Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 243>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 11:52
ovu biljčica identificirana je kao mimulus, jeste li sigurni, meni više liči na toreniju

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 12:58
opet ja Big%20smile

da li je ovo na slici korov ili cvijeće ?

a ovo znam da je cvijeće i sjećam se da sam sijala....samo se ne sjećam šta Embarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 02:40
Baš i nisam neki poznavatelj, ali mi jedino liči na ovo. Ili da nije neka križana biljka.
<>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1241
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:56
hvala tropi Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:47
To je frida freesiaWink
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:36
I meni više liči na toreniu. Nabavila sam i žutu s ljubičastom sredinom.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 00:29
Pomoć, jel ovo jasmin?

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:52
Bojim se da nije...ako je fresija onda je mutant jer su cvjetovi bar pet puta veći od fresije, a i imam fresije...
I vrijeme cvjetanja je ove je sasvim različito od fresija koje sad niču pa ce cvjetati....ova je biljka zelena cijele godine...ne nestaju listovi...i mislim da nema lukovice nego debeli gomolj ili korijen , ne znam kako opisati...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 13:51
na posudicama naravno piše samo trajnice mix pa molim pomoć
kako se zovu ?

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 09:13
Da odmah uništavaj. Da samo znaš kakve ljudi posljedice imaju, ne samo inhalatorne već teška kožna oboljevanja.  Ako se proširi teško se iskorijeni, sjeme leti daleko od biljke i širi se.
I zakonski se mora eliminirati ,predstavlja zdravstveni problem. Pogledaj si po cijelom vrtu imaš li još.Embarrassed
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 11:56
torenia - slika s neta

container%20gardening%20picture%20of%20wishbone%20plant%20or%20torenia
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 17:47
.... tropi ( i ostali :))) molim pomoć..... biljčica je nježna i mekana, raste u velikim skupinama na krškim sunčanim padinama ....
...djeluje mi "važno" ( ko da o niu sve biljke :))) ... ali ju bome ne poznam..

ako treba veća fotka ili više njih... javite-....

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:51
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 00:06
Zamoljena sam danas da vas pitam je li ovo ljekovita aloa vera( osoba i želi praviti nešto za piti)?

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 07:25
Iris, ovo u pitaru na drugoj slici uništi u začetku, ne daj da se razmnoži. Ne znam što si sijala ali to s rasperjanim lišćem je ambrozija. poz...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 00:00
Nije, nije...oblik cvijet možda malo podsjeća, ali frezije su na jednoj stapci cvjetići kao u nizu, a ovo je ipak na vrhu stabljike jedan ili više "trubica" i listovi su mesnati, lagano povijeni, ne kao kod frezija poput sablji...
Na vrh
tropi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 745
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:34
1.runolist
2.festuca glauca-plava vlasulja
3.Santolina chamaecyparissus
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:55
Sorry, meni je jako ličila na ove slike iz linkaEmbarrassed Reko to je to, kad nije.Shocked
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 13:56
Na žalost ne znam.

Živile trajnice mix!!! Da ih nema trebalo bi ih izmisliti!!!!
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 09:38
onda je to niklo iz zemlje za cvijeće koju sam kupila Confused 
a nije niklo posijano sjeme
hvala za upozorenje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.