Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 262263264265266 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cryptanthus bivittatus |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Ove su od dede Janka Čordaša Haworthia angustifolia |
|
![]() |
|
![]() Senecio kleinia stapeliiformis subsp.minor |
|
![]() |
|
![]() Euphorbia obesa |
|
![]() |
|
![]() Gasteria brachyphylla |
|
![]() |
|
![]() Euphorbia flanaganii medusa head Poklon od gosp. Čordaša ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ima čak i mlade |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Drago mi je da je deda-Čordaševa meduza završila kod tebe, u sigurnim je rukama.
A one, gore pokazane biljkice, gdje si njih zbavila ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Karli,miska,Glikica
![]() Glikica ovi drugi su iz Bauhausa,tamo se ponekad nešto i nađe novo,a dva velika centra su zatvorena i stvarno se rijetko nađe nešto novo. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aha, ajde sad dosta si nabavila biljaka, idi peci kolače.
Al biljke su ti prekrasne. E da, moram još jednom napisati( jer sam fascinirana) kako ti nazive biljaka sipaš iz rukava ?!? Fino si ti meni rekla kako se koja od mojih zove, ali.....jedino sam zapamtila da je echeveria.....dalje ne. Camellia
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet nove biljke ima naša Camellia,sve jedna ljepša od druge,drago mi je da si i ti bila kod dede Čordaša,prelijepu meduzu si dobila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno si obukla svoje pitare, noviteti su izvrsni, a ovaj put su me oduševile trave, posebno pampasica i onaj novouređeni dio vrta. Uvijek je lijepo doći u tvaoj vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
baš sam se pitala kako se razmnožava, hvala ti na tome, prekrasno si se ponovila, uostalom kao i uvijek ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepo si se opet ponovila ![]() Sad nam priznaj koga si izbacila iz kuće da bi imala kam sve to staviti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga kod tebe je teško nešto izdvojiti jer sve je unikatno i posebno... Predivni novi primjerci,svi do jednoga! Predivan ambijent u kojem jesu,al posebno oni rascvjetani primjerci,uvijek me cvjetovi sukulenata obore s nogu,nešto su novo za mene,pa vjerojatno zato...
Kiss |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
To bi i ja htjela znati, ali znajući našu Camelliu, sve je to ona posložila i nitko se nije našao na cesti, dapače svi su zbrinuti kao i ovi predivni noviteti, kod nje ne može biti ništa drugo osim noviteta koji su nesvakidašnji, a da joj je potreban staklenik (i to pod hitno)potreban je, jer počela se svrstavati u skupinu rijetkih sretnika(sretnika kažem iako je to samo njezina zasluga) koji imaju toliko sukulenata na jednom mjestu ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikice kako znati da je dosta?Svaki neobičan me ponovo razveseli,pogotovo ako slučajno negdje naletim na njega.MM da to sigurno nije slučajno,ha,ha,ha.A nazivi sukulenata...pamtim jer me to zanima.Tvoje echeveria cristata je ipak najljepša.S kolačima krećem sutra. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti mali kaktus,pa tko bi im odolio kad su tako lijepi.Deda Čordaš me oduševio kao i sve druge,stvarno je svestran.Nadam se da ću ga opet posjetiti. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Lantana na komplimentima.Pitariće ti ja volim ukrašavati,svaka kreativnost me veseli.Poslije praznika opet se bacam na posao i bude li snijega ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 262263264265266 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |