Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 84> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I moje su stalno na punom suncu i mijenjaju boju, pa su zato tako zanimljive
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivneeee su
![]() |
|
![]() |
|
frances ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Ali maknula sam ju samo iz razloga da ju spasim jer je vec jedna cijela grana s te iste stabljike istrunula, a pocela je i ova druga, list po list pa sam pretpostavila pustim li ju na stabljici otici ce i ona. Ne razumijem kako mogu ozdraviti granu na bolesnoj stabljici?Je li to moguce? Pretpostavljam da sam pogrijesila, ali sto se u tom slucaju, moze napraviti, sto bi ti napravio, kako bi je ozdravio? Savjetuj mi molim te da znam za ubuduce!Hvala ti!
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Otok tvoje krasule nisu samo zanimljive, tvoje krasule su ljepše od ljepših ! |
|
![]() |
|
Mateo3 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Bok svima, trebao bih jednu informaciju o kaktusima.Mogu li stojati u zamračenom prostoru i koliko zato što ih mislim postaviti u caffe bar naravno tu su svjietla i jeli im to išta znači?
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Ne mogu jer će se deformirati kupi umjetne.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
kaktusi trebaju jako sunce.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sa ovom pričom o kaktusima ste u krivoj temi
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Otok draga , predivne su ti ! ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Isto krasula?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da. To je portulacaria afra
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dali je i ovo krassula i ako jest koja je..ja sam izgubila link za identikaciju sukulenata ,znam da sam ga uzela tu na forumu al sad pojma nemam gdje ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
Ova zadnja je stvarno predivna.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mislim da je ovo springtime |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala natalija
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne su vam krasule.
Otok ti svoje držiš na cjelodnevnom suncu ili????...........moja krasula je vani, ali u hladu. Nisam ju izložila na sunce jer ne znam na koje: jutarnje popodnevno ili cijeli dan. Bila me paika da mi listići ne izgore, pa ako navratiš na temu, molim te posavjetuj me....
Evo slika moje krasule i
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jel' ovaj?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |