Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 17:36
Evo nekoliko rozih, slozenih na gomilu.

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 18:19
Prekrasno,molim te uslikaj ponekad cijelu biljku da vidimo kako bi se biljka trebala oblikovati.
smile143
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 20:09
Evo jedan primjer Cro Sky-a, ovo je jednoipolgodisnja biljka:
Ovaj kultivar je podatan za oblikovanje jer se lijepo grana i dosta brzo raste, nisu svi takvi:
OPG 159365

Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 22:04
Hvala,lijepo oblikovana biljka.
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:08
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Molim pomoć ako netko zna..moj hibi su napale bijele uši, probala sam sa neopitroidom ali i dalje ih ima, kako da ih se riješim??

U principu jesam za ekologiju dok funkcionira. Kad razne nemani dobro napadnu biljku, ja se okrenem kemiji. Najbolji mi se pokazao Confidor.
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:29
U nedjelju 20.09. sam bila kod Nine u stakleniku i još su mi usta razjapljena! To je da umreš od ljepote! A Nina je prekrasna, puna znanja i savjeta koje dijeli šakom i kapom, nesebično otkriva "tricks of the trade" . Nakrcala me poklonima, čak i jestivim :-). Hvala Nina
Iako je Nina stavila dosta fotografija, ja ne mogu odoliti, pa ću staviti i ove koje sam kod nje snimila. Nazive nisam upamtila, na žalost.

Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:34
Ima još:

Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:50
Strpljenja molim, ima toga još:

Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:03
Možda sam stavila iste kao i Nina (sigurno jesam) ali ona, za razliku od mene, poznaje u dušu svoju dječicu. Meni je u glavi sve zbrčkano. Tješim se da su barem snimljeni iz drugog kuta. Jedan koji mi se strašno svidio, na žalost, izgleda da nisam snimila. Onaj Dragon + nešto.... Nina pomagaj i okači sliku.

A tko bi se u ovoj šumi hibiskusa, jedan ljepši od drugoga i snašao!

Nina, u subotu me čekaj, dolazim opet !

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:23
isuse šta nam radite...smile39...doć ću i ja na Hvar pa kud puklo da puklo i to ću se prihevtati sonji i doplovit ćemo malom barkom Big%20smile(sad kad bum Vam bliže za mjesec dana , skočit ću iz Zaostroga i trpit ćete me 2mjeseca hihihi)...nina me primaš? ja bum cvetekima pjevala,zaljevala,pazila od puži,trebila uši..kaj god LOL treba 
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:30
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

isuse šta nam radite...smile39...doć ću i ja na Hvar pa kud puklo da puklo i to ću se prihevtati sonji i doplovit ćemo malom barkom Big%20smile(sad kad bum Vam bliže za mjesec dana , skočit ću iz Zaostroga i trpit ćete me 2mjeseca hihihi)...nina me primaš? ja bum cvetekima pjevala,zaljevala,pazila od puži,trebila uši..kaj god LOL treba 

Ja bih svakome preporučila posjet Nini, barem dok još ima ovih lijepih dana.
Fotografije, ma kako bile lijepe, ne pokazuju istinito svu tu ljepotu smještenu na gomilu! Trajekt Drvenik-Sućuraj i obratno i sad, u posezoni, ide dosta često. Putnička karta je smiješno mala (13 kn jedan smjer), ali se naoružajte torbama s kotačima ( sad se ne mogu sjetiti kake se to zove) ili "nosačima" za kofere. Iz luke do Nine se može pljunuti, ali treba ići okolo, a natovaren baš i nije tako lako.
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 13:07
ha, ha, Sonja, pa ti me bas izreklamirala. To je zato sto sam je podmitila...hranom!

Sve su posjete dobrodosle, samo se najavite, da Nina, koja je pomalo i mama i supruga, bude slobodna barem sat-dva za izlet medju biljkama.

Sonja, mislis na Black Dragon? Slikala si ga, na prvoj slici, ali je ispao presvijetao, pa ga ne prepoznajes.

OPG 159365

Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 13:35
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

ha, ha, Sonja, pa ti me bas izreklamirala. To je zato sto sam je podmitila...hranom!

Sve su posjete dobrodosle, samo se najavite, da Nina, koja je pomalo i mama i supruga, bude slobodna barem sat-dva za izlet medju biljkama.

Sonja, mislis na Black Dragon? Slikala si ga, na prvoj slici, ali je ispao presvijetao, pa ga ne prepoznajes.

Sve što je napisano nije reklama nego čista istina!

Nikakva me komisija ne može optužiti da lažno reklamiram kao što se upravo u Engleskoj dogodilo s kremama Nivea DNA ili kako se već zove. Doduše kod nas se svašta reklamira i to lažno, zato kod nas reklama uglavnom nosi negativne konotacije.

Znaš da sam i sama mislila da sam ga ipak snimila, jer mi je bilo čudno da sam upravo Zmaja preskočila, ali nisam htjela ispast blentava, a upravo se to dogodilo :-). U pravu si, presvijetao je na mojoj slici a u prirodi je prekrasna tamnocrvena boja
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 13:37
WOW .Ostala sam bez teksta,koja ljepotaaaa 
Nezna se koji je ljepši........
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 20:49
Predivni su..kad gledam ove slike dođe mi da odmah kupim od svakog po jedan primjerak, nemogu izdvojiti samo jedan jer su svi predivni, tako lijepe boje..svaka čast Nina..
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:00

Nina, tvoji hibiji su zaista posebni.Prosto pozelim da ih vidim uzivo.
Svaka ti cast!
pozdrav iz Norveske
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:12
Fuksija, i tvoji su prekrasni, a u Nine su neobični i prekrasni. Promjer cvijeta je kod većine oko 18 cm. Možeš li to zamisliti!
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:18
Sonja50 ti si bas sretna sto si ih vidjela i uzivo i uzivala u njihovoj ljepoti.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 07:55

pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 18:44
Fuksija i Nina Vi ste me i zarazile sa hibijima.
Moja kolekcija je jos mala ali se trudim da je nadopunim.
Želim i jednoj i drugoj da Vam sretno prezime!smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.