Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 257258259260261 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 16:22
Prijavljujem šetnjicu i moram ovoga puta izdvojiti,po meni, PREELEGANTNU Dracenu yellow coast!Heart  
The impossible is often the untried.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 20:00
Ja kad dođem u tvoj vrt nemogu izdvojiti baš ništa, jer sve je za moj ukus savršeno. Smile
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 22:55
Ukrasne trave su prekrasne, posebno ona ..., normalno da nisam zapamtila, a gledala sam je na netu, nešto posebno. Clap Meni uspjeva samo festuca glauca, ona mi je lijepa u kombinaciji sa svim cvijećem, imala sam i kineski šaš, ali ovo ljeto se posušio, a bio je tako velik, imam i Red baron, ali i on se jadan muči iako na tom mjestu zaljevam ljeti, tek sada se malo trgnuo, ipak one traže više vlage.

O novitetima neću ni govoriti, uvijek lijepi primjerci i zato volim doći kod tebe, kao da šetam vrtnim centrom, kojeg kod mene nema LOL
život je more
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 00:51
Prekrasna ti je ona Šmit krasula, nekak je vesela s obiljem cvjetića.
A travice ... bit će lijepo vidjeti ih u proljeće kad se probude iz zimskog snivanja.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:09
miska

Carol

aralija

mali kaktus

Betty Boop

Karli

Lantana

anabistrica

Hvala vam drage moje na šetnji i svim komplimentima koje ste mi podarili.Veselim se svim vašim posjetama.Kod mene opet puše,hladno je,vani su ostatci snijega od jučer.Obzirom da je opet zahladilo,vrijeme sam počela kratiti ukrašavanjem cvjetnih teglica.Ako zima potraje,moglo bi se toga dosta nakupiti.Nadam se da će vam se dopasti ovi prvi radovi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:11
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:12
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:15

Ovo je plastična posuda od sira iz dućana
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:15
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:16
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:17
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 11:23
ma bravo!ClapClap...jednostavno i originalno, baš mi djeluju nekak...umiljato ili...sjećate se makedonskog izraza "ubavo"...pa baš ubavo!ClapClapClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 12:02
iz mog vrta koji se više ne vidi od snijega lijepo je gledat tvoje  radova,tako su veseli da prijaju  pogledu,vrijedna si i puna mašte,lijepo si to osmislila i uradila
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 12:09
predivni su smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 12:12
jako mi se sviđaju posude, od ideje do izvedbe smile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 12:46
kreativno i lijepo spojeni različiti materijali.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 13:14
Bravo Camellia,prava si umjetnica
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 14:58
Retriver Sara

sarajka

enrikova nona

Niša

SlavujVk

miska

Baš mi je drago da vam se dopalo.Bit će mi žao stavljati zemlju unutra.Danas su nastale još 3,ovim tempom mogu urediti sve one preostale od ljeta,ha,ha,ha,
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 14:59
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 14:59
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 257258259260261 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.