Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:28

Uploaded with ImageShack.us

Sredina zimskog vrta, kod vratiju, tepih je samo zato jer se moji ne izuvaju, svi mladi imaju probleme s leđima a pošto imam i ja malecko problema s leđima lakše mi je usisat tepih nego 5 puta dnevno glodat pločice!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:30

Uploa
ded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:58
Eto, toliko od mene sada, pauk (MM) čeka da me odnese u krevet, a možda mu i dosadi čekati ako ja zalutam u neki vrt!!!smile86

Jooojjj,  vidi, ja NArasla, postala mladi grm!!!   Hura, sada SEZAME OTVORI SE ZA ONE STRANICE KOJE SU MI BILE ZAKLJUČANE!!!!!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 07:53
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

A nas je strpala u istarsko kamenje!!!!  I  rastemmooo!!!
Uz toliko lijepog u tvom vrtu i u kući (!) Free, ovo je zbilja posebno!
U tvojoj "kavani" bi bilo prekrasno popiti kavu! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 09:14

Ja imam DANE OTVORENIH VRATA OD 0 DO 24, OD PONEDJELJKA DO PONEDJELJKA!!!!!    Tako da ni ne moram napominjat, ali bilo bi mi žao da ako je netko u blizini ne svrati, ako je u prolazu (recimo prema EU) ima besplatno odmorište!!!!

A što je najbitnije nemam kavu od 8-8.30h    ili 15-15.30h, kuhinja radi prema potrebi, dok ima gostiju-nema zatvaranja!!!

Misty-da, iz pouzdanih izvora znam da su forumske kavice jako jako fine ali uvijek ograničene vremenom!!!!          smile142   smile142    smile64   smile142  smile94pa onda  smile98i    smile127  pa na kraju opet smile142   i svi opet sretni danima!!!!

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 13:53
wow, kuća nije dom bez cvijeća! tvojaEmbarrassed je itekako topao dom.. Clappredivan....
vidm ja da ima još onih koji svoje biljčice žele imati na oku...LOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 23:15

Vilmač, ne samo da ih žele imat na oku nego ih i druge godine žele imati!!!!

A da je moj dom topao, itekako se brinem, zato sam ja zadužena za loženje tokom zime, muž veli da se mogu zaposliti u paklu za loženje vječitog ognja, naime ja sam cijelu zimu u kratkim rukavima i bez čarapa!!!!!
!smile46Moji ukučani ovako žive zimi!!!!

Znam na koju toplinu doma si mislila ali nisam mogla........ smile156
Vilmač, hvala na posjeti mom vrtiću!!!!

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 08:33
Lijepu ti đunglicu imaš u kući! Trebat će vam mačeta za prolaženje!  LOL
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 09:31
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

.....

Inox, ti si to tako lijepo specificirao, uglancao da sam dobila volju ići podledati koji ti se to vrt tako dopao!!! Iznimno mi je drago kaj si našao tako lijepe riječi, pogotovo kada vidim tvoj i Cimin posjed, a ti pohvališ još i moj!!!! Moram te razočarati, kamenje je koštalo 100kn ali nije bila ponuda ali možda pronađem broj dobrog čovjeka koji se time bavi i meni je doveo čak iz Šibenika tj okolice, ako te zanima, reci da potražim broj jer bi to moglo potrajati!!!!
Ako vas koji put, put donese nekamo u blizinu ili ste u prolazu, bit će mi iznimno drago moj zimski vrt ukrasit ogromnom tepsijom gibanice, i ugrijati vas nečim (ipak je to Međimurje-ne pije se samo kava i čaj) !!!....

Draga Feeland 44, kaj se kamenja tiće odmah mi je bilo jasno da nije ponuda, malo sam se delal bedast. Fala Ti na ponuđenoj  "žnori" za kamenje, ali kod nas skoro nebu ni mesta za biljke a kamo li za kamenje ako Cimi nastavi ovim tempom pronalaziti i saditi nove biljke i cvječke. Oprosti, al nešto me to podseča na Tebe.
Ako nas put ikad donese u Tvoj kraj, unaprijed se zavaljujem na ponuđenom gostoprimstvu i prigodnom aranžmanu zimskog vrta.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 09:41
al malisan zna da pozira,sladak je ,a cvjetni kutak ti je super
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 12:33
LOLLOLLOLa baš si me nasmijala!!!!! ali mislim da tvoj suprug neće imati pravo....
tko se za svoj dom i ukućene brine s tako puno ljubavi taj nije ni blizu vječnog ognja!!!!Wink
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 14:17
Inox, primljeno na znanje, ali da znaš, ja jako brzo zaboravljam ali samo neke stvari, nešto pamtim jako jako dugo!!!!
Ako te podsječam na tvoju Cimi, onda znaš da je i samnom jako lako, cvjetić od muža i sve pet!!!!  Joj da djeca ne čuju da se mama kupuje cviječem, mislim da bi me uskoro zatrpali  smile99!!!!

Gioiaa, hvala!!!!!!  Nemože biti ružno ono što se voli, jel da!!!smile78

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 16:27
Tko tebi uopće treba pored tolikog prostora za cvijeće. Fantastično, no vjerujem da se uvijek nađe poneki kutak za ugurati kakav picmoljak od stca.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 00:23
Limun, ono plavo sa žutom okicom ti je aster, koji neznam, kupila sa, ga pod niski, prve godine i bio niski a svake sljedeće barem 15cm viši!!!! Ali ne širi se jako, svega dvije  tri grančice godišnje!!!  Ali radim na podmlatku!Kontesa, ako je tp isti aster koji zapao za oko i Limun, radim na podmladku!!!!

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 08:17
Opet sam malo virnula! 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 10:31
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Tko tebi uopće treba pored tolikog prostora za cvijeće. Fantastično, no vjerujem da se uvijek nađe poneki kutak za ugurati kakav picmoljak od stca.

Majko mila, pa vi mi trebate da napunim taj pristor!!!!!!!

A da nemam prostora picmoljak bi u srce posadila, pa nek raste i kuca za Vas!!!!!smile78

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 19:02
astilbe su posebne
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:59
Hoćemo još!Big%20smile
Imaš predivne perunike, one su mi zapele za oko  posebno zbog boja!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 22:12
Meni kao i Baki zapele za oko raznovrsne perunike Naravno i ostale je prekrasno

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 22:44

Sada ne mogu više reči "moj budući ružičnjak" jer ovo je moj sadašnji ružičnjak, 38 ruža posađeno, lijepo se već vide napupali pupovi, zašto sada, nemam pojma, valjda majčica priroda zna kaj radi!!!!!
Ovo je samo kostur ružičnjaka, prvi red ruža, ruže za drugi red su u stakleniku zapelcane, moram prebrojiti ali mi se čini oko 60-70 pelcera, a još jedna tura od pedesetak komada je u pijesku oko sedam dana a onda ide sađenje pod staklenke!!!!  Staza za sada ostaje travnata a u srednji otočni dio ide desetak centimetara zemlje i sekulenti, sedumi, i jastučasti niski prekrivaći tla!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.