Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 52> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jel ima nešto što ti ne znaš i ne možeš? bit će da si u nekakvom dogovoru s tim vilama, pa ti one to sve naprave. ili si jednostavno genijalka!? ne znam šta mi je bolje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nasa monna je genijalka
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jao, ovi privjesci mi izgledaju tako slatko! Jedva čekam da to sve sastaviš, baš se radujem!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo drage moje, narukvica je gotova! već je spakirana za jednu mladu damu koja voli roza boju i sutra putuje u Split!
![]() (slika baš i nije uspješna, jer su mi baterije na izdahu...:(
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kako raskošno, kao da je s dvora ukradena!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Izzy! Baš sam ju i zamislila tako nekako upečatljivo.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
šteta što slika nije baš nešto, al narukvica je (opet ponavljam) baš slatka |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Iako su sve tvoje vile prelijepe, moram priznati da me ona posebno općinila. Posbno su na njoj istaknuti detalji lica a oči su izrazito vjerne...svaka čast
![]() ![]() ![]() oduševljena sam tvojim radovima
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Novi radoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Naravno savršeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bravo bravo. Krasno |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ima li draga moja, a da nešto ne izađe nevjerojatno lijepo i jedinstveno iz tvojih ruku?! nakit je predivan, baš kako rekoše, kraljevski bogat...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vidjela sam da si kod goge osijek tražila kućicu, pa sam bila toliko slobodna da samu sebe izreklamiram...imaš kućicu kod mene
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
odmah je idem potražiti!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Koliko ljepote sam propustila ovih dana što me nije bilo na forumu..ajme melema za oči..
Carica si..opet ti to kažem...možda sam dosadna što se ponavljam, ali ne mogu ,a da ti to ne kažem da si jedinstvena...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Vilavita!
Upravo radim slijedeću vilicu!Trenutno se peče
![]() |
|
![]() |
|
...krila u nastajanju...
![]() |
|
![]() |
|
krila su prekrasna! od kojeg su materjala?
|
|
![]() |
|
plastika, folija, žica, celofan, ukrasni pijesak...ono što mi dođe pod ruku
![]() |
|
![]() |
|
Pošto je vani kiša, nemogu je slikati u prirodi (kad bude sunčano, ide u šetnju)....predstavljam vam:
Mala Diva
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |