Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 319> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prijavljujem šetnjicu i moram ovoga puta izdvojiti,po meni, PREELEGANTNU Dracenu yellow coast!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja kad dođem u tvoj vrt nemogu izdvojiti baš ništa, jer sve je za moj ukus savršeno.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasne trave su prekrasne, posebno ona ..., normalno da nisam zapamtila, a gledala sam je na netu, nešto posebno.
![]() O novitetima neću ni govoriti, uvijek lijepi primjerci i zato volim doći kod tebe, kao da šetam vrtnim centrom, kojeg kod mene nema ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasna ti je ona Šmit krasula, nekak je vesela s obiljem cvjetića.
A travice ... bit će lijepo vidjeti ih u proljeće kad se probude iz zimskog snivanja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
miska
![]() Carol ![]() aralija ![]() mali kaktus ![]() Betty Boop ![]() Karli ![]() Lantana ![]() anabistrica ![]() Hvala vam drage moje na šetnji i svim komplimentima koje ste mi podarili.Veselim se svim vašim posjetama.Kod mene opet puše,hladno je,vani su ostatci snijega od jučer.Obzirom da je opet zahladilo,vrijeme sam počela kratiti ukrašavanjem cvjetnih teglica.Ako zima potraje,moglo bi se toga dosta nakupiti.Nadam se da će vam se dopasti ovi prvi radovi. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovo je plastična posuda od sira iz dućana |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ma bravo!
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
iz mog vrta koji se više ne vidi od snijega lijepo je gledat tvoje radova,tako su veseli da prijaju pogledu,vrijedna si i puna mašte,lijepo si to osmislila i uradila
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivni su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
jako mi se sviđaju posude, od ideje do izvedbe
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
kreativno i lijepo spojeni različiti materijali.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Retriver Sara
![]() sarajka ![]() enrikova nona ![]() Niša ![]() SlavujVk ![]() miska ![]() Baš mi je drago da vam se dopalo.Bit će mi žao stavljati zemlju unutra.Danas su nastale još 3,ovim tempom mogu urediti sve one preostale od ljeta,ha,ha,ha, ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |