Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 64> |
Korisnik | ||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Divno.... Jaco, ne znam šta mi je ljepše, orhideje ili lantana!
![]() ![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
lantana cvate a vani snijeg
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
ovo prazno iznad znači
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Lijepu si nam fotku servirala s pozdravom
![]() Deje su ti zakon!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
[QUOTE=Carol]
Jaca, niti tebi ne manjka snijega, ali zato ti je u kuci lijepo, rascvjetano.[/QUOTE
Ja ti volim snijeg gledati samo kroz prozor,a ovi minusi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Anastazija još su ljepše uživo
![]() |
||
![]() |
||
|
Baš si točno opisala mog čupka,on se isto mazi i odma grize.Ruke su mi sve izgrebane da me je sve sram,ali ljubav je jača.Drago mi ja da si mi bila u posjeti ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ova zadnja slika - prekrasno ! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Jaca, niti tebi ne manjka snijega, ali zato ti je u kuci lijepo, rascvjetano.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
pozdravljam vas ovom slikicom
|
||
![]() |
||
|
i one će se uskoro rascvasti
|
||
![]() |
||
|
malo snjega
|
||
![]() |
||
|
malo ljepotica
|
||
![]() |
||
|
Lantana cvate,a vani snijeg
|
||
![]() |
||
|
hvala ![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
dugo me nije bilo,sad sam prosetala i nauzivala se uz slikice cvijeca i tvoga cupka ..ja nisam nikad imala macku al sad na mjestu gdje radim imaju je,ajme je mudra ja nju mazim a ona mene grize i grebe cim stigne..svejedno mi je draga
![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Moon imaš pravo jako su dobročudni ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |