Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 131> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni su..Fuksija tvoja kolekcija hibija je zadivljujuća..svi su predivni..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() Shasha i meni je crveni jadan od najdrazih, zato sto je reznica iz Osijeka, zato sto sam ga uspjela zakorijeniti i zato sto je crveni, moja favorit boja i to jos dupli. Dakle, razloga mnogo da bude jedan od meni najdrazih. Nina, kod tebe su svi hibiji posebni, prekrasnih i neobicnih boja. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Svaka čast fuksija!
Hibiskusi su ti prekrasni.
Imam i jedno pitanje... moji su u godinu dana narasli i do 50 cm, a tvoji mi se čine nekako manji, da li ih tako jako orezuješ ili ima neki drugi način u uzgoju?
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ha, ha, ovo je nesto novo! Kreativna curica! Ako je uspijes uvjeriti da su ocvali cvjetovi bolji za jelo, imat ces od stetocine korisnog kukcica!
ciao, Nina
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Duda-Lave, ajde stavi sliku tog svog cocc.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super predivan je
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Primorka bog draga. Tvoj crveni pelcerić raste, ali sve sam savjete poslušala, svejedno mi odbacuje pupova - luda sam od njega. Isto mi rade i ostala tri, koji su i veći. Danas idem u drastično presađivanje svih, jer više nisan pametna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Fuksija od ove ljepote zastaje dah, prekrasno.
![]() Molim te reci kako rješavaš pomanjkanje svjetla jer koliko znam hibiji vole svjetlo i sunce. Svi su tako njegovani i lijepi i vraćaju ti ljubav predivnim cvatom. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Iskolačila sam doslovno oči!
![]() I razmišljam: naručiti ne naručiti.
![]() Za početak znam da imam bijeli vrtni jer je cvjetao. Drugi nemam pojma. Kaže Korijenko da bi trebao biti plavi.
Shasha pomozi! Koje boje si mi ti poslala! Izbrisala pp i izbrisalo mi se i iz glave!
![]() Sve to vrtni.
Onaj kućni znam da je žut i dupli i molim se nad njim da se primio!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sorry,Baka,nisam tu dogo bila.Odgovorila sam ti u mom dvorištu.
Fuksija,sad bi ovaj tvoj,crveni, komentirala no ne znam naći riječi kojim bi opisala približno oduševljenje moje,vidjevši ga.Stoga neću,samo ću mu se,makar i ovako,diviti
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Duda, imam mocvarca bijelog sa crvenom sredinom. On moze u Dalmaciji rasti, ali mora imati dobru zemlju, ne ovu crvenicu nasu domacu
, u njoj raste i cvate, ali nikad ne napravi lijepi veliki grm. Znaci ili veliki pitar, ili rupa u zemlji u koju stavis bogati humus.
ciao, Nina
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Nina, stvarno je krasan! Kod tebe uvijek nešto neobično lijepo.
A što se tiče kuhanja moje kćeri, pokušavam ja nju u svašta uvijeriti npr. da su orasi koje treba pokupiti s livade savršeni za kuhanje, ali dijete nekako više voli cvjetne pupove
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() ![]() Hvala vam mnogo svima na svim pohvalama. Hvala Ljiljana3, Bromelija, Lora, Duda-lave, Jagoda, Primorka, Baka i Stefkaja. Primorka imam i ja nekoliko visokih sorti, koji puno narastu u toku jedne sezone, ali vecina ih jako sporo raste, takve sam ih kupila na plantazi. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fuksija, a kod tebe su oni "obicniji", ali blistaju, i sve blista, i utisak je zaista prelijep, prelijep! Zaista si majstor u uzgoju, jer lako je njih uzgajati vani veci dio godine, ali stalno unutra, u tvojoj klimi, to je zaista podvig. Ja sam clan tolikih hibiskusaskih drustava, i poznajem na stotine uzgajivaca, ali mogu ti reci da iz tih tvojih krajeva ima samo jedna zenica, i to ni priblizno uspjesna kao ti, a toliki pokusavaju, krenu, pa odustanu, i zakljuce da ta klima nije za hibise.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Možda je to onda do onog hormona o kojem je Nina prisala.
Triša, drago mi je da pelcerić raste, ali možda je još mali da bi iznio cvijet. Ne znam, ali eto nagađam. Nadam se da će dogodine biti u punom sjaju.
Kod mene isto padaju pupovi, ali ja sam našla uzrok... mala štetočinica pod imenom moja kći uredno bere pupove jer dijete kuha
![]() |
|
![]() |
|
Draga Nina, jako mi je tesko odrzati hibije preko zime, ali se trudim koliko god mogu.
Hvala ti na lijepim rijecima pohvale i na podrsci. To mi mnogo znaci. Prosla zima je bila jako duga i mracna i dosta hibija mi je bilo unisteno. Ali ja ne odustajem, veliki sam borac i istrajna u onome sto volim. Mnoge moje poznanice su probale, pa odustale. Nagodinu cu kupiti neke reznice od tebe, Nina , da malo popunim kolekciju. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |