Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas još nekoliko proljetnih slikica za sve vas a i za mene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prava uživancija svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
jako lijepo društvo dočekuje na vratima
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Malo odem u druge vrtove, a kod tebe pravo rascvjetano proljeće. Predivno je i baš si mi osvježila dan s ovim slikicama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ja navratila samo malo da opet vidim . Ništa nisam dirala i evo sad ode polako
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
"...Sposobnost uživanja života počiva na tome da se pažljivo promatra život, a ne izvanjske okolnosti. Sreću i ispunjenje nije moguće meni darovati izvan mene. Radost života se hrani unutarnjim vrijednostima. Sve što veseli ljude u obilju se nalazi na ovoj zemlji i svatko ima pravo da se tome raduje..."
Lijevo...
![]() Centar...
![]() Desno...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno isplaniran vrt. A cvijeće....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Wooooooooooow
![]() ![]() E sad,kak se ja ne mogu sjetiti di sam stavila te slike,kad nađem temu javim ti da vidiš moje irise(i moje mame jer ti i kod nje mogu iskopati)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo tu ima slika mojih i maminih pa ako imam neki koji bi htjela,samo reci,sad kad cvatu ,da ih obilježim
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida,kod tebe je sve uredno i savrseno,nema korova,blago tebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida,kod tebe je sve uredno i savrseno,nema korova,blago tebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno sve više cvijeća u tvom vrteku. Ili mi se čini ili je dosta promjena vrtu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Volim ove slike u makro planu, tu se vidi sve, a kod tebe je sve prekrasno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
anaida, vrt ti je predivan, a posebnost je to što slikice popratiš sa ovako divnim mislima, hvala ti što to dijeliš s nama...
Dani u kojima ne učinimo ništa za druge,
već samo za sebe, to su izgubljeni dani. (I. Merz) |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Moje mile, moje drage!!!
Baka - hvala na pohvalama, uvijek me razveseli kad me posjeti(te) naša Baka!
Sasha, odmah krećem s narudžbama, najiskrenija hvala unaprijed!
Niho - vijesnica dobre volje i radosti, uvijek me nasmijete ti i moja Smrčko!
Gioiaa - a kako je, mila, tvoja vrbica, čini mi se da ju i ti od jesenas imaš??
Smrčko - ima, ima promjena - obrubljeni cvjetnjaci (od jučer su i u centru i na desnoj strani isto rubnici, i nadam se da je to sad sve za ovu godinu od većih radova).
Lantana - da, ja isto volim slikati cijeli vrt, tada se vidi potpuna slika onoga što me okružuje. A i slikam mobitelom, pa su mi mikro slike, slike detalja nejasne. Imam ja i fotić ali je MM negdje zagubio instalacijski CD i sad ne mogu skidati slike s fotića.. Koje su, uzgred, puno jasnije, ljepše i bogatije od ovih slikanih mobitelom. Koliko mu govorim da ga potraži, već smo mogli novi negdje i nekako nabaviti...
Pčelice moja - hvala tebi na lijepim mislima!!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš imaš lijepog cvijeća a i cijeli dojam vrta je lijep
![]() a imaš i puuuno travnjaka koji još može postati cvijetnjak...super
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Meni ti se tu u tvom vrtu sve jako sviđa .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kao što Štefica kaže meni se sve ovdje dopada ja nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Te sam rubnjake primjetila
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |