi nije jasno kako si uspila ovo sve zalijepit na ove neravne oblike, pregibe....nije mi jasno! Nemrem belivit!!!
Ostat ću još malo proučavat ,
a detaljno "pilanje" slijedi uživo..
Ma kako???? hm....???   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:27
ja cu ovu vazu doć vidit uzivo,ionako imam donit sjemenkice Wink  
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:29

Na ovaj rad sam strašno ponosna!možda vama i ne izgleda naročito ali to je kao što po obliku možete i vidjeti jedna stara vaza sa vrlo mnogo izbočina,udubljenja a ja sam je radila sa decoup.papirom koji ipak nije tako mek kao salveta i s druge strane s rižinim papirom koji je ipak podesniji za to,ispalo je jako dobro i to je razlog zbog čega sam tako zadovoljna ovim radom,čak sam se i potpisala,to sam i slikala da vidite!

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:33
vidi se potpis,vidi,bravo! smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:39

ma kad ste prije upale dok još nisam niti stigla staviti objašnjenje,kao da me ćirite negdje iza ćoška,ajd svi u moju školu -ljepljenje decoup.papira po brdovitom Balkanu!Ha ha,jesam te Mare,jesam!ja pokušavala i prije sredit ovu vazicu,Rose mi je svjedok,vidjela ju je gdje se suši nakon pranja(tj.neuspjelog sređivanja)ali ovaj put uspjelo totalno!

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:41
Da vidi li se potpis?!Vidi, vidi!
Da je meni ova vaza došla u ruke, ja bi se pripala ovih izbočina i neravnina i odustala.
Ovo je oblik za hrabre i strpljive!
Mene maltretiraju jaja, a di ne bi ovo   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 16:13
smile227 prekrasno Slavice, vaza sa potpisom.Ja sam odamah vidjela potpis, jako mi se svidja smile141smile106
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 16:26
najprije sa se nasmijala komentarima......kaže mareD da ju muče jajaLOLLOL.......pa da uzmeš jednu mareN natašte kao što preporuča mimasmile214.......mislim,nisam ja baš neki stručnjak za jaja smile96 ali ako se treba pomoću tu sam.....
a sad dosta o meni ajmo malo na slavicuWink.......nemrem bilivit da si ovako nešto napravila......predivo i skidam kapu što te nisu obeshrabrile sve krivine i neravnine.....s pravom si se pritefterila,nek se zna tko je majstor smile58
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 17:02
A što je ovaj mali izazov za majstoricu Slavicu.Bravo.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 17:02
da,tko o čemu a mared o jajima,imaš pravo mareN-a gdje to molim te na jajima ima brda i dolina,pa mogla bi mareD malo za promjenu uzeti kako ti predlažeš natašte maruN a kakav je ona kapacitet jošbi mogla i jednu žlicu kaće a onda udri na jaja i ostale brdovite i valovite prepreke!e lako je  tebi mareN kad si daleko ali kad se nakon ovoga ona mene doćepa,jadna ti sam!smile155
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.