Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252253254255256 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Deutzia-ulo sa Flore |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Leucothoe |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
predvece malo šetam tvojim vrtom,stablašice su ti predivne
|
|
![]() |
|
![]() Ovo je trava koju su neki dobili na zag.kavi |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Kameleon |
|
![]() |
|
aralija
rosa2 Hvala što šećete mojim vrtom i dođite opet,ja sam uvijek tu. ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivne su ti stablasice
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovo je raj za oči a slatki umor od šetnje tvojim bregima. Naprosto rapsodija boja.
![]() |
|
![]() |
|
Sara hvala na savjetu za alternathere.Mislim da ću ih pred mraz izvaditi van iz zemlje i pospremiti ih unutra.I meni je žao što se nismo vidjele.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Camelia, jučer smo Konte i ja tražile tebe i Horti po Flori...nismo imale nijedna broj moba da vas zvrcnemo
![]() Vrt ti je prekrasan, biljke savršene, oduševila me sorbarija i varjegirana menta...predivno
![]() Alternateru držim kao kućnu biljku i prezimi mi na stubištu uz minimalno zalijevanje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
he he, evo luda se probudila opet u cik zore.
i naravno uživala u tvojim slikama, a šta da ti kažem, uopće neznam ni izdvojiti koji dio mi je najdraži kad ja znam da je svaki na svoj način prekrasan. Gdje god se čovjek okrene , pršti ljepota koju si stvorila , još kad te zarazimo i sukulentima... Mislila sam si i ja da će cijene sigurno biti malo poveće nego na placu, ali svejedno jedva čekam subotu. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma sad vidim da ste bile na flori pa mi je žao kaj se nismo srele..i RS i ja smo bile
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia, sad kad sam vidla cvet od Sorbarie, jos mi se vise svidja. Nadam se da ce i tvoja-moja lijepo napedovati.
Cudim se da Horti nema uspjeha sa njom, barem ona ima "zeleni prst". Ova menta je bas neobicna ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Camellia,ne znam kaj ti reći a imam potrebu,pogotovo kad se radi o ružama,ma diiiiiiiiiiivvvvvnnnnoo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252253254255256 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |