Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 251> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A joj noge me zabolješe od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
zuta delosperma je mljac....stvarno je posebna
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
iz godine u godinu sve ljepše, šarenije, veselije kod tebe Free, bravo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Poznato dvorište, vrt ali neki cvjetići su spavali dok sam ja bila zato ih sada pozdravljam kao i gazdaricu ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Free, vidi se da si u svaku biljčicu, u svaki kamen ugradila dio sebe, svoje ljubavi i energije da bi svi mi mogli uživati u tvom vrtu zajedno s tobom. Vrt ti je svakim danom sve ljepši i čarobniji.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da vidiš kako su narasli bebači od ovih tvojih digitalisa, neće bit ove godine cvata ali su jako narasli.
Rododendron ti je famozan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za ove lijepe Anine riječi i Mirin pozdrav, nove slićice za vas !!
![]() Geranium ![]() Samonikle lanjske mačuhice ![]() ![]() ![]() ![]() Arum italikum, konačno pokleknuo pred mojim nagovaranjem, i bacio cvijet !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Lespedeza krenula, ima 4 grančice !! ![]() A azaleja zablistala !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pošto je digitalis dvogodišnja biljka, tj jedne se sije a cvate sljedeće, ovi kod tebe bi morali procvjetati (jer su lanjski) ove godine, ako im daš malo više vode ! Za sunce znam da ga imaš dosta ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
znači onda nema beda jer su se sad i prenapili koliko je kiše palo u ova dva dana...;)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Izbjegavam tvoj vrt koliko mogu,a opet nemogu da ne škicnem tu i tamo,a samo iz jednog razloga.Kad vidim tvoj vrt i cvijeće odmah dođem u napast ,,,,,znaš ono,ma gdje ima za kupiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom i divila se svakoj slici.Sve je lijepo,ali žuta delosperma i mene je osvojila.U svakom dijelu koji si uredila vidi se tvoj trud i ljubav prema cvijeću.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svibanj, najljepši mjesec u godini i u tvojem je vrtu najljepši!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Usput budi rečeno - našla sam negdje podatak da se nekada davno svibanj nazivao i rožnjak. Baš lijepo ime. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Draga Free,,,cviječe ti je predivno,,,,,,Cvijeće samo cvijeta dobrim osobama,,,,zahvaljuje im cvjetom....Velika pusaa!
|
![]() |
|
Hvala vam, drage i dragi moji, na svakoj lijepoj riječi i pohvali mojem vrtu!!!
![]() Fiki, i jedan smajlić bi me razveselio ! Nisi se morao tako mućiti sa cijelom četom !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
E pa ja onda neću hvaliti samo šaljem
![]() Jedva čakam subotu,al se ne usudim još ništa reči da mi se planovi ne izjalove |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Ne znam što izdvojiti, sve uredno i blistavo, i cvjetići, stazice, i kamen; pozdrav Međimurju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |