Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:16
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Lopoč zar ne, suuuupeeeeer, a tek angelice jooooooj divota. Ma što je svima nama, ludi smo za anđelima i pravo nam budi kad su preslatki

Zar nisu, a čuj za tri mjeseca će nam biti smješni, biti ćemo u fazi pilića i jaja ali za ovu su prigodu zaista prekrasni.smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:17
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ajme ovaj tanjur pola zlatni pola smeđi ti je prepreprekrasan.

Drugim riječima, Sandra ostavi se prčkarija i pređi na suđe smile96 , ma zezam se, super su mi tanjuri mada se lako ogule pored svih mogučih premaza i lakova.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:21
i još anđela, ovo je nešto prozračniji i veseliji tanjur od mojih ostalih

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:23
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sunce, tanjur ti je famozan!!! sve je lijepo bez daljnjeg, ali tanjur mi je baš mljacTongue
super!

Hvala ti tetice.., idem naručiti kontingent suđa što prije...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:26
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Baš sam se jutros pitala a gdje si ti... nekakvo zatišje na vidiku.. a ono stavila nove radove.. super!

Za sada cvjeteke nešto ne doživljavam ali svakakve vrste anđela naporosto gutam.. a ti to radiš fantastično!!

Ne spominji mi cvijeće, to je narudžba, baš takva kakva je naručena, po meni bi bilo sve drugačije ali tko sam ja da nekoga tjera da promjeni ukus.
Na žalost, ovo za zatišje imaš pravo, počinjem raditi u ponedjeljak, nakon dva mjeseca i sad me zasigurno neće biti tako često, na moji iskrenu žalost...barem dok malo ne posložim sve i ne organiziram posao, kućne obaveze i hobby.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:27
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

super tanjur, ali angeleki su najlijepsi...di si ih uzela???...bravo,,,visid kako rastes !!!!!!

Ej ljube, pa to su oni anđelčići sa salvetica koje sam kupila Franjici, samo što ih je teško prepoznati bez roza i svetlo plave pozadine.
A vezano za rast, imaš pravo fakat, dobila sam kilu i pol od kad sam doma, stvarno rastem LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:33
jo luda zeno

vidis kak su dobri...sad bi ih i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 22:42

jo luda zeno

vidis kak su dobri...sad bi ih i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e ići ću i ja kupiti jedan paket sve što dođu 22 kn ( totalno luda knjižara, nitko im ne ulazi a oni šibaju takve cijene ) za staviti ih za razmjenu.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 23:15
juhu, meni prodaj oma pola paketa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 23:56

juhu, meni prodaj oma pola paketa

E baš ću tebi prodavati koja si me na samim mojim početcima hranila prekrasnim salvetama, šipak...dobit češ ih za sve dobro što činiš i lijepo što pišeš.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 09:02
smile58
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 09:46
Sve ti je prelijepo, anđelić na staklu prekrasan.
A ja volim cvijeće, možda nije prigodno za ove blagdanske dane, ali je prelijepo
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 10:31
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Sve ti je prelijepo, anđelić na staklu prekrasan.
A ja volim cvijeće, možda nije prigodno za ove blagdanske dane, ali je prelijepo

Hvala ti otok....malo mi ponestaje motivacije...svi me traže nakit a ja volim slike pa sam trenutno malo prazna...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 13:36
Stajem u red za barem jednu sa angelekima.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 14:44

Stajem u red za barem jednu sa angelekima.

čega ljube, što ti se sa anđelčićima sviđa?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 14:49
Jesi ti nakraju uspjela uloviti neke salvete s anđelima.. ak ih gdje vidiš sjeti me se..ja ih kupujem!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 15:14
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Jesi ti nakraju uspjela uloviti neke salvete s anđelima.. ak ih gdje vidiš sjeti me se..ja ih kupujem!!

jesam, već sam ih poslala Ninochki, ali nemam ni glasa od nje, neznam da li ih je dobila?!?!?!?
Svakako ću ih kupiti još jer vidim da zanimaju Jassicu i tebe, pa zašto ne! Jesam li ja tebi poslala koju moju sa anđelima?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 16:30
Da se pohvalim i sa svojim kvazi-slikarskim aktivnostima...
ovaj tanjur je počajanih boja ručno, bobice i listovi...i inače su jače boje na salvetici ali sam ih za probu i ja malo pojačale jer su se izbile nakon ljepljenja na zlatnu podlogu

Tko kaže da se šljoke ne vide, na slici su grozno vidljive, naime da objasnim koje su boje na tanjuru, podloga je biserno-zlatna, rub na tanjuru je bor zelena i lagano sam zaljepila crvene šljoke jer je tanjur bio tugaljiv...

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 17:18
ajme, fakat su krasnismile141...ovo sunce i ja imam već neko vrijeme, al nikako da nešto s njim napravimsmile61
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 17:34
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Stajem u red za barem jednu sa angelekima. [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
čega ljube, što ti se sa anđelčićima sviđa?

Pa onaj stakleni svjećnjak sa anđelicama mljac
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.