Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 89> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj...to bi bilo suuuuppppaaaačččččč ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
opgledam ja dal imam kaj
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Curke,
trebala bi motiv lavova ili lavića.... s obzirom da je rad za vrtić, možda mala prednost animiranim likovima.... Idealan motiv bi bio iz Kralja lavova...ali može bilo kakva verzija lavića ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
uopce ti nije losa ideja. ne znam samo kako bih taj utor napravila da mi tanjur "sjedne" u njega.
mozda neke cavlice da ne klizi bolje. ili mozda da nam ipak netko javi gdje da to kupimo ;) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stalak za tanjur
Malo sam si mislila oko tog stalka, pa mislim da ga možemo napraviti i sami od npr šperploče (ako je ima tko razrezati).
Izreže se 2 komada šperploče u obliku slova L (s tim da sa na donjem dijelu slova L napravi utor koji će zadržavati tanjur ili se taj donji dio ne završi ravno nego malo izbočeno.
Ta se dva L postavi kao ljestve (gornji dio slova L jedan uz drugi, donji dio razmaknut.
Izreže se još jedan trokut i na njega se pričvrste ta dva L (čavlićima, šarafima ili ljepilom) - taj trokut je odzada.
Lijepo se ofarba i to je to.
Neznam da li sam dobro objasnila, ali znam da ću nagovoriti sina da mi to ispili.
Ne mogu naći ništa slično da stavim sličicu, ali pogledajte na www.ekoigračke.com oni rade razne stvarčice od drva, možda bi napravili i nešto po narudžbi, ovo je npr. držač za knjige
![]() Mogao bi i na tom držaču stajati tanjur, ako se na donjem dijelu napravi utor, a gornji dio ne mora biti pravokutan (da se ne vidi iza tanjura), nego kao trokut
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jeli kasno da se i ja uključim u tu razmjenu?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ak sejos netko rastuli ja se bacam na poooooooooooooooooooooodddd
joj
hippy stavila sam onu zvijezdu kaj sam sa salvetom radila....to je bila akcija
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
oprosti, kak ne, ja jesam, al na onom drugom mjestu...
|
|
![]() |
|
Kak ste zločeste
![]() ...samo trabunjate o salvetama i kavama.....a nitko nije komentirao moje nove psihodelik uradke ( osim moje susede Jasssi ) ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a jesam li i ja u toj priči (će more)
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
duda, moze za mene koja od ovih svapskih makova... malo za smirenje...
![]() |
|
![]() |
|
joj super, mi smo u pripremama...hehehe
|
|
![]() |
|
ajme zene koja frka nastala oko fraulein susi... ma nije ona bas takav zmaj, nije od mene trazila proizvodjaca (to je vise ono, ak znas napises joj, ak ne nikom nis), a bogami mi je i poslala salvete i prije neg ja njoj...
|
|
![]() |
|
bumo dobile batina...bjez na chat
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
juuuuhuhuhuhuhuuuuuu, jedva čekam...
|
|
![]() |
|
joj moramo ti dati malo caja od maka da se smiris il bus morala ustajati ko mi jerbo si puna force...ajme koja energija...nego cekam plavu bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...i to trebam jaaaaaaaaaaaaaaaaa
kod hippy...hehehe ja tam dojdem, sjednem za stol i prvo popravim tlak sa klopom i napitkom tek onda se ukljucim..hihihi
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
franjica ja bi od svake po tri komada ak more, daj pogle kod mene kaj imama na linku ak si kaj najdes, no imam i novih ali ne stigoh pofotkati, bum ovih dana nadopunila linkic
bubamaro ak neprestanes s tom drekom oko kave bum de zadavilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
em ti kavu, eto vukla te bum kod hippy za pocetek, a onda bumo i franjicu dovukli negdje nekak-ja sam ju vidla..lalalalalalala..iako me zena vidla u najgorem izdanju, pa jos proljece mi duguje coffi.....ne tuli...budeeeeesssss pilaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
pa točno to, ja to već tjednima govorim al me nitko ne doživljava previše.....KOLEKTIVNA KAVA!!!!!!!!!!!!! pod hitno....već mi je dosta pošte,a možemo svi fino kavu popit...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ivona što brže nam ozdravi, šaljemo ti svi zajedno dobre vibracije
a ja sam se ponovila i mijenjam 1 za 1, ma dobro ljudi smo, može i drugi omjer, ako nudite stvarno nešto dobro, dobro (a to bi po meni sada bilo Afrika, Egipat) neoštećeno, nesavinuto, sa svim slojevima, molim sa kodom i pripadajućim brojevima...
![]() Nudim
![]() ... Ashden Chelsea salete - Australia (i onda jako, jako sitno piše proizvedeno u China)
i
![]() Papstar - Njemačka
Ma, sve si nešto mislim kako bi bilo dobro organizirati se negdje na kavici/čaju/kuhanom vinčeku pa da se nas okupi prekonekoliko i donese svoje vrečice i lijepo započnemo đoranje! Kaj velite na tu ovogradsku ideju!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |