Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 49> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo plavo cvijeće je zakon! ima li ga još u divljini?
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
evo još nešto "divlje" što sam si prebacila u vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dunjarica je nezahtjevna totalno....malo zemlje...malo vode i raste kao luda
ja ju puštam da raste kao pokrivać tla i da se spušta preko kamenog zidića......ali može i u grmić da se odgoji
sad u proljeće procvjeta sitnim bijelim cvijetićima a na jesen je puna crvenih bobica
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris sve super ali me interesira ova dunjarica!!!
Nabavila sam je u subotu, ali ništa ne znam o njoj, pa ako ti se da napiši malo tvoja iskustva u uzgoju,a ja ću osnovne karakteristike potražiti na netu.
Hvala!!!
|
|
![]() |
|
fuksija evo tema o keriji
![]() hvala cure
![]() kontesa ja još nisam sigurna šta je ono
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sve se fino rascvjetalo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej draga,bome kod tebe dobro rascvijetano,prekrasna ti je kolekcija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
na 2. slici odozgora, mi se čini, je šumska ivica- predivna je i boja i oblik!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Fantasticno Iris.
Sve u cvijetu. Jako mi se svidja ono sto je na 4. fotki i kerija. Mozes li mi napisati nesto o njoj. Nikada nisam cula za keriju, ali prekrasna je. Voljela bih i ja imati u svom vrtu. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uživam gledajući cveteke. Kako kažeš nije bitno jesu li korov ili ne kad su lijepi.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I kod tebe je tek počelo cvasti kao i kod mene. Neka je malo ali je slatko !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
majčina dušica počinje cvjetati
![]() iberis....mali je...ima samo par grančica....jedva čekam da se rašiti
![]() dunjarica isto počinje cvjetati
![]() ptičje mlijeko?????
![]() |
|
![]() |
|
čepljuz u mom vrtu je na žalost zimus propao...nema pojma zašto.....ali pošto znam gdje ih ima otišla sam po novog
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK nije djetelina jer je to grmić ili drvo
![]() ovo je samoniklo....možda je i korov hehe ali meni je baš lijepo
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Keria je divna, šteta što se već počinje osipati, barem kod mene, ali ona i na jesen drugi put procvate, ne tako obilato ali ipak......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeća kao u priči! Ali euphorbia? Nisam nikad vidjela. Baš je zanimljiva biljka i lijepa. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je lijepo u vrtu, ali kod nas u Dalmaciji je jorgovan nekako simbol proljeća.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
To žuto je neka vrsta djeteline mislim, a stvarno lijepo cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neznam šta bi rekla kao što Triša kaže sve našlo svoje mijesto . Divno
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Divlje, pitomo, sve je u tvom vrtu našlo svoje mjesto.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |