Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 243244245246247 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da vam predstavim, ovo je moja, moja međimurska vučedolska golubica, ma nitko me nemože ubijediti da to nije ona, doduše nije imala kljun, ali na plaži u Barbarigi našla sam kamenčić koji ga može zamijeniti i to uspješno, a ako se budete bunile da joj ne odgovara kljun imam ja još 6-7 modela kamenih kljunova koje sam ponijela za svaki slučaj Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ovo je pogled na dio zapadnog vrta, tu caruju krtovi i voluharice, ovo je samo grubi kostur parkiča, sada mu fale finese i divote koje viđam u vašim vrtevima tako da zaozbiljno računam na vašu dobru volju i široku ruku, prva pošiljka krenula danas, Korjenko-željno je iščekujem!!!! Pošto je tu nekih 350 kvadrata, žarko je želim ukrasit stazicom kao iz engleskih vrtova, sa cvjetučim grmovima ali i ostičima, lantanama,gailardiama. alstromerijama ako me muž ne ubije, jer bi ih trebalo sklanjati preko zime.aded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Pridružujem se čestitkama za godišnjicu braka, neka vam cvijeće cvjeta i u budućnosti, a nadam se još brojnim divotama iz vašeg meni predobrog vrtnog carstva! Pohvale tebi i TM.
![]() I već kad sam tu, jedno pitanjce, tj. dva komada. Ona klupica, gdje ste ju nabavili, kak ju dugo imate i da li si zadovoljna sa njom? Spremate ju po zimi? Naime, ja već dugo tražim takvu, ali nikak da se odlučim. Čekam preporuke. Taman mi fali klupa kod lampe. ![]() I kamenčiči...kak ih dugo imaš na tom mjestu. Da li je dolje folija ispod njih? Da li se hoće pojaviti trava u njima i jel ih prskaš čime? Ok vidim da sam malo pojačala broj pitanja, hvala unaprijed! ![]() |
|
![]() |
|
![]() Istočna strana vrta, ja je zovem kaffee Karolina, u čast mojim riječankama-sirenama, Plavi kokotić iz Slovenije, Roze anđeoske trube, šparoge iz Istre, hostice, astibe, ogromna tritoma sa listovima od metar i pol, prekrasna ruža penjačica ciglaste boje, prekrasni žednjaci, mini jorgovan, Isuse dragi, ni sama neznam čega tu sve ima!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Još jedna panoramska sličica MM, lijevo se vide u kantama plavi i bijeli irisi koji ćekaju red na svoje mjesto, a molim ako netko zna kako se zove ova visoka biljčica nalik na naš kukuruz, donijela je pred 3 godine sa Vira, očito joj odgovara jer svake godine naraste još više nego lani, sada su skoro pa 4 metra ako ne i više, uglavnom sada ne kupujem kolčiće za visoke biljke, ima ih dosta od Viranke Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vec sam rekla da imas divan vrt,a ni kucno ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Freeland evo mene prvi put u tvom vrtu, prva mi je pomisao bila još jedna vrijedna Međimurka, još jedan krasan, sa stilom napravljen međimurski vrt. 80-tih sam studirala u VŽ i često sam bila u Međimurju i već tada sam se divila kako su lijepo sređene okućnice.
Hvala TM što je uzeo aparat u ruke jer je sa slikama dočarao veličinu, rascvjetanost i svu raskoš vrta ![]() Sve pohvale za ovaj lijepi vrt i veliki pozdrav iz Bola. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
freeland44, imaš svakojake biljčice i jako su lijepe!
mi zaljubljenici u cvijeće uvijek razmišljamo kako nabaviti ovu ili onu vrstu dok naši ukućani misle: zar postoji još nešto što nemamo!????????
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivno zelenilo i šarenilo!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svaki put rado ti dođem i uživam u svakom cvjetku... A kod tebe ih zaista ima puno! Kad god ćeš nekaj prorjeđivati - sjeti me se
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoji grmovi su,a i paprat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Smokvica, prošle godine rodila sa 20-ak smokvica, zimus smrzla do amena, a proljetos potjerala, valjda će sljedeća zima biti blaža ali i oblačim je za zimu ove godine Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 243244245246247 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |