Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 31> |
Korisnik | |
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuuuuuuuu,vredi zaci u tvoj vrt jer je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Malaluna, i ja sam ti došla. Divne slikice, zaista!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja došla, prelijepe sličice, prelijepa Hippy, samo klematisi prepreprepre prekrasni!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Hvala cure :), staviti ću nove fotografije uskoro. Nikako da dođem do malo slobodnog vremena... slaže se i povrtnjak novi :) biti će paradajzića i bućica ( za ostalo sam zakasnila)... sada slažemo ogradice i javim se kad sve sjedne na svoje mjesto! Nadam se da uživate u ovom sunčanom vremenu i da nemate apsolutno nikakvih situacija koje vas čine... tužnima! Lijep pozdrav svakoj i svima :) do .. uskoro :)
|
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sve zivotinjice, sve cvijece, raj pod sljemenom, pravo carstvo puno zivosti
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tek sad sam stigla do tebe , nazalost ! Bilo je lijepo setati tvojim vrtom ! Doci cu opet !
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja svako malo virnem i bojim se ostaviti trag, da se ne poplašiš i odeš zauvijek u neki bolji život, tvoje stanke zbilja predugo traju, a obečala si da će nove sličice stići, i rekla si da te se nečemo moći riješiti!!
A sada te opet dugo nema, zaboravila si nas, zaboravila si i mene ali niti ja ni mi ostali nećemo zaboraviti tebe tako lako!! I opet ću doći, ![]() ![]() Baš bih voljela da se sljedeći put iznenadim!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() ŠAljem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelili pozdrav svima i ispričavam se na pauzama koje su da... užasno duge :/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Daj još malo ovogodišnjih slikica jezerca ![]() Drago mi je da si opet tu, već sam mislila da si nas skroz zaboravila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ja sam kao i Anastazija zeljna slikica raja ispod Sljemena a posebice slikica jezerca
![]() |
|
![]() |
|
Curke... hvala što ste mi navratile!!!!
Evo, potrudit ću se danas poslikati još malo... iako zbog ovog sušnog vremena vrtak pati pa mi nije u baš najboljem stanju :(... Došao nam je doma jedan mali micek kojega udomljujem pa ćete vidjeti i njega na djelu :) Pusa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Prekrasnooooooo....... ja se našetah do mile volje od početka pa do kraja, pa mi je teško nešto izdvojiti od sve ljepote, ljubimci, cvijeće sve je u jednom skladu i harmoniji da čovjek ne povjeruje da je nešto skladno tako moguče, zato iskrene čestitke ma trudu i radu i kapa do poda
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Hvala ti bina :) puno puno... nekako se svi trudimo oko toga jer ipak... nema puno stvari koje nas mogu prirodno... potaknuti i nadahnuti! Zeleni kutak pun čupavih i ne čupavih je kutak pun inspiracije :), uvijek... I jedno i drugo zeleno i u bojama, uvijek su tu... :)
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svega ima u vrteku samo nema sličica....
![]() ![]() A tako je lijep... zelen...
![]() |
|
![]() |
|
kako što sam obećala :), evo novosti sa vrteka... četveronožnih i zelenih... starih i novih... :)
1. Igra skrivača ![]() 2. Sunce dobro dođe tu i tamo :), ovo je Uzi... ![]() 3. Kaj me diraš dok si oštrim nokte?! ![]() 4. Bućica bu il nebu ... ;) ![]() 5.Nema ih puno ali su slatke... ![]() 6. kaže Ninja Flekica da se i njemu sviđaju... ![]() 7. Voda je čisto ok za plivanje :) ![]() 8. zeleno i metličasto ... ![]() 9. Šire... ![]() 10. Cvate jedno, drugo odlazi... ![]() 11. ![]() 12. Heeej.... ![]() 13. Pusti me.. TI čupava jedna ... !!!! ![]() Evo kod nas je ... veselo,a nadam se da je i kod vas! Šaljem svima veeeeeliku ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
malaluna
![]() ![]() meni su osobno i kornjače jako jako jako drage-Uzi mi je zakon ![]() samo tako nastavi, vrt Ti je krasan ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |