Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:19
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

opgledam ja dal imam kaj

joj...to bi bilo suuuuppppaaaačččččč
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:13
opgledam ja dal imam kaj
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 08:35
Curke,

trebala bi motiv lavova ili lavića....

s obzirom da je rad za vrtić, možda mala prednost animiranim likovima....

Idealan motiv bi bio iz Kralja lavova...ali može bilo kakva verzija lavića
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 13:02
uopce ti nije losa ideja. ne znam samo kako bih taj utor napravila da mi tanjur "sjedne" u njega.
mozda neke cavlice da ne klizi bolje.
ili mozda da nam ipak netko javi gdje da to kupimo ;)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 12:40
Stalak za tanjur

Malo sam si mislila oko tog stalka, pa mislim da ga možemo napraviti i sami od npr šperploče (ako je ima tko razrezati).

Izreže se 2 komada šperploče u obliku slova L (s tim da sa na donjem dijelu slova L napravi utor koji će zadržavati tanjur ili se taj donji dio  ne završi ravno nego malo izbočeno.
Ta se dva L postavi kao ljestve (gornji dio slova L jedan uz drugi, donji dio razmaknut. 
Izreže se još jedan trokut  i na njega se pričvrste ta dva L (čavlićima, šarafima ili ljepilom) - taj trokut je odzada.

Lijepo se ofarba i to je to.

Neznam da li sam dobro objasnila, ali znam da ću nagovoriti sina da mi to ispili.

Ne mogu naći ništa slično da stavim sličicu, ali  pogledajte na www.ekoigračke.com oni rade razne stvarčice od drva, možda bi napravili i nešto po narudžbi, ovo je npr. držač za knjige

Mogao bi i na tom držaču stajati tanjur, ako se na donjem dijelu napravi utor, a gornji dio ne mora biti pravokutan (da se ne vidi iza tanjura), nego kao trokut  
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:27
jeli kasno da se i ja uključim u tu razmjenu?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:23
ak sejos netko rastuli ja se bacam na poooooooooooooooooooooodddd

joj

hippy stavila sam onu zvijezdu kaj sam sa salvetom radila....to je bila akcija
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:22
oprosti, kak ne, ja jesam, al na onom drugom mjestu...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:20
Kak ste zločeste

...samo trabunjate o salvetama i kavama.....a nitko nije komentirao moje nove psihodelik uradke ( osim moje susede Jasssi )
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:08
a jesam li i ja u toj priči (će more)
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:06
duda, moze za mene koja od ovih svapskih makova... malo za smirenje...LOL tanke...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:06
joj super, mi smo u pripremama...hehehe
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 10:04
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

no ona bi i proizvaodjaca da se napise...hmm to ne zman osim za one koje uzmem u paketu...ma bu probale pa da vidimo

joj dve kutije antisklerina prosim lepe

ajme zene koja frka nastala oko fraulein susi... ma nije ona bas takav zmaj, nije od mene trazila proizvodjaca (to je vise ono, ak znas napises joj, ak ne nikom nis), a bogami mi je i poslala salvete i prije neg ja njoj...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:51
bumo dobile batina...bjez na chat
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:50
juuuuhuhuhuhuhuuuuuu, jedva čekam...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:48
joj moramo ti dati malo caja od maka da se smiris il bus morala ustajati  ko mi jerbo si puna force...ajme koja energija...nego cekam plavu bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...i to trebam jaaaaaaaaaaaaaaaaa

kod hippy...hehehe ja tam dojdem, sjednem za stol i prvo popravim tlak sa klopom i napitkom tek onda se ukljucim..hihihi
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:45
smile102 ja sam ju vidla prije tebe....eto ti ga sad...da da da, oću kod hippy ići!!!! bum ju sad u nedjelju upoznala, al to nije niš, oću pravo druženje...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:40
franjica ja bi od svake po tri komada ak more, daj pogle kod mene kaj imama na linku ak si kaj najdes, no imam i novih ali ne stigoh pofotkati, bum ovih dana nadopunila linkic

bubamaro ak neprestanes s tom drekom oko kave bum de zadavilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

em ti kavu, eto vukla te bum kod hippy za pocetek, a onda bumo i franjicu dovukli negdje nekak-ja sam ju vidla..lalalalalalala..iako me zena vidla u najgorem izdanju, pa jos proljece mi duguje coffi.....ne tuli...budeeeeesssss pilaaaaaaaaa
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 21:41
pa točno to, ja to već tjednima govorim al me nitko ne doživljava previše.....KOLEKTIVNA KAVA!!!!!!!!!!!!! pod hitno....već mi je dosta pošte,a možemo svi fino kavu popit...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 21:33
Ivona što brže nam ozdravi, šaljemo ti svi zajedno dobre vibracije

a ja sam se ponovila i mijenjam 1 za 1, ma dobro ljudi smo, može i drugi omjer, ako nudite stvarno nešto dobro, dobro (a to bi po meni sada bilo Afrika, Egipat)  neoštećeno, nesavinuto, sa svim slojevima, molim sa kodom i pripadajućim brojevima... smile96
Nudim
... Ashden Chelsea salete - Australia  (i onda jako, jako sitno piše proizvedeno u China)
 i
Papstar - Njemačka
Ma, sve si nešto mislim kako bi bilo dobro organizirati se negdje na kavici/čaju/kuhanom vinčeku pa da se nas okupi prekonekoliko i donese svoje vrečice i lijepo započnemo đoranje! Kaj velite na tu ovogradsku ideju!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.