Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dvije iste Crassule kupljene kod naših poznatih uzgajivača,na jednoj piše cornuta,a na drugoj moonglow,točno je ovo drugo |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Kalanchoe rhombopilosa |
|
![]() |
|
![]() Buddhas'Temple |
|
![]() |
|
![]() Aloe ferox |
|
![]() |
|
![]() Aloe concinna |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja tebe se ne može slijediti, tko pokuša brzo odustaje, najprije je bio broj 30, pa 70 pa....
sad vjerujem brojit si prestala,samo neznam kad počneš unosit u kuću koliko će ti dana trebati. Prekrsan breg, prekrasni sukulenti a za Orostachys f. bilježim se s štovanjem
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadasve krasno, obožavam sedume, sukulente tako da mi je poseban užitak kad staviš slike tih biljaka, pogotovo kad tako lijepo i njegovano izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pozdrav s drugog brega. Rado secem po tvom vrtu, ali ti si svoju ljubav svu bacila na sukulente. Moram priznati ima prekrasnih, ali kad se sjetim zime ne dolaze u obzir. Budin hram mi je zapeo za oko ovaj put.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni sukulenti,ja se ipak rađe držim kaktusa,s njima nemam brigu preko zime,sukulente ne bi imala gdje ih toliko smjestiti.Tko ono piše o brojanju,ja svoje kaktuse ni ne namjeravam brojiti,pa nemoj ni ti svoje lijepe sukulente.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoji sukulenti su stvarno nesto posebno ! LP i sa mojeg bregica na tvoj !
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kako je lijepoooo...!Jel ovo sve preko zime mora u kuću? < ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uvijek kada prošetam tvojim stranicama, kao da sam na izložbi sukulenata.
ovako lijepe, neobične i zdrave još nisam vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Došla sam da vidim sukulente o kojima se priča, sukulentima kakve još nitko nema i kojima malo tko zna imena !! A ti imaš i znaš imena !! Skidam kapu, kolekcija "noviteta" i "stariteta" za čistu 11-ticu !!! I naravno ...lijepi pozdrav ostavljam dok uživam u tvojoj oazi !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dosta sam bila u zaostatku ali bila mi je prava uživancija šetati kroz tvoj vrt i carstvom sukulenata
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme, odusevljena sam - koji prekrasan I ogroman vrt a tek koja impozantna kolekcija sukulenata
![]() svaka cast I moj duboki naklon
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() sukulenti............
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nakon mnogih javljanja i pozdrava s okolnih brega evo i jednog balkonskog prekosavskog pohoda po tvojem gruntu...zadivljuju me i dalje tvoje alternathere koje prkose hladnoći i žegi i ostaju tako lijepe i zanimljive...dio sa salvijama izgleda odlično i jako ti je dobra ideja da cijeli tak kutak zasadiš s njima...a o sukulentima samo sve najnajljepše, ne samo da imaš predivne primjerke nego si ih jako lijepo smjestila u teglice
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Jaaaoooo!
![]() ![]() Draga Camellia, što reći a da bude dostojno opisti krasotu koju ste ti i tvoj muž stvorili... Vidi se da je uloženo puno, svega, ali najviše ljubavi za biljkice. Nisu one tu samo da bi se popunila rupa, mjesto, gredica, već one odišu ljubavlju i njegom koju im vlasnica poklanja! Prekrasno, Camellia! Stigla sam do 66. stranice, pa sam preskočila do 210. Čeka me duuuga šetnja! ![]() Veliki pozdrav iz susjedstva!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Naravno draga da sam prestala brojati i to u proljeće kad sam u jednom danu presadila 180 kom,a to nije bilo sve.Dalje nisam smjela,ali nekako mi se čini da sam i brojku od 300 prešla.Orostachys odmah presađujem. ![]() |
|
![]() |
|
moon zajednička nam je ljubav prema sukulentima i sedumima.Danas sam ih nekoliko posadila,i to sieboldi var.ali su ipak drugačiji od onih koje ja imam.Sutra ih slikam. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |