Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Sredina zimskog vrta, kod vratiju, tepih je samo zato jer se moji ne izuvaju, svi mladi imaju probleme s leđima a pošto imam i ja malecko problema s leđima lakše mi je usisat tepih nego 5 puta dnevno glodat pločice!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
Eto, toliko od mene sada, pauk (MM) čeka da me odnese u krevet, a možda mu i dosadi čekati ako ja zalutam u neki vrt!!!
![]() Jooojjj, vidi, ja NArasla, postala mladi grm!!! Hura, sada SEZAME OTVORI SE ZA ONE STRANICE KOJE SU MI BILE ZAKLJUČANE!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uz toliko lijepog u tvom vrtu i u kući (!) Free, ovo je zbilja posebno!
U tvojoj "kavani" bi bilo prekrasno popiti kavu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Ja imam DANE OTVORENIH VRATA OD 0 DO 24, OD PONEDJELJKA DO PONEDJELJKA!!!!! Tako da ni ne moram napominjat, ali bilo bi mi žao da ako je netko u blizini ne svrati, ako je u prolazu (recimo prema EU) ima besplatno odmorište!!!! A što je najbitnije nemam kavu od 8-8.30h ili 15-15.30h, kuhinja radi prema potrebi, dok ima gostiju-nema zatvaranja!!! Misty-da, iz pouzdanih izvora znam da su forumske kavice jako jako fine ali uvijek ograničene vremenom!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow, kuća nije dom bez cvijeća! tvoja
![]() ![]() vidm ja da ima još onih koji svoje biljčice žele imati na oku...
![]() |
|
![]() |
|
Vilmač, ne samo da ih žele imat na oku nego ih i druge godine žele imati!!!! A da je moj dom topao, itekako se brinem, zato sam ja zadužena za loženje tokom zime, muž veli da se mogu zaposliti u paklu za loženje vječitog ognja, naime ja sam cijelu zimu u kratkim rukavima i bez čarapa!!!!! ! ![]() Znam na koju toplinu doma si mislila ali nisam mogla........ ![]() Vilmač, hvala na posjeti mom vrtiću!!!! |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepu ti đunglicu imaš u kući! Trebat će vam mačeta za prolaženje!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Draga Feeland 44, kaj se kamenja tiće odmah mi je bilo jasno da nije ponuda, malo sam se delal bedast. ![]() Ako nas put ikad donese u Tvoj kraj, unaprijed se zavaljujem na ponuđenom gostoprimstvu i prigodnom aranžmanu zimskog vrta. ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
al malisan zna da pozira,sladak je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() tko se za svoj dom i ukućene brine s tako puno ljubavi taj nije ni blizu vječnog ognja!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Inox, primljeno na znanje, ali da znaš, ja jako brzo zaboravljam ali samo neke stvari, nešto pamtim jako jako dugo!!!!
Ako te podsječam na tvoju Cimi, onda znaš da je i samnom jako lako, cvjetić od muža i sve pet!!!! Joj da djeca ne čuju da se mama kupuje cviječem, mislim da bi me uskoro zatrpali ![]() Gioiaa, hvala!!!!!! Nemože biti ružno ono što se voli, jel da!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tko tebi uopće treba pored tolikog prostora za cvijeće. Fantastično, no vjerujem da se uvijek nađe poneki kutak za ugurati kakav picmoljak od stca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Limun, ono plavo sa žutom okicom ti je aster, koji neznam, kupila sa, ga pod niski, prve godine i bio niski a svake sljedeće barem 15cm viši!!!! Ali ne širi se jako, svega dvije tri grančice godišnje!!! Ali radim na podmlatku!Kontesa, ako je tp isti aster koji zapao za oko i Limun, radim na podmladku!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo virnula!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Majko mila, pa vi mi trebate da napunim taj pristor!!!!!!! A da nemam prostora picmoljak bi u srce posadila, pa nek raste i kuca za Vas!!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
astilbe su posebne
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoćemo još!
![]() Imaš predivne perunike, one su mi zapele za oko posebno zbog boja!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Meni kao i Baki zapele za oko raznovrsne perunike
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Sada ne mogu više reči "moj budući ružičnjak" jer ovo je moj sadašnji ružičnjak, 38 ruža posađeno, lijepo se već vide napupali pupovi, zašto sada, nemam pojma, valjda majčica priroda zna kaj radi!!!!! Ovo je samo kostur ružičnjaka, prvi red ruža, ruže za drugi red su u stakleniku zapelcane, moram prebrojiti ali mi se čini oko 60-70 pelcera, a još jedna tura od pedesetak komada je u pijesku oko sedam dana a onda ide sađenje pod staklenke!!!! Staza za sada ostaje travnata a u srednji otočni dio ide desetak centimetara zemlje i sekulenti, sedumi, i jastučasti niski prekrivaći tla!!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |