Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NARAVNO DA JESAM ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
MOJ PLUMBAGO,
|
|
![]() |
|
Nakon dva tjedna, dočekali su me pr
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantane polako napreduju,a i gost je tu
|
|
![]() |
|
dalije
|
|
![]() |
|
neznam mu ime
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Onog gosta tjeraj da ti ne dozove cijelu svoju družinu!
Lantane su ti stvarno krasne, a što bar kukaš na mandevile, baš su lijepe. I kako to misliš "ako trebam"? Naravno da trebam! ( u životu nisam ovoliko drančila kao ovdje na forumu. Definitivno je nešto ludo u zraku, nisam ja kriva ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno cvijeće
|
|
![]() |
|
nisi vidjela ostale mandevile sutra ču ih staviti,pa da vidim onda smijeha ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Cvate li cvate kod tebe !!!
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Cvijeće ti je prekrasno.Albicija uspijeva na kontinentu bez problema.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nisam sigurna da bi albicija preživjela našu zimu - trebala bi biti jako zaštićena. Da ti budem iskrena, nije sve onako lijepo kako se čini - meni se stvarno zgadila ![]() Imali su je moji na moru godinama. Stalno je bila puna nekakvih ušiju kojih se tata, usprkos stalnom špricanju, nije uspio riješiti. Ispod nje mu je bio parking za auto, koji je stalno bio pun nekakve odvratne ljepljive smole koja je sa nje curila. I sve ostalo ispod nje je bilo ljepljivo. Uglavnom, svi smo se preporodili od kada smo je se riješili. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Ja ju imam već par godina bez ikakve zaštite.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno ti je sve
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Puno bi pomoglo kada bi napisala točnu lokaciju jer su razlike velike. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |