Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, firefoks je odlučio sve smiksati !! Možda odluće i ispeći, pa na kraju sve dobro završi ! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Zimski vrt je za deset!!!I najbolji profesionalac bi ti mogao pozavidjeti na ličenju zidova. Boja je fenomenalna i baš me asocira na tebe!
![]() |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasno,pogotovo ovaj zid sa kaktusima!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() A sada da se malo pohvalim biljčicama koje sam donijela iz daleke zemlje, iza 7 gora i 7 dolina, iz zemlje naše tikvić ! 3 duge tegle, sa biljčicama koje čekaju da se zasade u vrtić !! ![]() Mlade sadnice goji bobica, koje mi je zakorjenila tikvić ! ![]() Pa jedan kapitalac od pedalj i pol visine !! ![]() Pa jedna vesela migoljava grupica bockavić dečkića ! ![]() Pa dječji vrtić prepun radosti !! ![]() Pa za mene još jedan zmijasti kapitalac, koji je živio kod Snjeguljice !! ![]() Pa još jedna vesela jaslička družina dečkića !! ![]() I na kraju isprobana kutija u kojoj su putovali kaktusi, moja Lili (sa jajima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ko tebe ko u raju
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
![]() Zapravo slike su predivne od buđenja proljeća i prvih pupova do Lileka i novosti. Drago mi je da si sretno stigla doma
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo si uredila svoj zimski vrt ali nadam se da nećeš morati dugo uživati u njegovoj toplini nego da ćeš ubrzo u svoj vrtek.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasan zimski vrt.
|
|
![]() |
|
Zima je bila duga .... preduga, barem meni !! Ovi zadnji njezini trzaji ne zadaju mi previše briga, jer pokoji cvijetić u mom vrtu govori mi da je gotovo s njezinom vladavinom !
![]() Kukurjek u kojem spava zmija dosta dobro izgleda !! ![]() Probudili su se zeljasti božuti i pakujci ! ![]() Bergenije čekaju svoj trenutak ! ![]() Kukurjek (bez zmije ) u hladovini jako loše izgleda, samo cvjetovi isto čekaju svoj trenutak ! ![]() Drvenasti božur, na kome je bilo metar snijega, kaj se vidi i po slomljenim granama, baš me iznenadio, kad bi još i procvjetao ! Imam ga 6 godina, al još mu nisam vidjela cvijet ! ![]() I delospoerma je preživjela ovo dugo snjeno zimsko doba ! ![]() Svi šeboji su mi zbog snjega u ležečem položaju ! ![]() ![]() A njevice ili snježnice, još će proči ...... ohoho vremena dok procvjetaju !! |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sad se tek vidi kolka ti je veranda
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Free, zaštekale su slikice :( Da nisu možda mrvu prevelike?
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Došetala se i ja malo do tvog vrta.
Pravi odmor za dušu,a ima tu mjesta i za popiti kavicu. tebi svim tvojima sretan Uskrs! ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle, tvoj zimski vrt je prekrasan !
No ipak nešto ne kužim: plafon ti je prazan, nisi ništa okačila ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Free, najradije bi se zavukla u tvoju zimsku "đunglu"i tu prespavala zimski san...prekrasno...ustvari malo sam odmarala dušu sjedeći za tvojim stolom...
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Baš sam mislila da ću barem pramenove vidjeti ili kako kažu nešto što visi sa stropa, to je dobra zamisao. Uh, žao mi je za Vladeka, ma nije ni čudo da se prehladio jer je tako hladno ... a ja daleko
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Znam da su prevelike, ali ja ih ni za mrvu ne znam smanjiti !! Ja neznam a mm ne može, jednostavno ....to je najmanja veličina-opcija na fotiću !! |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš sam i ja primjetila da ima još mjesta.znači na drugu zimu možeš još malo .....
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bravo majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() Graničice su predivno zelene !! ![]() I dečki koji vire u kupatilo su startali !! ![]() Moja ogromna mlječika, koju je iskasapio snijeg, nadam se da ću ove godine uzivati u cvjetovima !! ![]() Od sada, uviek kad vidim zumbule, sjetit ću se moje drage tikvić, kod nje zumbuli već cvjetaju danima, a ja ću svoje još danima čekati ! ![]() Zato su erike tako velikodušne, da mi nadoknade izgubljeno vrijeme dok čekam pravo cvijeće !! ![]() Bambusi od Anabistrice su prepuni listića, zima ih nije obrijala ! ![]() A ni ovaj mali nije ove godine gol, dakle, ono kaj smeta meni ne smeta njima !! ![]() Prvi cvjetovi narcisa i prvi pupići na ruži od korjenja !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Svim mojim dragim cvjetnim prijateljicama, i šetačicama mojim vrtekom, sretan i blagoslovljen Uskrs !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |