Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 20:08
Čim si otvorila vrata svog vrta, prva sam te pozdravila i uočila već na početku da se radi o lijepom, bogatom i njegovanom vrtu.

U međuvremenu si nam opširno pokazala dijelove svoga vrta kojeg si lijepo uredila, a uvidjeli smo i koliko si nestašna, te stalno radiš na preinakama i uređuješ nove dijelove vrta - a slijedeće sezone vidjet ćemo rezultate tvoje marljivosti. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 20:39
Samo ti slikaj, a ja ću šetati i uživati. ne smeta  mi vjetar, navikla sam 
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:03

svaki puta u tvom vrtu nahranim dušu i tijelo.  smile78

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:28
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Lako je vama koji se znate godinama sa foruma, a sjetite se kako vam je bilo kada ste bili novi, kao ja, da saznam odakle je tko treba mi prolistati svo i sva a onda nemogu stati pa pročitam od prve stranice do posljednje i već je mrak!!! Dajte stavite jednu cedulju veličine cerade za kamion na koju če se pisat ne ulica i broj nego samo Grad, najbliži grad, da ne lutamo mi novi po svim stranicama!!!

LOL nije nam bilo lako kao ni tebi sada, vidim ja da ti se sve pomješalo, mene si već dva puta zamjenila s Trišom smile156što je meni drago, jer mi je Triša draga, ali ona je nažalost daleko od mene, ja sam na Braču a ona u Rijeci i lakše mi je doći do tebe nego do nje. Malo pomalo i sve ćeš naučiti Wink, baš si me LOL
život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 08:41
Opet sam navratila u tvoj vrt i divila mu sesmile64
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 12:22
Dok sam ja lutala vašim vrtovima i bila kasnije u društvu sa Onurom i Šeherezadom imala sam šetača ko u priči!!!!Svima hvala na posjeti i hvala na svakoj pohvali upučenoj meni i mom vrtu!!!

Zelenka, pa ni V.gorica nije daleko, sat i 10 minuta od mene!!!  Tko zna, kada me put povede prema tebi, javim se, jer lakše mi je s biljčicama tako, nego prvo tražit tko kaj želi, pa onda pakiranje, pa piši imena biljaka, pa uputstva za sadnju .....pa oduži se to, meni najljepše: dođi, reci ili pokaži, vadim, kava i ti sadiš doma!!!! A ovo poštom, da jako razveseli ali ja bi to na brži način!!!

Baka, utoplila se jesi, da si još javila, skuhala bih čaj, možda cucnula malo rakijice, ala bi se ugrijala!!!

Inox, ti si to tako lijepo specificirao, uglancao da sam dobila volju ići podledati koji ti se to vrt tako dopao!!! Iznimno mi je drago kaj si našao tako lijepe riječi, pogotovo kada vidim tvoj i Cimin posjed, a ti pohvališ još i moj!!!! Moram te razočarati, kamenje je koštalo 100kn ali nije bila ponuda ali možda pronađem broj dobrog čovjeka koji se time bavi i meni je doveo čak iz Šibenika tj okolice, ako te zanima, reci da potražim broj jer bi to moglo potrajati!!!!
Ako vas koji put, put donese nekamo u blizinu ili ste u prolazu, bit će mi iznimno drago moj zimski vrt ukrasit ogromnom tepsijom gibanice, i ugrijati vas nečim (ipak je to Međimurje-ne pije se samo kava i čaj) !!!

Cimicifuga, nisam zaboravila da si na početku priče o mom vrtu svratila kod mene, pa nakon toga ja svračam i u tuđe vrtove, ali ima još jako puno vrtova u koje još nisam kročila, ali stalni šetač po tvom vrtu sam već postala!!! A o nestašnosti, ako se to tak zove, moglo bi se pričati, ali uz to mene i svrbe prsti a i ne volim stalno imati isti izgled vrta, pa mi je iznimno drago ako se uz mene i još nekome svidi uradak, dobiješ jako veliki impuls za dalje!!! Da li sam tebi ponudila lopoč u tvojoj temi, ponuda stoji!!!
Da ti nebude čudno ako me neće dugo biti u tvom vrtu, onaj švabo mi odnio popis sa nazivom tvoje teme, ni ne mogu nači podforum, totalna sam lutalica po Cvijet.info-u!!!! A ima još toga, ima tema gdje sam svratila davno, davno, dok se još nisam registrirala i još sada ih nemogu nači!!!!

Otok, slikice stižu danas, moram ukrast ovo sunce da ga utkam u današnji dan, da imam od čega živjeti dok ne stigne proljeće!!!!

Sunceee, i tebi smile79, uživaj!!!

Lantana, draga, to se traži ti na Braču a ona u Rijeci, meni dosta!!!!  Jako puno više nego do ovog sada!!!! Pomagajte i ostali, zadovoljit će me i samo:     smile101 iz   ....    tog i tog grada!!!!
Lantana u tvom vrtu pasem oči na tvojim imenjakinjama, ludo su lijepe uz još par desetaka tisuća biljčica!!! I nemoj se ljutiti ako te mijenjam s Trišom, obje ste me očarale, cviječem,pogledom za život i ljubavlju za pomaganjem ostalim cvjetoljubaca paketima biljaka!!! Biljka na dar-najljepsi dar!!!!

Mira, smile219!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:17
Vidim da si se sva pogubila u ovom našem Forumu, što u krajnjoj liniji nije ni čudo, s obzirom da je prilično pretrpan, što friške članove raspameti.

Meni nisi ponudila lopoč (ni nemam jezerce) pa pronađi kome jesi! LOL

Evo da ti pomognem - ovdje su moje / naše teme- samo klikni da se otvore:

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4121&PN=1

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4222&PN=1

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4167&PN=1

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 15:02
Cimi ako nisam tebi onda je možda bila ...... tko ima dvije vikse, jednu kraj Krčkog mosta a drugu u planincah!!!

E  kad vas toliko ima!!!!!!!!!smile205

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 16:19
Baš mi je simpatično kako ti se sve pomiješalo.
Ta sa dvije vikendice - to ti je naša neumorna Triša
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 20:57
samo sam škicnula
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:07

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:08

Uupppsss, zaboravila jel Anaidin ili Kaktusev,  vidi ga, krenuo je, narastao na tri-četiri cijelih 6-7cm, A Moje slonovo uhce procvjetalo i drugom cvjetićem, a Elli sam ga izvadila iz usta sekundu prije slikanja, pa mislim si, dok si još neprožvakan, da te dokumentiram!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:09

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:10

Nečete vjerovati, ali ovaj spatifilum ima metar sa metar, a cvijet visok je 1,30m.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:11

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:13

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:14

Anaida, vidi, moj-tvoj ostić ima svaki pupoljak, ako bude sreće cvate iza nove godine!!!

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:17
Ponovno sam škicnula da vidim što si to sad stavila i baš mi je drago što sam ponovno škicnula, ne znam što je ljepše tvoj psić pravi pozer ili divno cvijeće, krasan interijer spunjen cvijećem....pa kao da baš moram birati....petica za sve     
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:25

Malo je trebalo posložiti cvijeće jer je zalijevanje bilo nemoguće a sada mogu zamolit i za ples!!!  A pošto dragi zna da vi volite panoramke, pa sad, možemo reči, snimio jednu takvu, popeo se na stol!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:26

A evo i kafane, spremna, probna kava nakon čišćenja bila jako finnnaaaa!
vani zebe,  bbrrr, htjela sam malo prčkati vani ali ubrzo pobjegla unutra na toplo, a sunce ugrijalo preko stakla zimski vrt, ma bilo skoro 30 stupnjeva!!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.