Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 243244245246247 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 23:02

Da vam predstavim, ovo je moja, moja međimurska vučedolska golubica, ma nitko me nemože ubijediti da to nije ona, doduše nije imala kljun, ali na plaži u Barbarigi našla sam kamenčić koji ga može zamijeniti i to uspješno, a ako se budete bunile da joj ne odgovara kljun imam ja još 6-7 modela kamenih kljunova koje sam ponijela za svaki slučaj

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:53

ovo je pogled na dio zapadnog vrta, tu caruju krtovi i voluharice, ovo je samo grubi kostur parkiča, sada mu fale finese i divote koje viđam u vašim vrtevima tako da zaozbiljno računam na vašu dobru volju i široku ruku, prva pošiljka krenula danas, Korjenko-željno je iščekujem!!!! Pošto je tu nekih 350 kvadrata, žarko je želim ukrasit stazicom kao iz engleskih vrtova,  sa cvjetučim grmovima ali i ostičima, lantanama,gailardiama. alstromerijama ako me muž ne ubije, jer bi ih trebalo sklanjati preko zime.aded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:51

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:49
Pridružujem se čestitkama za godišnjicu braka, neka vam cvijeće cvjeta i u budućnosti, a nadam se još brojnim divotama iz vašeg meni predobrog vrtnog carstva! Pohvale tebi i TM. smile79

I već kad sam tu, jedno pitanjce, tj. dva komada.
Ona klupica, gdje ste ju nabavili, kak ju dugo imate i da li si zadovoljna sa njom? Spremate ju po zimi? Naime, ja već dugo tražim takvu, ali nikak da se odlučim. Čekam preporuke. Taman mi fali klupa kod lampe.Wink

I kamenčiči...kak ih dugo imaš na tom mjestu. Da li je dolje folija ispod njih? Da li se hoće pojaviti trava u njima i jel ih prskaš čime? 

Ok vidim da sam malo pojačala broj pitanja, hvala unaprijed!smile42
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:48

Istočna strana vrta, ja je zovem kaffee Karolina, u čast mojim riječankama-sirenama, Plavi kokotić iz Slovenije, Roze anđeoske trube, šparoge iz Istre, hostice, astibe, ogromna tritoma sa listovima od metar i pol, prekrasna ruža penjačica ciglaste boje, prekrasni žednjaci, mini jorgovan, Isuse dragi, ni sama neznam čega tu sve ima!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:46

Još jedna panoramska sličica MM, lijevo se vide u kantama plavi i bijeli irisi koji ćekaju red na svoje mjesto, a molim ako netko zna kako se zove ova visoka biljčica nalik na naš kukuruz, donijela je pred 3 godine sa Vira, očito joj odgovara jer svake godine naraste još više nego lani, sada su skoro pa 4 metra ako ne i više, uglavnom sada ne kupujem kolčiće za visoke biljke, ima ih dosta od Viranke

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 16:27
vec sam rekla da imas divan vrt,a ni kucno ne zaostaje
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 14:00
Freeland evo mene prvi put u tvom vrtu, prva mi je pomisao bila još jedna vrijedna Međimurka, još jedan krasan, sa stilom napravljen međimurski vrt.  80-tih sam studirala u VŽ i često sam bila u Međimurju  i već tada sam se divila kako su lijepo sređene okućnice.

Hvala TM što je uzeo aparat u ruke jer je sa slikama dočarao veličinu, rascvjetanost i svu raskoš vrta Clap. Vidim da voliš i kamen, detalje koji vrt čine još ljepšim i imaš puno biljaka koje nisu karakteristične za vaš kraj kao tamaris, smokva, oleandri, a kad smo već kod tamarisa ovo je najrascvjetaniji koji sam vidjela iako živim pored tamarisa.

Sve pohvale za ovaj lijepi vrt i veliki pozdrav iz Bola.
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 12:54
freeland44, imaš  svakojake biljčice i jako su lijepe!
mi zaljubljenici u cvijeće uvijek razmišljamo kako nabaviti ovu ili onu vrstu dok naši ukućani misle: zar postoji još nešto što nemamo!????????Wink
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 12:40
Predivno zelenilo i šarenilo!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 09:30
Svaki put rado ti dođem i uživam u svakom cvjetku... A kod tebe ih zaista ima puno! Kad god ćeš nekaj prorjeđivati - sjeti me se Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 08:43
Tvoji grmovi su,a i papratsmile227Volim sve oleandre,ali bili mi je najdraži i taj i imam,a vidim i tismile64
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:33

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:29

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:26

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:22

Bijela oleandar i crna vrtlarica

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:19

Smokvica, prošle godine rodila sa 20-ak smokvica, zimus smrzla do amena, a proljetos potjerala, valjda će sljedeća zima biti blaža ali i oblačim je za zimu ove godine

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:12

ukrasni crnogorični grmić

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:08

Šumska paprat u hladovini magnolije

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 21:51

tegla u novoj kreaciji

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 243244245246247 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.