Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 263264265266267 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 22:07
Enrikova nona ova je medusa jako velika i koliko vidim ,donje grančice su pale na zemlju i tu su se ukorijenile .Ja sam znala da se ukorjenjuju izdancima,ali me iznenadilo to što odmah imaju ovaj zadebljani dio.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 22:10
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Lijepo si se opet ponovila  Smile.
Sad nam priznaj koga si izbacila iz kuće da bi imala kam sve to staviti Wink.

Nema izbacivanja iz kuće,čak i MM počeo pokazivati sukulente prijateljima.Slijedeći korak je da ih počne skupljati
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 22:16
Originalno poslano od člana LeoNata LeoNata napisao:

Draga kod tebe je teško nešto izdvojiti jer sve je unikatno i posebno... Predivni novi primjerci,svi do jednoga! Predivan ambijent u kojem jesu,al posebno oni rascvjetani primjerci,uvijek me cvjetovi sukulenata obore s nogu,nešto su novo za mene,pa vjerojatno zato...
Kiss

Hvala ti na komplimentima LeoNata.Ti sukulenti su stvarno svi lijepi i uvuku se pod kožu .Još uvijek me svaki novi veseli.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 22:20
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Lijepo si se opet ponovila  Smile.
Sad nam priznaj koga si izbacila iz kuće da bi imala kam sve to staviti Wink.

To bi i ja htjela znati, ali znajući našu Camelliu, sve je to ona posložila i nitko se nije našao na cesti, dapače svi su zbrinuti kao i ovi predivni noviteti, kod nje ne može biti ništa drugo osim noviteta koji su nesvakidašnji, a da joj je potreban staklenik (i to pod hitno)potreban je, jer počela se svrstavati u skupinu rijetkih sretnika(sretnika kažem iako je to samo njezina zasluga) koji imaju toliko sukulenata na jednom mjestu

Draga moja drago mi je da si se opet vratila.A znaš da je san svakog od nas jedan lijepi staklenik.Ja počela obrnutim redoslijedom,najprije sa stazom.Ako mi MM napravi staklenik,sigurno ću unutra staviti stolac i povremeno piti kavu s pogledom na njih.
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 08:42
predivni noviteti  Thumbs Up
JELENA FRANIC
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 17:49
...novi ljubimci su zaista posebni, pogotovo oni iz Bau...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2013 u 18:23
Prekrasno si se ponovila smile55
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2013 u 18:12
ovdje uvijek ostanem zatečena količinom bijaka koje imaš ,toliko toga zanimljivoga  i za mene nepoznatogSmile
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2013 u 08:06
Bas si se lepo ponovila,jel to novogodisnji poklon ili se to tek ocekuje...
uzivala sam gledajuciSmile
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2013 u 18:03
baš ti se divim kako si ''odgojila''muža.ima on na čega biti ponosan
moj je u fazi šutnje
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2013 u 00:41
Uvijek me oduševe tvoji noviteti, koliko ih ima svakakvih, svih mogućih oblika. Predivno.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2013 u 09:57
JEKA FRA

Retriver Sara

moon

blue sky

Leona31

ajama

anabistrica

Hvala vam drage moje na šetnji i pohvalama.Kod mene je uglavnom mračno,prekrasni zimski ugođaj sa injem je nestao, a ja jedva čekam sunce kao i svi mi kontinentalci .
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 01:03
I ja sam si novitete pogledala ! Za njih stvarno vrijedi ona nasa "nek se sami hvaliju" !      
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:31
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

I ja sam si novitete pogledala ! Za njih stvarno vrijedi ona nasa "nek se sami hvaliju" !      

Hvala ti gute na posjeti i drago mi je da ti se sviđaju noviteti.

Uh,baš sam se uspavala,jedva sam našla svoju temu.Slika i noviteta kao u priči,a ja nisam imala vremena ni pogledati.Sad ću to nadoknaditi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:34

Ovako je kod mene bilo prije skoro 3 tjedna,više nije tako idilično
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:34
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:35
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:36
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:37
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2014 u 17:38
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 263264265266267 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.