Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upotrebljavaj podlogu samo u kombinaciji sa svjetlom, znači samo preko dana. Ja upotrebljavam mehanički tajmer za paljenje i gašenje . Kod nas tajmer košta 3 €, Imaš ga za kupiti u svakoj prodavaonici elektro materijala. Neka adeniumi „osjete“ izmjenu dana i noći.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve pohvale,Bebolini ,Andini,Pinusu,za Vaše bebače
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I ja sam tako počela nakon što sam pročitala tvoja iskustva i savjete, ali je već trebalo smanjiti zalijevanje pa nije bilo efekta. Nadam se da ću ih ovoga ljeta udebljati. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
ajama krasni su ti
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@ajo, ovo što si nam pokazala je za svaku pohvalu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajama...odlični su
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ajama, Moon, veselim se zajedno s vama!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
@moon
![]() Da li ove gornje grančice rastu iz ožiljka gdje je bio rezan, ili sa strane?
Ima li kakvih naznaka da gura grančice na vrhu, ili je tamo sasvim suho? Na vrhu bi trebao početi bubriti i izbaciti bar nešto malecko.
Ova veća grančica sa strane je samo grana sijanca, što znaći roza, crvena ili bijela, ali jednostruka. Ako se kalem primio, a nadan se da je, trebao bi biti roza trodupli...ma prava mala ružica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobila sam ga niknutog iz sjemena.Nakon par mjeseci mi je uginuo.Istrunuo.Valjda sam ga prezalila.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina...kad sam vidjela kako im je lijepo kod tebe, uopće se ne čudim da imaš gotovo otvoren pupoljak adeniuma, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina.....kako je lijep, nadam se da će se kalem primiti, jer ovo je divno.
Drin ću obavezno kupiti, nadam se da ću ga negdje naći u poljop.apotekama. Hvala na ponudi, no vjerujem da ću ga pronaći
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |