Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WooW !!! Bijela lagerstroemia je nešto posebno!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijela lagerstroemia i bijeli hibiskus
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Danas sam na tržnici ugledala budleu kakvu nemam. I naravno, nisam mogla a da ju ne kupim. Još je mala pa će tek iduće proljeće u vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Također i jednu malu hebicu s roza cvijetićima.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrsenstvo:)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni, seni ne zna čovjek kako da više hvali te tvoje grmiće, stabalca, ma tebe ženo, ti si genijalka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, hvala. A što si ti napravila od svog dvorišta!!! Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno sve do jedne biljčice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Zastao mi dah gledajuči tvoje cvijeće.Predivno!!!
Reci mi ,nije li ona ceasalpina gilliessi zapravo albicija,ili je samo slična albiciji? |
|
![]() |
|
Štefica, ceasalpinia gilliessi nije isto što i albicija. Imaju slične listiće. Albicija je veća rastom i cvijetovi su različiti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čini mi se da je moja budleja stigla sa Brača nešto prije tvoje, a tvoja već cvate i tako je bujna. Negdje griješim.
Moram nešto poduzeti. Nije baš takva razlika u klimi kod nas.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Poseban!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pregledala sve od 1 - 24 i nemam teksta.......
Koliko god ja htjela pohvaliti - drugi su sve rekli i moj jedini komentar je ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno i koje živopisne boje
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tvoji grmovi i cvijeće je fenomenalno, sviđa mi se ovaj bijeli dupli hibiskus
dali i on ima sjeme?? ![]() |
|
![]() |
|
Bugojanac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Majko moja mila, uđoh u ovu temu i nikad kraja, umjesto da idem spavati ja se divim ovoj ljepoti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |