DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 86> |
Korisnik | ||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije tanjur. to ti je malo veći stakleni podložak za svijeće. Inače dosta salveta sam kupovala preko neta (mislim da se zove diana servietten shop) ili sam dobila na razmjeni)
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
||
![]() |
||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
kuglice su jako lijepe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
sve je predivno...
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Kao i uvijek u tvojoj galeriji ...sve je predivno...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
|
joj dugo me nije bilo, tko će to sve pregledati, ali radovi su preeeeekrasni
![]() |
||
![]() |
||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
jako lijepe kuglice sve redom
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Prekrasne kuglice, a grana je svevremenska! I ja je imam pa vješam sve po njoj - ovisno o dobima!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
krasnoooooo,kuglice na grani,odlicna ideja..a kuglice su ti preljepe bas
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Sve mi je lijepo i maštovito i kuglice i grana
![]() |
||
![]() |
||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
|
predivne kuglice,a aranžman je super
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
hvala cure, ali nemojte misliti da u mojoj kući neće biti bor
![]() ![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Divan aranžman, ne treba uvijek biti sve tradicionalno
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Odlično....ja obično za Uskrs ukrašavam granu ali i za Božić je super
![]() |
||
![]() |
||
|
ovo je samo prikaz kako može izgledati ukrašen dio kuće bez bora. mislim da ću nekako u tom stigu urediti jedan dio dnevnog boravka
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Ne mogu se odluciti da li mi se svidjaju vise kuglice ili "bor"...
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
prekrasne su ti ove kuglice
![]() ![]() ![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
|
Hvala
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |