Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 64> |
Korisnik | |||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Lokacija je Bjelovar.I ja sam mislila da kod nas ne uspijeva,ali kada sam vidjela da kod drugih prezimi,pa sam probala i ja.Sada sam posijala Albiciju lophantha, cvijet joj je zelene boje,a u potrazi sam za čokoladnom albicijom.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
||
Jaca, ako uspijeva u BJ onda bi trebala i kod tebe ![]() |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Jaco, i kod nas u Baranji sam viđala albiciju da fino prezimljava. Samo ju dok je mlada treba malo zaštititi. I ja sam naručila sjemenke, pa... Živi bili pa vidili!
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
Ali moram ti pohvalit biljke što je je lipe su! |
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
GLICIKA,,ENRIKOVA NONA
![]() ANASTAZIJA,,,imam ja jedan komadičak vikend grunta,kojeg treba popuniti,tako da sam mislila tamo posaditi,staviću sliku za vikend,ako je nabavim neka raste i ljigavi,možda mi prestanu krasti ![]() |
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
KAMELIJA,GDJE IMA ZA NABAVITI ALBICIJU,dali znaš za neki rasadnik u bj,to mi je blizu
|
|||
![]() |
|||
||
Ali moram ti pohvalit biljke što je je lipe su! [/QUOTE ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
SAMO za tebe ću staviti one slikice što sam ti dužna,da vidiš zbog čega sam ![]() |
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
Jaca, lijepi su ti svi cvjetici, ruselija je posebna, a Čupkić preslatki.
Albiciu imam i ja u Zagorju, samo je jos mala, tek oko 1m. preko zime je zastitim tek oko korijena.
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
|||
||
[QUOTE=Carol]
Jaca, lijepi su ti svi cvjetici, ruselija je posebna, a Čupkić preslatki.
Albiciu imam i ja u Zagorju, samo je jos mala, tek oko 1m. preko zime je zastitim tek oko korijena. [/QUOTECAROL hvala ti za pohvale,znači i ti je imaš,ma moram je nabaviti ![]() |
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
MALO SMIJEHA,nije sve lijepo evo dokaz bijela mandevila,roza,
|
|||
![]() |
|||
||
ova je duplo roza,ne kani cvijetati,možda si je umislila da je božićni kaktus
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ni makac već mjesec dana
|
|||
![]() |
|||
||
ukrasni slak od njih desetak par ih je odlučilo cvasti,ostali štrajkaju
|
|||
![]() |
|||
||
vrtni hibiskusi,svaki dan imaju sve više cvietova
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
jasmin i lonciera
|
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Dobro de, ne cvjetaju, pa šta sad. Bitno da su žive, nadoknadit će ti to one već. A možda si ih uvrijedila?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iiiiiidi draga, neka se sekirati, ne cvjetamo ni mi na ovu sunjaru. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |