SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zar nisu, a čuj za tri mjeseca će nam biti smješni, biti ćemo u fazi pilića i jaja ali za ovu su prigodu zaista prekrasni. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Drugim riječima, Sandra ostavi se prčkarija i pređi na suđe ![]() |
||
![]() |
||
|
i još anđela, ovo je nešto prozračniji i veseliji tanjur od mojih ostalih
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti tetice.., idem naručiti kontingent suđa što prije... |
||
![]() |
||
|
Ne spominji mi cvijeće, to je narudžba, baš takva kakva je naručena, po meni bi bilo sve drugačije ali tko sam ja da nekoga tjera da promjeni ukus. Na žalost, ovo za zatišje imaš pravo, počinjem raditi u ponedjeljak, nakon dva mjeseca i sad me zasigurno neće biti tako često, na moji iskrenu žalost...barem dok malo ne posložim sve i ne organiziram posao, kućne obaveze i hobby. |
||
![]() |
||
|
Ej ljube, pa to su oni anđelčići sa salvetica koje sam kupila Franjici, samo što ih je teško prepoznati bez roza i svetlo plave pozadine. A vezano za rast, imaš pravo fakat, dobila sam kilu i pol od kad sam doma, stvarno rastem ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jo luda zeno
vidis kak su dobri...sad bi ih i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
e ići ću i ja kupiti jedan paket sve što dođu 22 kn ( totalno luda knjižara, nitko im ne ulazi a oni šibaju takve cijene ) za staviti ih za razmjenu. |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
juhu, meni prodaj oma pola paketa
|
||
![]() |
||
|
E baš ću tebi prodavati koja si me na samim mojim početcima hranila prekrasnim salvetama, šipak...dobit češ ih za sve dobro što činiš i lijepo što pišeš. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sve ti je prelijepo, anđelić na staklu prekrasan.
A ja volim cvijeće, možda nije prigodno za ove blagdanske dane, ali je prelijepo
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti otok....malo mi ponestaje motivacije...svi me traže nakit a ja volim slike pa sam trenutno malo prazna... |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Stajem u red za barem jednu sa angelekima.
![]() |
||
![]() |
||
|
čega ljube, što ti se sa anđelčićima sviđa? |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Jesi ti nakraju uspjela uloviti neke salvete s anđelima.. ak ih gdje vidiš sjeti me se..ja ih kupujem!!
|
||
![]() |
||
|
jesam, već sam ih poslala Ninochki, ali nemam ni glasa od nje, neznam da li ih je dobila?!?!?!? Svakako ću ih kupiti još jer vidim da zanimaju Jassicu i tebe, pa zašto ne! Jesam li ja tebi poslala koju moju sa anđelima? |
||
![]() |
||
|
Da se pohvalim i sa svojim kvazi-slikarskim aktivnostima...
ovaj tanjur je počajanih boja ručno, bobice i listovi...i inače su jače boje na salvetici ali sam ih za probu i ja malo pojačale jer su se izbile nakon ljepljenja na zlatnu podlogu ![]() ![]() ![]() Tko kaže da se šljoke ne vide, na slici su grozno vidljive, naime da objasnim koje su boje na tanjuru, podloga je biserno-zlatna, rub na tanjuru je bor zelena i lagano sam zaljepila crvene šljoke jer je tanjur bio tugaljiv... ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ajme, fakat su krasni
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Pa onaj stakleni svjećnjak sa anđelicama mljac ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |