Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 131> |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Prekrasno,molim te uslikaj ponekad cijelu biljku da vidimo kako bi se biljka trebala oblikovati.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala,lijepo oblikovana biljka.
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
U principu jesam za ekologiju dok funkcionira. Kad razne nemani dobro napadnu biljku, ja se okrenem kemiji. Najbolji mi se pokazao Confidor. |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
U nedjelju 20.09. sam bila kod Nine u stakleniku i još su mi usta razjapljena! To je da umreš od ljepote! A Nina je prekrasna, puna znanja i savjeta koje dijeli šakom i kapom, nesebično otkriva "tricks of the trade" . Nakrcala me poklonima, čak i jestivim :-). Hvala Nina
Iako je Nina stavila dosta fotografija, ja ne mogu odoliti, pa ću staviti i ove koje sam kod nje snimila. Nazive nisam upamtila, na žalost. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Strpljenja molim, ima toga još:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Možda sam stavila iste kao i Nina (sigurno jesam) ali ona, za razliku od mene, poznaje u dušu svoju dječicu. Meni je u glavi sve zbrčkano. Tješim se da su barem snimljeni iz drugog kuta. Jedan koji mi se strašno svidio, na žalost, izgleda da nisam snimila. Onaj Dragon + nešto.... Nina pomagaj i okači sliku.
A tko bi se u ovoj šumi hibiskusa, jedan ljepši od drugoga i snašao! Nina, u subotu me čekaj, dolazim opet ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
isuse šta nam radite...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja bih svakome preporučila posjet Nini, barem dok još ima ovih lijepih dana. Fotografije, ma kako bile lijepe, ne pokazuju istinito svu tu ljepotu smještenu na gomilu! Trajekt Drvenik-Sućuraj i obratno i sad, u posezoni, ide dosta često. Putnička karta je smiješno mala (13 kn jedan smjer), ali se naoružajte torbama s kotačima ( sad se ne mogu sjetiti kake se to zove) ili "nosačima" za kofere. Iz luke do Nine se može pljunuti, ali treba ići okolo, a natovaren baš i nije tako lako. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ha, ha, Sonja, pa ti me bas izreklamirala. To je zato sto sam je podmitila...hranom!
Sve su posjete dobrodosle, samo se najavite, da Nina, koja je pomalo i mama i supruga, bude slobodna barem sat-dva za izlet medju biljkama.
Sonja, mislis na Black Dragon? Slikala si ga, na prvoj slici, ali je ispao presvijetao, pa ga ne prepoznajes.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Sve što je napisano nije reklama nego čista istina! Nikakva me komisija ne može optužiti da lažno reklamiram kao što se upravo u Engleskoj dogodilo s kremama Nivea DNA ili kako se već zove. Doduše kod nas se svašta reklamira i to lažno, zato kod nas reklama uglavnom nosi negativne konotacije. Znaš da sam i sama mislila da sam ga ipak snimila, jer mi je bilo čudno da sam upravo Zmaja preskočila, ali nisam htjela ispast blentava, a upravo se to dogodilo :-). U pravu si, presvijetao je na mojoj slici a u prirodi je prekrasna tamnocrvena boja |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
WOW
![]() ![]() Nezna se koji je ljepši........ |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivni su..kad gledam ove slike dođe mi da odmah kupim od svakog po jedan primjerak, nemogu izdvojiti samo jedan jer su svi predivni, tako lijepe boje..svaka čast Nina..
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() Nina, tvoji hibiji su zaista posebni.Prosto pozelim da ih vidim uzivo. Svaka ti cast! ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Fuksija, i tvoji su prekrasni, a u Nine su neobični i prekrasni. Promjer cvijeta je kod većine oko 18 cm. Možeš li to zamisliti!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Sonja50 ti si bas sretna sto si ih vidjela i uzivo i uzivala u njihovoj ljepoti.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Fuksija i Nina Vi ste me i zarazile sa hibijima.
Moja kolekcija je jos mala ali se trudim da je nadopunim.
Želim i jednoj i drugoj da Vam sretno prezime!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |