Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 263264265266267 319> |
Korisnik | ||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Enrikova nona ova je medusa jako velika i koliko vidim ,donje grančice su pale na zemlju i tu su se ukorijenile .Ja sam znala da se ukorjenjuju izdancima,ali me iznenadilo to što odmah imaju ovaj zadebljani dio.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Nema izbacivanja iz kuće,čak i MM počeo pokazivati sukulente prijateljima.Slijedeći korak je da ih počne skupljati ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti na komplimentima LeoNata.Ti sukulenti su stvarno svi lijepi i uvuku se pod kožu .Još uvijek me svaki novi veseli. ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja drago mi je da si se opet vratila.A znaš da je san svakog od nas jedan lijepi staklenik.Ja počela obrnutim redoslijedom,najprije sa stazom.Ako mi MM napravi staklenik,sigurno ću unutra staviti stolac i povremeno piti kavu s pogledom na njih. ![]() |
||
![]() |
||
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
|
predivni noviteti
![]() |
||
JELENA FRANIC
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...novi ljubimci su zaista posebni, pogotovo oni iz Bau...
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Prekrasno si se ponovila
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
ovdje uvijek ostanem zatečena količinom bijaka koje imaš ,toliko toga zanimljivoga i za mene nepoznatog
![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Bas si se lepo ponovila,jel to novogodisnji poklon ili se to tek ocekuje...
uzivala sam gledajuci ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
baš ti se divim kako si ''odgojila''muža.ima on na čega biti ponosan
moj je u fazi šutnje
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Uvijek me oduševe tvoji noviteti, koliko ih ima svakakvih, svih mogućih oblika. Predivno.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
JEKA FRA
![]() Retriver Sara ![]() moon ![]() blue sky ![]() Leona31 ![]() ajama ![]() anabistrica ![]() Hvala vam drage moje na šetnji i pohvalama.Kod mene je uglavnom mračno,prekrasni zimski ugođaj sa injem je nestao, a ja jedva čekam sunce kao i svi mi kontinentalci . ![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
I ja sam si novitete pogledala ! Za njih stvarno vrijedi ona nasa "nek se sami hvaliju" !
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti gute na posjeti i drago mi je da ti se sviđaju noviteti. Uh,baš sam se uspavala,jedva sam našla svoju temu.Slika i noviteta kao u priči,a ja nisam imala vremena ni pogledati.Sad ću to nadoknaditi. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Ovako je kod mene bilo prije skoro 3 tjedna,više nije tako idilično |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 263264265266267 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |