Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 35> |
Korisnik | |
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ehehe dvije sjemenke proklijale znaci da mogu da ocekujem da ce biti jos.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajde Molim te obavještavaj nas kako će dalje napredovati! Ja ih mislim nekoliko vrsta sijati...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Čekam da mi dođe još ovaj ljepotan..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Ja sam u supstrat stavila pjeska i stavila sjemenke, drzala u hladnom, nije bilo izlozeno suncu.Vlagu sam odrzavala.
|
|
![]() |
|
Reci mi gdje ćeš ih sada držati s obzirom da ide zima? Ja mislim da bi možda trebali biti negdje na prohladnom, ali opet ne toliko hladnom da smrznu,pošto su to male biljke.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Drzim ih u kuci gdje se ne loži.Ovaj gore šatirani božur, navodno sam ga posijala pa cemo vidjeti sta ce nići pošto sam posijala više boja.
|
|
![]() |
|
Ja tek planiram eksperimentirati s njima! Nadam se da će eksperiment uspjeti. Da li si onda sjeme od svih držala u frižideru?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam to sve pogurala u zemlju i nisam se nesto nadala da cu uspjeti.
|
|
![]() |
|
Ja ću to sve lijepo posijati i kako sam negdje našla da piše, teglice ostaviti preko zime vani,neka ih pokrije snijeg,na proljeće će možda nešto i niknuti od toga svega.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sandra Šteko ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
I ja sam ove godine posijala sjemenke drvenastih božura .Dal može mali savjet gdje ih najbolje držat dok ne niknu jer mi je ova Gospođa rekla u hladno i tamno mjesto...zar im ne treba ipak sunca i topline ???
|
|
![]() |
|
Sandra ja sam malo nešto pročitala o božurima, piše da trebaju hladno razdoblje da bi niknuli i krenuli rasti. Sjetva se obavlja u kasnu jesen ili ranu zimu, ili treća opcija i kraća, ostaviti ih neko vrijeme u hladnjaku ..Moj izbor je pao na to da sam ih sijala kasno u jesen , još mi teglice stoje vani, kad počne smrzavati smjestit ću ih negdje na hladnije mjesto u kući, tek toliko da ne smrznu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovo su moji božuri i rado bi se mijenjala za neke nove vrste.Konačno sam naučila stavljati fotke... |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
zašto si čuvala tako dugo ovu lijepotu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
:)) ajama, nisam znala postaviti slike,mučila sam se i sada su tu ali sam upozorena da ih moram smanjiti i to sada znam,obožavam božure ......
|
|
![]() |
|
Stavila sam slike jer imam problem,ako netko zna neka me uputi.Bijeli božur sam prenijela ove jeseni na novo mjesto i već su izašle klice,pokrila sam ih dodatno s malo zemlje i stavila gore slamu,hoće li se smrznuti?
![]() |
|
![]() |
|
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |