Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovu biljčica identificirana je kao mimulus, jeste li sigurni, meni više liči na toreniju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
opet ja
![]() da li je ovo na slici korov ili cvijeće ?
![]() a ovo znam da je cvijeće i sjećam se da sam sijala....samo se ne sjećam šta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš i nisam neki poznavatelj, ali mi jedino liči na ovo. Ili da nije neka križana biljka.
<>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1241 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala tropi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
To je frida freesia
![]() |
|
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
I meni više liči na toreniu. Nabavila sam i žutu s ljubičastom sredinom.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pomoć, jel ovo jasmin?
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Bojim se da nije...ako je fresija onda je mutant jer su cvjetovi bar pet puta veći od fresije, a i imam fresije...
I vrijeme cvjetanja je ove je sasvim različito od fresija koje sad niču pa ce cvjetati....ova je biljka zelena cijele godine...ne nestaju listovi...i mislim da nema lukovice nego debeli gomolj ili korijen , ne znam kako opisati... |
|
![]() |
|
na posudicama naravno piše samo trajnice mix pa molim pomoć
kako se zovu ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da odmah uništavaj. Da samo znaš kakve ljudi posljedice imaju, ne samo inhalatorne već teška kožna oboljevanja. Ako se proširi teško se iskorijeni, sjeme leti daleko od biljke i širi se.
I zakonski se mora eliminirati ,predstavlja zdravstveni problem. Pogledaj si po cijelom vrtu imaš li još. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
.... tropi ( i ostali :))) molim pomoć..... biljčica je nježna i mekana, raste u velikim skupinama na krškim sunčanim padinama ....
...djeluje mi "važno" ( ko da o niu sve biljke :))) ... ali ju bome ne poznam.. ako treba veća fotka ili više njih... javite-.... ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zamoljena sam danas da vas pitam je li ovo ljekovita aloa vera( osoba i želi praviti nešto za piti)?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Iris, ovo u pitaru na drugoj slici uništi u začetku, ne daj da se razmnoži. Ne znam što si sijala ali to s rasperjanim lišćem je ambrozija. poz...
|
|
![]() |
|
Nije, nije...oblik cvijet možda malo podsjeća, ali frezije su na jednoj stapci cvjetići kao u nizu, a ovo je ipak na vrhu stabljike jedan ili više "trubica" i listovi su mesnati, lagano povijeni, ne kao kod frezija poput sablji...
|
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
1.runolist
2.festuca glauca-plava vlasulja 3.Santolina chamaecyparissus |
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
Sorry, meni je jako ličila na ove slike iz linka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Na žalost ne znam.
Živile trajnice mix!!! Da ih nema trebalo bi ih izmisliti!!!! |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
onda je to niklo iz zemlje za cvijeće koju sam kupila
![]() a nije niklo posijano sjeme
hvala za upozorenje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |