I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 34> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto ne dođem dva dana kod tebe a tu raspašoj...neki pijani snjegovići lelujaju i pjevaju,patentiraju se zvončići na stiroporu....
Zvončići su odlični i ideja i izrada i motivi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala mare...a meni se čini da si ti i produktivnija od mene
![]() e kod mene opeeet zvončići....za dvije mene drage osobe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Baš slatki zvončići!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma da,ja jadna samo dvije kutije i jedan rokovnik Šalu na stranu super su mi ova tvoji zvočići.Čime režeš stiropor?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aha sirota ti...nemaš ništa radova
![]() stiropor režem skalpelom...lako se reže
ako nekom treba šablona za zvonce : http://i284.photobucket.com/albums/ll27/abcxy42/svasta/bellpattern.jpg
ja sam si isprintala u raznim veličinama
![]() |
|
![]() |
|
hvala za zvonce....za slučaj da se odlučim raditi ih....čekam da me ulovi božićna atmosfera....čekam....čekam |
|
![]() |
|
mare prošetaj malo po prodajnim centrima...tamo je već Božić...možda te onda uhvati inspiracija
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ponesi kuna za paket salveta i dosta
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zvonca su prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cure morate probat ovo sa striroporon,super podloga,tako lijepo figura,a sto je jako bitno,izuzetno jeftino ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nema druge,sutra idem u kupnju ploče stiropola
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
bas su medeni
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hvala cure svimaaa
![]() kaćo punoooo mi je drago što ti se svidilo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaćo sretnice
![]() |
|
![]() |
|
ma kaćo tebe nije teško zabezeknit
![]() ![]() ![]() rose bit će jedno zvonce i za tebe
![]() |
|
![]() |
|
i joooš malo stiropora
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala na odličnoj ideji!Prekrasno izvedeno!
|
|
![]() |
|
zvona,srčeka,ploča,ma neznam sta bi izdvojila kad je sve odlično! koliko su velika srčeka i zvona?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |