Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:14
Prekrasni su..Fuksija tvoja kolekcija hibija je zadivljujuća..svi su predivni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 14:51

Shasha i meni je crveni jadan od najdrazih, zato sto je reznica iz Osijeka, zato sto sam ga uspjela zakorijeniti i zato sto je crveni, moja favorit boja i to jos dupli.
Dakle, razloga mnogo da bude jedan od meni najdrazih.

Nina, kod tebe su svi hibiji posebni, prekrasnih i neobicnih boja.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 08:07
Svaka čast fuksija!
Hibiskusi su ti prekrasni.
Imam i jedno pitanje... moji su u godinu dana narasli i do 50 cm, a tvoji mi se čine nekako manji, da li ih tako jako orezuješ ili ima neki drugi način u uzgoju?
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 14:22
Ha, ha, ovo je nesto novo! Kreativna curica!  Ako je uspijes uvjeriti da su ocvali cvjetovi bolji za jelo, imat ces od stetocine korisnog kukcica!

ciao, Nina
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 16:58

pozdrav iz Norveske
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:50
Duda-Lave, ajde stavi sliku tog svog cocc.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 16:06
super predivan je smile64
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 16:03
Jesenje boje:

OPG 159365

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 08:26
Primorka bog draga. Tvoj crveni pelcerić raste, ali sve sam savjete poslušala, svejedno mi odbacuje pupova - luda sam od njega. Isto mi rade i ostala tri, koji su i veći. Danas idem u drastično presađivanje svih, jer više nisan pametna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 16:03
Ne znam jesam li vam vec pokazala ovaj kultivar. Izuzetno je kvalitetan, cvatan i zaista me uveseljava iz dana u dan.

OPG 159365

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 19:39
Fuksija od ove ljepote zastaje dah, prekrasno. smile78
Molim te reci kako rješavaš pomanjkanje svjetla jer koliko znam hibiji vole svjetlo i sunce. Svi su tako njegovani i lijepi i vraćaju ti ljubav predivnim cvatom.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 20:05
Iskolačila sam doslovno oči!Big%20smile
I razmišljam: naručiti ne naručiti.Big%20smile
Za početak znam da imam bijeli vrtni jer je cvjetao. Drugi nemam pojma. Kaže Korijenko da bi trebao biti plavi.
Shasha pomozi! Koje boje si mi ti poslala! Izbrisala pp i izbrisalo mi se i iz glave!Confused
Sve to vrtni.
Onaj kućni znam da je žut i dupli i molim se nad njim da se primio!Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 22:04
Sorry,Baka,nisam tu dogo bila.Odgovorila sam ti u mom dvorištu.
Fuksija,sad bi ovaj tvoj,crveni, komentirala no ne znam naći riječi kojim bi opisala približno oduševljenje moje,vidjevši ga.Stoga neću,samo ću mu se,makar i ovako,divitismile71
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 13:59
Duda, imam mocvarca bijelog sa crvenom sredinom. On moze u Dalmaciji rasti, ali mora imati dobru zemlju, ne ovu crvenicu nasu domacu
, u njoj raste i cvate,  ali nikad ne napravi lijepi veliki grm. Znaci ili veliki pitar, ili rupa u zemlji u koju stavis bogati humus.

ciao, Nina

OPG 159365

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:37
Nina, stvarno je krasan! Kod tebe uvijek nešto neobično lijepo.

A što se tiče kuhanja moje kćeri, pokušavam ja nju u svašta uvijeriti npr. da su orasi koje treba pokupiti s livade savršeni za kuhanje, ali dijete nekako više voli cvjetne pupove Cool.
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 16:06
I jos

OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 05:28

Hvala vam mnogo svima na svim pohvalama.
Hvala Ljiljana3, Bromelija, Lora, Duda-lave, Jagoda, Primorka, Baka i Stefkaja.

Primorka imam i ja nekoliko visokih sorti, koji puno narastu u toku jedne sezone, ali vecina ih jako sporo raste, takve sam ih kupila na plantazi.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 13:02
Fuksija, a kod tebe su oni "obicniji", ali blistaju, i sve blista, i utisak je zaista prelijep, prelijep! Zaista si majstor u uzgoju, jer lako je njih uzgajati vani veci dio godine, ali stalno unutra, u tvojoj klimi, to je zaista podvig. Ja sam clan tolikih hibiskusaskih drustava, i poznajem na stotine uzgajivaca, ali mogu ti reci da iz tih tvojih krajeva ima samo jedna zenica, i to ni priblizno uspjesna kao ti, a toliki pokusavaju, krenu, pa odustanu, i zakljuce da ta klima nije za hibise.
OPG 159365

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 09:21
Možda je to onda do onog hormona o kojem je Nina prisala.

Triša, drago mi je da pelcerić raste, ali možda je još mali da bi iznio cvijet. Ne znam, ali eto nagađam. Nadam se da će dogodine biti u punom sjaju.

Kod mene isto padaju pupovi, ali ja sam našla uzrok... mala štetočinica pod imenom moja kći uredno bere pupove jer dijete kuha Big%20smile
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 13:30
Draga Nina, jako mi je tesko odrzati hibije preko zime, ali se trudim koliko god mogu.

Hvala ti na lijepim rijecima pohvale i na podrsci. To mi mnogo znaci.
Prosla zima je bila jako duga i mracna i dosta hibija mi je bilo unisteno.
Ali ja ne odustajem, veliki sam borac i istrajna u onome sto volim.
Mnoge moje poznanice su probale, pa odustale.

Nagodinu cu kupiti neke reznice od tebe, Nina , da malo popunim kolekciju.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.